Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
Ursoaica, nasol momentul....
Da macar sa fie bebe bine....ca partea cu
se rezolva pe urma....si mai sunt si alte metode![]()
![]()
![]()
Da parca tot e naspa.![]()
Ana, asta da ghinion pe capul tau; in baie sau pe altundeva nu ai unde sa intinzi rufele????
Avand in vedere ca se cam apropie ora de plecare....va 
pe toate, va doresc un weekend placut si ne auzim luni.
PS Parca vad ca o sa scrieti o gramada in astea doua zile...si eu nu am net acasa
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
Bee spune:
Ursoaica, daca pauza de prestat a fost doar de o sapt, inseamna ca esti activa.
.Daca facem un sondaj pe forum cu privire la frecventa
, cred ca o sa ramai surprinsa! Ce facultate faci tu de ai profe care le stiu pe toate? aaaaaaaa,voiam sa te intreb la cata ciocolata de casa te limitezi cand mananci o data (eu nu-mi fac fiindca stiu sigur ca balotez toata tava!)
Irinel, greu fara sotz! Te inteleg (dar cred ca Marchplayer te intelege cel mai bine, ca sotul ei e plecat de mult pe mare), ca si al meu pleaca frecvent si daca nu pleaca tot degeaba (Sapt asta nu l-am vazut decat dupa 12 noaptea). Cu kg, eu cred ca sunt legende cum ca in ultima parte greutatea se dubleaza. Cu putina grija, e ok! EU una mananc binisor, sanatos, dar nu ma pot abtine la dulciuri! Si am pus 9 kg, dar sper sa nu mai sar de 4-5 pana la capat. Iar pe doctorul meu nu-l intereseaza, cat timp sarcina e ok.
Denisa la cata bafta am eu, cred ca tu o sa vezi inaintea mea daca a mai urcat placenta aia pacatoasa! MAi bine nu-ti fa gand de cezariana pana nu stii sigur!
Maraki, pe mine ma uimesti la ce lucruri de mancat te risti tu cu stomacelul sensibil! Ciorbitza de porc! Nici sanatoasa si negravida nu servesc! Eu una cred ca nu mai am probleme ca mananc aproape "de regim", cereale cu iaut si miere, fructe la discretie si in rest.........branzica, oua tari, cartofi, carne (rar), supa si ciorbita foarte rar si dulciuri!
Toanca, lasa controlul, bine c-a trecut! Pe mine in sarcina asta m-a stresat Sanepidul, cu un control inopinat, fara director in fabrica, numai eu ele, patronul si o debandada de nedescris.
.Fara urmari din fericire!
Giva, Casa de Piatra si multa multa fericire si noroc!
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Ursoaica, fa cum simti cu prestatul, mie doctorul mi-a zis sa nu fac pina la urmatoare eco din cauza placentei, dar ce crezi ca ne-am abtinut, de 2 ori macar pe saptamina, e drept ca cu atentie si fara pozitii ciudate, si iti zic de ce ne-am riscat, ca nu am doare burta dupa si a zis ca daca am singerari sa merg la medic, si dc nu am avut am zis sa mai profitam cat mai putem, de..
Asa ca tu fa cum simti si cum crezi si vorbeste si cu medicul.
Monica, Irina, Bombonica, unde sunteti azi?
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Denisa doar ce am intrat sa vad ce mai scrieti insa azi am avut treba si acum sunt cam obostita deci nu intru decat sa vad ce mai faceti si ce mai scrieti. Plus ca si burta se mai intareste insa chestia e ca nu ma doare cand se intareste , presupun ca e bine.
Bee ce ai mama cu ciorbita? Nici eu nu cred ca se dubleaza kg da am sa va spun sigur in doua luni.
Astery ce faci pe und eai disparut?
Monika nu am nimic cu Guta sau cu manelele eu ma miram ce cauta acolo doar daca nu o fi nascut si altceva in afara de manele?
Irina 29+
Bombonicaaaa spune:
Eu sunt aici ! V-am citit intai...de altfel abia m-am trezit la 10:30
m-am uitat aseara pe Discovery pana la 1:30
au fost ceva emisiuni despre nastere, foarte interesant!
Marchplayer 
multa sanatate si fericire!
Nu stiu de ce, dar de la o vreme am durere ca la menstruatie in burtica ,parca ma dor ovarele ,asta se intampla doar seara?! cand stau in pat dar burtica nu se intareste...e doar ca si cum tre' sa-mi vina musafirii...Asta chiar nu stiu ce o mai fi...sper sa nu fie de rau!
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Bombonicaaaa spune:
Sa se dubleze kg???
No way! Nu se poate intampla asta...cel putin la prima sarcina nu s-a intamplat, am pus kg pe tot parcursul sarcinii si din pacate am pus 30kg
dar dupa aia am dat jos doar vre-o 22, am fost happy si cu atat
Acum daca mai pun inca 12 ce ma fac...
Mie mi-a placut cum a cantat Guta si fiica-sa dar nu am vazut rostul lor intr-o emisiune despre nasteri...poate doar sa-si faca reclama pt. lansare 
Oana
28 weeks
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Irina-odihna placuta!
Bombonicaa si tie la fel, ai grija si cred ca durerea ca la menstruatie e ceva normal dc nu ai contractzii, stii cum se zice, una din neplaceriel sarcinii![]()
Eu vreau sa va spun ca pe baza celor spuse de lume, medici si logica, am gasit explicatia la cele 11 kg puse, cel putin pe mine.
Daca am ramas la fel la bluze si pantaloni( cei de gravida sunt tot small si pica dupa mine, in talie, ca nu toti stau cum trebuie pe burta
)ca marime-S, inseamna ca burtoiu are cel putine 8kg si mult lichid, pt ca 1.5kg am psu pe sani si recunosc ca aprox 2 sunt pe fund+pulpe, dar cred ca sunt din cauza burtii, pt ca eu nu maninc mult, dulce, f. f. rar, deci nu ar avea de unde sa se puan orice maninc. Mai e o alta treaba, am intrerupt brusc miscarea la recomandarea medicului si eu mergeam de 4-5 ori pe saptamina la sala unde trageam nu gluma, 1h, si cica dc erai activa si intrerupi ritmul, ca activa sunt, se depune cam tot ce maninci,deci asta este, eu imi mai acord inca 5 kg maxim ca limita, dc voi depasi, mai vedem, oricum nu se dubleaza, nu au cum, decat poate dc mincam non-stop![]()
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Bee sunt la kinetoterapie, iar profele sunt toate doctorite in diferite specialitati (chirurgie, neuro, bio, pediatrie). Asa ca... cum ma doare ceva hop ma duc si sar pe ele cu intrebari. Dar cel mai important sunt mamici.
Tu?
poze
Ursoaica
28+
Ursoaica spune:
Bee am uitat sa-ti zic de ciocolata: fac o portie = aproximativ 2kg si o mancam amandoi in 3 zile, daca ne strofocam o mancam si intr-o zi asa ca o portionam. Si asa suntem cat casa, al meu cel putin este obsedat toata ziua este pe cantar, a fost un urs de cand s-a nascut.
poze
Ursoaica
28+
Bee spune:
Denisa, la sala de 5 ori pe sapt? Felicitari si rusine mie, care nu am fost niciodata. Adevarul e ca nu am avut niciodata bani, in studentie, iar dupa alergam la munca de nu-mi mai trebuia sala! Dar ca o optimista ce sunt, mi-am propus ca dupa ce nasc sa servesc si sala si sauna si tot ce pot sa ma metin in forma, ca altfel o sa o iau razna ca mamica sechestrata in casa! Pana acum eu cel mai mult m-am ocupat cu alergatul pe munti cu rucsacul in spate si a fost frumos!
Ursoaica, kineto? Ma gandeam eu ca tb sa fie ceva ruda cu medicina! Vai, ciocolata aia n-are nici o sansa cu voi, dar nici cu mine nu-i dau mai mute sanse asa ca nu ma risc! Eu cu facultatea.....terminat de ceva vreme, dar chef sa alerg dupa diploma n-am avut nici pana acum! Aaaaaa si am facut si eu 1 an de postliceala sanitara.![]()
Bee
si Fetitza