Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lasa Dana ca se ocupa Ursoaica de deschiderea unui nou cap.
Eu pana marti nu vin la munca, asa ca... sa n u scrieti prea mult pana marti!!!!!
Va multumesc fetelor tuturor pt. felicitari. Sper din suflet ca maine sa fie o zi frumoasa, cu toate ca acum ploua, dar nu asta trebuie sa ne strice ziua.
Micio mersi mult de link.
Negresit il voi citi. Esti o dulce!!!
Mirinda bine ai venit pe !!!

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor nu am iesit chiar super stralucit la control....;
Inca nu m-a chemat sefu' dar astept
O sa-mi pun niste perne la fund......

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, sa stii ca asteptam pozele....

Toanca si Matei Alexandru 27+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova nu te mai stresa atata cu capitolele, are cine sa le deschida oricandPoate pana marti se inchid doua capitole noiDistractie placuta maine

26fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARCHPLAYER la multi ani!
GIOVA casa de piatra si distractie placuta maine! La Arad acum a iesit soarele dupa ploaia de azinoapte, mai mult ca sigur va fi vreme frumoasa maine la Timisoara!
Azi ma simt mai bine nu m-a mai durut burta decat la scularea din pat vreo cateva secunde.N-am mai luat nici NO-spa. Si am si fost plecata in oras cu tramvaiul, am mers si pe jos destul (a trebuit sa-mi depun lucrarea anuala ca sunt stagiara la experti contabili).Singura problema e ca daca stau mult in picioare pe loc (de exemplu sa astept tramvaiul) am senzatia ca imi vine rau, ca voi ameti, ca abia ma tin pe picioare...Daca umblu e mai bine, desi ma straduiesc sa merg incet, ceea ce nu e deloc genul meu!
Acum merg sa ma intind putin, sper ca dupaamiaza sa pot sta pe scun fara sa ma doara burta, am o groaza de lucrat!
Va doresc weekend placut!

MONICA 28+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica si la Timisoara e soare, dar noi facem cununia acasa in Alba iulia.
Maraki stai linistita ca nu ma stresez, cununia e acum cea mai importanta.
Micio e super cursul, mersi mult. Acum ma delectez cu o dr. napoletana, care ne explica super tot. A trebuit sa ma inscriu, dar a mers repede.
Toanca ma bucur ca a iesit bine controlul. Pt. asta trebuie sa-ti mareasca salariul.

poze
gio si bb Marco 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MARCHPLAYER la multi ani!
GIOVA casa de piatra si distractie placuta maine,bucura-te ca e ziua ta!
Fetele fug la job si revin cu scrisul pt fiecare in 45 de min,pupicei!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ah, mi-am mai amintit ceva Stiu ca unele dintre noi se intrebau cat de "normal" misca bb. L-am intrebat si eu pe dr aseara. Bebica mea misca foarte usor, asa ca niste bule doar, nicidecum "suturi". Mi-a raspuns ca "asa misca ea", si ca sunt copii care misca de 100 de ori intr-o ora, altii care misca o data pe zi. Amandoua cazurile sunt perfect normale si bebeii sanatosi. Mi-a zis sa ma obisnuiesc cu felul in care misca ea in mod normal, si sa ma alarmez doar daca misca mult mai putin decat atat sau deloc in 12 ore, dar si in cazul asta poate sa fie doar "o alarma falsa".

, Deea 23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Marchplayer la multi ani si tot ce iti doresti!
Irinel bine ia revenit.
Monika am urmarit si eu aseara emisiunea lui Tatu interesant as putea spune , de fapt mai mult a fost interesant nasterea in apa ca s-a vazut misto . In rest , cum zicea cineva nu stiu ce cauta Guta si el pe acolo cu odrasla( care eu am crezut cae nevasta-sa initial), am vazut sau poate mi s-a parut mie animozitatea dintre moasa si doctorita, si Tatu care facea ca o pisica in calduri si care dc tacea ce bien era mai vorbeau si restul.Si eu am durerile despre care vorbiti deci nu trebuie sa imi fac probleme dupa cum spuneti.
Ana ce chestie si cu canapeaua la voi astia nu sunt sanatosi nu mai stii azi pe ce sa mai dai bani si sa nu te trezesti ca i-ai arucnat de pomana.
Mirinda bine ai venit .
Toanca stai linistita cu controlul si cu pernele . Nu te stresa ca le trece lor.
Deea cred ca are dreptate docotrul tau eu am patit-o cu miscarile cand da cand mai putin.
Alina misto de tot pozele . Oare nu imi cade si mie din cer un Q7?
Giova casa de piatra si distractie placuta maine.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

giova casa de piatra si toata fericirea din lume sa ai parte de ia
23+

Mergi la inceput