Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Marchplayer : La multi ani !!! multa fericire cu bebitza si sotiorul !
Irinel , stai linistita, daca tu mananci asa sanatos ( te admir , zau , ca eu mai scap si printre prostii) probabil ai mult lichid.
Giova , sa ai maine o zi frmoasa precum sufletul tau. Casa de piatra si multa multa fericire.
Eu fetelor mi-am cumparat acum 2 luni o canapea-pat, pe care o dechid seara si o inchid dimineta, si mi s-a stricat de o saptamana. Azi trebuie sa imi vina sa o faca, sper sa mi-o si repare nu numai sa constate ce are, ca initial asa imi zicea.
Eu de-abia ma mai pot intoarce din pat de pe o parte pe alta. I-am zis sotului sa imi puna manere la pat si pe perete sa am de ce sa ma tin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineatza burticutze !
MARCHPLAYER La Multi Ani ,multa sanatate ,fericire si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Fetelor eu am dat o raita prin magazin si am ajuns la concluzia ca imi trebuie mult mai multe decat ma asteptam ,de luat am luat un prosopel super soft pentru bebe ,o salopeta dintr-un material raiat si un sutien pentru mine ca niciunul nu ma mai incapea ,toate sutienele mele vechi aratau de parca erau cu doua marimi mai mici ...si nu se mai putea ,dar sunt multumita de ce am gasit ...acum mai ramane sa caut unul special pentru alaptat, am vazut dar am zis sa iau luna de luna cate ceva ....camasi ,capot si chiloti ,sapun pentru bebe ,paturica ,pudra,ulei,forfecuta pentru unghii , pampersi ,cadita .Nu stiu daca am uitat ceva ,dar hainute am luat mai trebuie inca un schimb ,doua si atat .Incep sa le pregatesc din timp ca saptamanile astea am de lucru ,fratemiu se muta si trebuie sa-l ajut sa stranga pe acolo si nu stiu cat timp imi mai ramane mie de cumparaturi .Asa ca daca dispar ,sa nu va faceti griji !
Va pup
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Marchplayr LA MULTI ANI!
Giova casa de piatra si sa ai o zi minunata! Am citit ca ai fost un timp prin Italia, imi inchipui ca stii italiana asa ca uite aici http://www.infasil.it/index.html, gasesti on-line Corso PreParto. Nu este un curs complet, dar poate il gasesti interesant.

oana 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burticute!
Marchplayer LA MULTI ANI si scuza-ma ca am incurcat apele !

Dana daca este nevoie deschid eu noul capitol. Asta daca nu o faci tu pana diseara, caci la ritmul in care se scrie eu zic ca se termina acesta.

Acum plec la scoala brrr.

poze

Ursoaica 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici,

March La Multi Ani, sa fii iubita si sa ti se indeplineasca toate visele
Fetelor durerea dintre picioare eu o am de la 3 luniFoarte greu imi este cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta in patEmisiunea de aseara a fost interesanta, spuneau ca travaliul petrecut in apa atenueaza durerile contractiilor, iti da o stare de bine.In Ro o nastere subacvatica ajunge la 1500 € Avantajul este ca nasterea in apa, pe langa dureri minime te scapa si de epiziotomie, bebele iese mai usor.Mie imi este sila de ce ramane in apa dupa nastereMai mult asta e cauza pt. care nu optez sa nasc in felul asta.
Irinel bine ai revenit
Catalina observ ca si tu te grabesti ca mineImi place cum suna: sant in 7 luni
Giova Casa de Piatra, multa fericire, sa iasa asa cum vrei tu mainePoate imi masor si eu astazi burtik
Alina misto pozele de la SIAB
Fetelor m-as risca sa mananc o ciorbita de porcSper sa nu ma simt foarte, foarte rau
Ana cam repede s-a intepenit canapeaua, nu o aveti in garantie?
Dana pai cred ca Ursoaica o sa deschida un nou capitol, ca si data trecuta

26fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ursoaica, vezi ca ti-am trimis un mail (pe adresa de pe Yahoo) cu tot continutul mesajului de inceput de capitol.
Nu iti ramane decat sa copiezi tot ce ti-am trimis acolo.
E perfect daca deschizi tu, pentru ca eu de pe la ora 2 astazi trebuie sa plec si nu stiu cand mai ajung pe forum. Probabil ca tocmai luni.

