Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
pisoi3 spune:
Salutare burticute
M-am mai linistit ca am vazut ca nu am numai eu dureri de astea, eu ma cam speriasem, mai ales ca nici eu nu pot sa ma rasucesc de pe o parte pe alta, ma pregateam sa incep sa il stresez pe dr. intrebandu-l ce am, dar daca voi ziceti ca e normal, nu ma mai stresez. Uff, cate suferim noi pentru bebeii nostri, lasa sa fie ei sanatosi si sa fie totul bine! Merci mult de raspunsuri 

Giova, casa de piatra, sa ai o zi minunata maine si sa aveti parte doar de fericire, sanatate si belsug! Sa aveti un bebe minunat!
Toanca, da-l naibii de control, nu te mai stresa cu el, ca ii transmiti starea asta lui bebe.
Daniela (Marchplayer) mai da-o incolo pe socrosenia ta, ce treaba are ea cu kilele tale? Si eu am luat vreo 10 kile inainte sa raman, tot de la vitamine, nu mi-a zis si mie nimeni ca alea ingrasa!
Lasa ca ne revenim noi dupa nastere!
Ursoaica, otravita socrosenie ai si tu! Merita pumni in gura pentru fitilele pe care le baga! La fel si socrosenia lui Maraki. Pe scurt, pumni pentru toate socroseniile otravite!
Va pupic acum, ma intorc la lucru. Apropo, incep sa ma gandesc serios sa imi iau prenantal ca nu stiu cat mai rezist, mai ales cu durerile astea de ligamente! Iar eu nu stau mereu numai pe scaun ca am cursuri pe care le predau studentilor, nu pot sta numai pe scaun, plus ca ma plimb in toata facultatea dupa sali!
Va pupic pe toate si intru mai pe seara.
Anda si bebe Mark 28+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
alina80 spune:
CATA, si noi am fost azi pana la Victoria, vroiam sa-mi iau un dres, dar nu am avut unde sa parcam si nu am mai intrat pana la urma in magazin. Unde ai mai vazut dresuri de gravida, ca parca tu mi-ai zis de ele? Zi-mi si mie, te rog!
GIOVA, merci!
Inca o data iti urez sa ai o zi super reusita maine!
DEEA, multa sanatate!
IRINA, inteleg ca tot dupa Audi te-ai uitat!
Am mai pus doua poze la Burtica de la 6 luni la 9 luni.
Va pupic!
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Anda chiar ca ma intreb cum poti sa rezisti la sv.? Nu ai momente cand vrei sa duci mana la burtik, poate se misca bebe mai tare, poate te tine ceva, o durere ceva, cum faci daca esti in sala de curs?Cred ca mai bine intri in prenatal
Sant de acord intru totul cu ce ai scris de socrosenii

Eu cred ca daca as sti ca baga strambe despre mine la Giorgos, nu ar mai avea ce sa caute la noi in casa![]()
Denisa sv. usor
Ar fi bine sa rezisti cat ti-ai propus,eu din pacate nu mai faceam fatza
Irina mie mi-a placut cum a cantat Guta
Nu sant impotriva manelelor
Nu mi-a placut ca invitatii se uitau ca snobii si nici macar unul nu batea ritmul( macar din bun simt )
26fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Buna fetelor!
Giova, iti doresc multa fericire alaturi de viitorul tau sot! Sa aveti o viata lunga si plina de satisfactii impreuna!
Marchplayer, La Multi ani fericiti!
Fetelor azi am de terminat o lucrare si de aceea nu prea apar pe forum. Mi-a mai trecut raceala dar nu de tot. in rest sunt ok!
J 23+
Ursoaica spune:
M-am intors!
Bine ai venit printre noi Mirinda2000
!
Bianca, parca tu m-ai intrebat de calduri
. Ce calduri ard in flacari, mai naspa este ca pic din picioare dupa un bufeu dintrasta. M-a mai mustrat si profa ca am venit la scoala "ca ce caut eu acolo in loc sa stau acasa?" 
Stii ce este si mai naspa ca nici noaptea nu scap de ele ba mai mult mai am si o soba langa mine - pe Tino
. El vara-iarna nu doarme imbracat, iti dai seama ce caldura degaja
.
Giova casa de piatra, petrecere frumoasa dupa!
Tu nu stii vorba din batrani ca "daca ploua sau ninge la nunta/cununie, inseamna ca veti fi o familie banoasa si fericita"?
Dana iti multumesc mult pt listuta, chiar aveam nevoie de ea
!
poze
Ursoaica
28+
Denisam spune:
Monica si fetele cu scoroseniile, mai ignorati-le, desi stiu ca e greu ca sunt linga voi. Asa ma bucur uneori, chiar dc am o groaza de facut inc asa ca e si mare, preferam sa le facem singuri pe rand decat sa vin ala noi, sa ne urmareasca si sa ne streseze, ca oricum curiosi sunt si cand vor incearca sa-si bage nasul, dar de..Stiu ca r fi fain sa faca cineva mincare sau curat ami mereu dar lasa m ai bine odata la 2-3 ani sa vina cate 2 luni si sa faca, socru-meu e insa o bomboana, abia il astept sa ne refaca niste chestii in bai( in baia mare vrem sa ne punem jacuzzi) si dulapurile din bucatarie sa le dea o fatza noua, eo tehnica faina de refacere a lor si dat cu lac apoi si vrem sa pune si blat din granit, asta in airna lui 2006 si o sa fie casa boboc, mai aels ca acuma ne punem si mocheta pe scariel si holul din basement, o sa arate beton si mergem sa cumparam inca un coffe table si un fotoliu si 2 carpete, una pt holul central si una pt camera lui Emma, astea pina in 15 noiembrie.
Legat de miscariel lui bebe, eu sunt f, fericita ca Emma ma lasa in apce cand ma treburi adica nu loveste tare si ma bucur ca in masina mai mereu imi da semnale, deci ii place sau seara cand ma ingrijorez de contarctii, mai mereu mi se face burta tare pt cel putin 2-3 ore, dar ea saraca da din maine si picoare cumva sa-mi spuna" nu mai fi stresata mami ca eu sunt bine"..Aseara am citii despre riscurile cezarianei pt mama si copil, se pare ca sunt mai multe pt noi decat pt bebe, deci e bine..![]()
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Da Dana se intampla si la noi nu numai in Romania din astea. Spaniolii astia au o stare asa de liniste in ei, noi romanii cum viata ne face agitati ( grijiile zilei de maine ), apai zau caci cateodata iti vine sa arunci cu ceva dupa ei.
Dar daca ati fii vazut ce tipa faina, aranjata, cu tocuri de 7 cel putin , a venit si s-a pus i-a singura a demontat canapeaua, chestii cu surubelnite etc. Eu am ramas asa oarecum muta si ma uitam ca idioata. Si cand a vazut ca ma rog a lucrat degeaba ca aia i-au dat alt tip de inchizatoare, nu s-a crizat deloc , a zis pai asta e , o sa vina din nou marti....... Apai zau cum ziceai si tu Irina nu par astia sanatosi la cap.
Eu nu stiu ce faceam daca eram in situatia ei, da criza de nervi sigur ma apuca.
Ursoaica spune:
Pisoi dar ce predai sau la ca facultate?
Apropo de miscari pe bebicul meu la apucat tremuriciul. Azi dimineata stateam linistita in pat cand a inceput, nu stiam ce sa fac ma blocasem total, nu stiam daca ii place sau face asa ca nu-i convine ceva. Voi ati simtit asa ceva pana acum?
Deabea astept sa-l capiez pe doctor cu intrebari ca pe profe am uitat
.
poze
Ursoaica
28+
utocatalina spune:
Alina eu cred ca la Baby expo am vazut...dar incearca si la etajul 1 in Unirea, pe la mijloc, unde au si chilotii de gravida, s-ar putea sa aiba acolo
...eu maine imi pun la botez niste ciorapi care imi erau mai mari inainte de a ramine...dar sincera sa fiu nici nu am probat sa vad daca imi mai vin sau nu pe burta...oi vedea maine...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
25+
Sa nu depunem armele si vom reusi!

poze