Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Ana, ia-o usor cu canapeaua, si da ciudat, dar de, asta e, se intampla, nu?
Ursoaica, eu zic ca e normal si pt bebei sa aiba chestii din astea, dar esti sigura ca era tremurici, eu nu am simtit, ce stiu ca am avut odata a fost un sughitz de al bebelinei..
A burtici, eu aseara am gasit pe Winnie-The Pooh in sale si cu carticica, era asa haios, l-am laut instantaneu, era chair ieftin 7.99cad. O sa-l pozez sa il vedeti..Fug sa termin ceva pt job!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
Fetele.......am fost la sefu....
Nu mi-a tras suturi in
dar o mica mustruluiala tot am primit.....
E asta e!
Se mai intampla si mustruluiei....
Mama, da de la ce aveti voi bufeuri???
Ca eu stiam ca bufeurile sunt specifice menopauzei![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
LunaNoua spune:
Toanca, felicitari, caci se putea si mai rau
Si de ce zici ca nu merg la noi bufeurile? Ce nu suntem la menopauza? Ca doara nu mai vin rusii in vizita ![]()
, Deea
23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
toanca spune:
LunaNoua ai dreptate: SE PUTEA SI MAI RAU!
Eu am intrebat de ce aveti bufeuri?
Care e cauza?
Sarcina?!?
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Ursoaica spune:
Toanca asta ramane de vazut, daca din cauza sarcinii. Trebuie sa ne intrebam dr. Eu mai am de asteptat pana vineri, ca med de fam este un pic
si se face ca nu aude.
Totusi ma gandesc sa nu fie vreo lipsa de calciu, fier,
(glumesc, dar mai stii?), etc. Asa ca raspunsul o sa-l aflu vineri cand ma duc si cu analizele.
poze
Ursoaica
28+
toanca spune:
Ursoaica eu va doresc sa nu fie vreo lipsa de fier, calciu sau
.........
Cu
se poate rezolva usor
(eu cred ca de aia nu a bufeuri
), iar calciu si fierul se pot lua si astea din vitamine.....
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Ana_m spune:
Na, ca azi toate merg pe dos
. M-a apucat harnicia, am bagat 3 ture la masina de spalat. Primele 2 la uscat , erau aproape uscate cand brusc a inceput ploaia. Am fugit eu repede sus ( ca aici se usuca pe terasa) , dar n-am apucat sa adun decat jumatate , asa de tare ploua
. Bun, dupa jumate de ora , soare. Ma duc sa scot si 3-a tura din masina, nu apuc sa intind 4 tricouri cand iar se apuca
. Acum stau cu o tura in masina , una in lighean, cateva pe sarma leoarca si cateva uscate. Super haios , nu ? Si nici nu am unde sa le pun in casa, asa ca......

Ursoaica spune:
Da, Toanca, dar mie dupa
mi se intareste burtic si mi-e frica sa nu o comit mai devreme decat trebuie. Mai ales ca la 4 luni ma apucat vitejia, am ridicat geanta cu care venisem din deplasare si pe care o carase sotul meu pana acasa si mi s-a desprins placenta de uter (putin nu mult, dar putea suficient pt a pierde bb-ul).
Asa ca acum cu toate ca ma urc pe pereti, imi este o frica de mor. Si de 1 sapt de comun acord, am renuntat la
.
poze
Ursoaica
28+
Ursoaica spune:
Ana m la noi in tara este sarbatoare mare astazi. Probabil de aceea ai patit asa ceva.
Nu te supara de intrebare: esti ortodoxa?
Eu nu tin cont de sarbatori decat la spalat si cusut, din pacate cu biserica mai putin.
poze
Ursoaica
28+
Denisam spune:
Burtici,
E normal in sarcina sa avem "calduri" cum se spune, adica sa ne fie mai cald si etc, de exemplu eu inainte eram mai friguroasa de fel, adica dormeam cu temperatur ain casa de 21-22C si cu o ptura potrivita, nicodata cu plapuma in anotimpul rece, acuam dormim cu 19C si asa uneori imi este cald.
Deci eu zic ca e ceva normal asta!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!