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, in primul rand iti doresc LA MULTI ANI !!!!! Sa traiesti 1000 de ani fericiti !!!! cu bebica frumoasa, sanatoasa si cu noroc ;). Si ca sa iti raspund si la intrebare, eu inainte de sarcina eram sanatoasa tun NU chiar asa, dar oricum nu aveam probleme majore. Daca era ceva, eu nu mi-am dat seama, caci ma simteam foarte bine. Tensiunea am avut tot timpul 12 cu 6, ceea ce cred ca e f buna, nu? Si tensiunea ce o am acum cica se chema "indusa de sarcina", deci nu era inainte. Vederea (cu toate ca aveam miopie descoperita de mica) mi se imbunatatise. Ajunsesem pe la maxim -1. Dar cu sarcina, am ajuns sa nu mai pot vedea preturile in carrefour de la raftul de langa picioarele mele. Trebuie sa ajung si la oftalmolog (si ... alti bani, alta distractie )

Iuli, multumesc de incurajari. Incep tratamentul de azi. Speram sa dea rezultate curand

Mi-am masurat si eu burtoiul: 116 circumferinta si 47 in lungime (de la osul pubiam pana sub sani)

Giova, o sa scoateti voi soarele din suflete, nu e nevoie de cel de pe cer

Bee, la cardiolog nu m-a trimis. Cred ca asteapta sa vada cum reactionez la tratament. Bine ca nu m-a mai trimis si la ala .. ca numai de stat pe la usile spitalelor nu imi arde!! Mi-a dat Dopegyt.

Danuta, multumesc de modificari

, Deea 23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Da Maraki, repede de tot. Acum numai ce a plecat tipa. Ca in filmele cu prosti : a venit , a schimbat chestiile alea care se inchid ( care trebuie sa fac clic-clac) , a pus altele noi, si a constatat ca i-au dat un set care nu e pt tipul asta de canapea, e pt cele se imping dracu stie cum din spate! Asa ca nu se inchide nici acum, doar ca acum sta ca un pat( pana cum mi-a stat cu craci in sus, nici pat , nici canapea). Va veni din nou marti sa mi-o faca ! Bate 40 km aiurea !( ca am luat-o dintr-un oras la 40 km). Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irinel, nu-ti face probleme cu greutatea...eu am luat 13 kg pina acum...e mult, dar asta este...cit priveste cumpatarea la mincare, recunosc ca nu sunt cumpatata, dar macar nu mai maninc de 5 ori pe zi si ma bucur ca in ulima luna nu am luat decit 1 kg...sa vedem mai incolo...oricum eu sper sa nu trec de 25 kg, ca de 20 sigur trec..
Alina da...primul laptic...cred ca si frecatul cu prosopul are rolulu lui!O sa incerc sa ma uit la poze, chiar daca imaginea la mine apare distorisionata...azi nu ma mai duc in oras, nu poate prietena mea...nu-i bai...si asa nu era vremea prea ok...dar maine tot merg la botez..
Bee ce bine ca ai scapat de alergatura dupa medicale...uff...ca naspa mai este...ieri asa m-am enervat de tare dupa ce am plecat de la cabinet ca am izbucnit in plins, de nu stia Dan ca sa-mi mai faca!
Lauricipani pupici...si tu ai grija de simburica!
Daniela imi place la nebunie chestia cu gramele si sapt...esti TARE!Poti sa ma pui si la 23+ cu 700 gr!
Maria succes la cumparaturi in continuare...eu in noiembrie vreau sa iau cosmeticele pentru bebe..cred ca de la Sanosan...si restul biberoane, etc..cred ca de la Nuk...sa vedem...
Ana_m si eu ma pun si ma ridic greu din pat si seara ma invirt de pe o parte pe alta si tot nu-mi gasesc pozitia...o sa incerc cu o perna sub picior...
Marchplayer eu am ajuns de la 56 kg la 69 pina acum..sa vedem mai incolo ce si cum!
Ursoaico mai ai bufeuri? Eu da! Auzi ti-am zis ca noua ni se zice familia de ursi...si lucururile Biei au majoritatea ursi pe ele!
Deea succes cu tratamentul...ai burtica, nu gluma!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta25+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dragele mele, am mai primit un mesaj de la o mamica de februarie MIRINDA2000 care ma roaga sa o trec pe listutza, ceea ce am si facut.

Iata mesajul ei:
te rog mult sa ma treci pe lista mamicilor de ian-feb 2006.data nasterii mele e 9 .10.1976 ,U.M. 18.05 ;D.P.N e 22.02.2006 ,asteptam un baietel pe care-l vom numi Andrei. Multumesc mult si abia astept sa ma vad pe lista ! O zi si o luna minunata

Mirinda - Mihaela, te asteptam la discutii .
S-a marit din nou numarul baieteilor .
--------------------
Ursoaica, ca urmare a modificarilor, ti-am mai trimis inca o data lista.

--------------------
Cami si Irinel, nu va mai plangeti de greutate.
Eu am luat pana acum 12 kg, si abia am intrat in a 6-a luna.
Asa ca....
--------------------
AnaM, daca si la ei se intampla de-astea... m-am mai linistit.
Credeam ca numai la noi.
--------------------
Catalina, o sa trec si datele acelea, cum sa nu?!
--------------------
Astery, ce faci ? Azi ai absentat .
--------------------
Deea, o-ho-ho, ce burtica serioasa ai, doamna !
Ai grija de tine .

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput