Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
marchplayer spune:
Multumesc de urari burtici, nu cred ca o sa fac mare lucru azi, cred ca o sa ma duc pe la biserica fiind si sarbatoare...dealtfel il astept si pe Robert sa sarbatorim impreuna...![]()
Cred ca toate ne confruntam cu acea durere ciudata "intre picioare" Pe mine cel mai tare ma deranjaza cand incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta in pat, si n-am observat daca durerea este mai mare dupa ce merg pe jos...eu oricum fac plimbari cam in fiecare zi pe jos.
daniela 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
Eu, din fericire, nu am acea durere intre picioare, in schimb ma doare foarte tare piciorul stang, chiar la imbinatura piciorului.......
Giova, eu sunt convinsa ca maine o sa fie totul ok....nici nu are cum sa fie altfel.....ca doar devi o DOAMNA!
Sunt in pic cam nelinistita: azi imi iese raportul legat de controlul care l-am avut....si mi-e cam teama.
Sper sa fie totul ok ca nu am nevoie de vreun scandal sau vreo mustrare din partea sefului
Toanca
si
Matei Alexandru 27+
poze
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
MARCHPLAYER, la multi ani!
MARAKI, si eu imi doream bebelus tot de pe la 17 ani! Ce misto! Deci vad ca nu prea are legatura gimnastica cu dilatatia. Ce bine! Ca mi-e o lene sa fac miscare!
CATA, deja laptic? Eu abia am inceput sa fac masajul ala cu prosopul. E cam neplacut, dar trebuie. Succes la cumparaturi si distractie placuta la botez!
Am pus pozele de la SIAB, le gasiti la SIAB 2005.
Va pupic!
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Marchpayer LA MUMTI ANI! Cum stai cu raul de care te plangeai? Cat despre soacra, stai calma ca si socrela mea cea draga "s-a mentinut" in sarcina ei, a luat doar 8 kg, a facut un copil luung si slab (2.700- sotzul meu), dupa nastere s-a strans imediat cu un dres sa nu ramana cu burta, evident ca dupa nastere nu a alaptat decat foarte putin si la nici 2 luni sotul meu a "zburat" la tara sa-l creasca bunica cu lapte de vaca! Si asa i se pare ei normal ca si-a pastrat silueta.
Alina , eu stiu din experienta nefericita a mamei mele.A facut sport, plimbari peste plimbari si a nascut foarte greu de 2 ori, taiata. Cel putin cu mine, care am fost o matza de copil(sub 3 kg), a fost taiata rau de tot! Asa ca nu e o regula. Si cu toate astea trage mama mea de mine ca de cai morti sa iesim la plimbare zilnic. Pai saptamana asta am avut norma cel putin o ora jumate de mers pe jos intins (adica cu viteza melcului turbat, pe care o am mai nou, dar fara pauze)! Pai am traversat zilnic Parcul Tineretului, de la metrou Tineretului la Brincoveanu si apoi pe jos pana dincolo de Piata Sudului. Dar dupa nici sa mananc nu mai puteam de durere de spate.
Pisoi si pe mine ma omoara durerea asta intre picioare! Radeam cu sotzul si-i ziceam ca ma simt de parca as presta
non stop! SI doare mai rau cand e bebitza chiar cu capul foarte jos. Si am observat ca noaptea e chinuitor, cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand incerc sa ma ridic.
Deea interesant doctorul tau! LA un cardiolog nu te-a trimis? Ce medicamente ti-a dat? Mie mi-a zis sa iau Propanolol pentru pulsul meu care o luase razna. DAr tensiune nu aveam. Acum e mult mai bine, de la 106-110, a scazut la 96-98 si medicamentul nu l-am luat decat o singura data cand chiar simteam ca ma sufoc. Cat despre vitamine, eu n-am suportat nimic, dar incerc de zor sa mananc echilibrat. Carnita e cea mai oropsita si din meniul meu, nu ma prea omor dupa ea!
Catalina, nasol de tot cu alergaturile pentru concediu! Eu alergam la doctor dupa formalitati, dar la Buftea la serviciul meu, ii trimiteam pe tata sau pe sotz, ca sa nu-mi fac eu nervi aiurea. SI gata, la mine sper ca s-a terminat, mai am o adeverinta de luat si merg doar pentru prenatal.
Bee 28+
si Fetitza
Bee
si Fetitza
irinel2005 spune:
salutare burticutelor
Revin si eu pe forum dupa o lunga pauza, in care v-am citit tot timpul, insa n-am apucat sa postez. Am tare mult de lucru la serviciu si as vrea sa pot sa intru linistita in prenatal de la 1 decembrie, sa nu las lucrurile nefacute.
Noi sintem bine, Ilinca e activa in special seara cind incepe sa ma inghionteasca.
Sintem un pic triste ca sintem singurele, tati e plecat din tara, la o specializare, de 3 sapatamini iaca. Mai are inca 4 saptamini pina se intoarce acasa. Si ne e atit de dor si de greu fara el. Unde mai pui ca s-ar putea sa nu ne mai recunoasca dupa 2 luni
. Avem insa grija si ii trimitem din cind in cind poze cu burticuta, sa nu aiba un soc cind se intoarce ![]()
Singurul lucru care ne ingrijoreaza pentru moment e greutatea. Am pus deja 10 kg. Si cica in ultimele 10 saptamini se dubleaza kg. care s-au pus in prima parte a sarcinii. Iar doctorita noastra ne cam cearta. Spune ca e mult pina in momentul asta si nu e bine. Nu ca i-ar dauna cumva lui BB, ci pentru ca imi va fi greu mie si la nastere si ulterior daca pun mai mult de 15 kg per total. Iar eu tare ma tem ca o sa bat 20 kg plus (cel putin). Of, si de-ati stii cit sint de cumpatatata si grijulie. Nu beau decit apa plata (doar de cind cu racelile celor din jur, am inceput sa beau si ceaiuri, preventiv), maninc piine graham sau de secara (si putina), dulciuri ioc; maninc in schimb multe lactate, fructe si legume propaspete. Care insa sint OK.
Nu stiu ce sa ma mai fac, imi vine sa dau cintarul de pereti de fiecare cind ma urc pe el. Medicii vostri cit sint de stricti in privinta asta?
Va pupacesc 
Irinel
si Ilinca
25+
Giova spune:
Eu nu-mi bat capul cu concediul. daca sunt angajata pe firma sotului n-am nevoie de concediu. Oricum m-am stresat cu indemnizatia de crestere a copilului si n-am rezolvat nimic, asa ca... asta este.
Irinel bine ai re...re... revenit!!!
Nu te mai stresa cu greutatea, sanatoase sa fim si bebeii la fel.Om da noi jos kg pe urma.
Alina super masinile. Si burtica de langa ele e foarte frumoasa si silueta!!!
poze
gio
si bb Marco 27+
lauricipani spune:
Cata
si ai grija de bebelushca!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
marchplayer spune:
Multam de urari Bee, nu-mi mai este rau, cred ca oi fi mancat ceva ce nu mi-a priit, dealtfel asa eram eu si nefiind gravida, imediat ce mancam ceva ce nu imi placea vomitam, asa ca...nu ma mira. Cat despre soacra cred ca intr-o traducere libera suna cam asa vorbele ei "de cand te-ai maritat te-ai pus pe ingrasat", este foarte adevarat ca aveam 58kg si-mi cumparam blugi masura 27 dar de cand ma chinui sa raman insarcinata cu atatea vitamine m-am cam dat peste cap ajungand la 70 kg, si sunt constienta ca am cam sarit calul dar cred ca era pentru o cauza nobila!
Giova cum oare n-ai rezolvat cu indemnizatia? Eu sa fiu sincera cand am aflat ca sunt insarcinata in luna iunie nici macar nu eram angajata si cu niste spagi si cu niste relatii m-am angajat din luna februarie! Si astfel am rezolvat-o cu indemnizatia de crestere a copilului!
daniela 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Daniela ma bucur ca ai putut rezolva.
La mine situatia a fost putin mai complicata: cartea mea de munca era la gradinita unde am lucrat si cum eu de 2 ani eram in Italia la studii, mi-am adus de acolo adeverinta si eu eram in concediu de studiu in strainatate pana la sf. lui aug. 2005. Deci nu puteam sa fiu angajata in alta parte mai ales ca aveam cartea de munca in invatamant.
Acum eu am intrerupt studiile acolo si nu mai pot lua o adev. cum ca inca le urmez. Daca terminam faculta acolo sau eram studenta cand nasteam era ok, luam banii, dar cum eu din sept. sunt fiul ploii....nu iau nimic. Si n-am cum sa falsific o adev. din Italia, cum ca sunt in ultimul an acolo, ca nu am chef sa verifice astia si sa fac parnaie sau mai stiu eu ce.
Asa ca din sept. sunt angajata la Clau pe firma, doar fictiv, sa am continuitate in cartea de munca.
Scuze ca m-am intins cam mult.
poze
gio
si bb Marco 27+
dana_ene spune:

LA MULTI ANI MARCHPLAYER !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa si iubita !
-----------------
Giova, iti doresc ca maine sa ai parte de o zi minunata !
O sa fii o miresica superba.
Te pup si o sa ma gandesc la tine !
-----------------
Distractie placuta la nunti maine tuturor fetelor care ajung sa petreaca.
-----------------
Am completat si listutza cu greutatile bebelinilor, am facut si completarile la listutza mamicilor de pe prima pagina (Deea si Cami).
Sunt super ocupata azi la birou si din pacate imi lipseste cu desavarsire cheful de treaba.
Asa ca am o stare de neplacere.
Abia astept sa se temine ziua asta.
------------------
Avem si o mica problema.
Cum Giova nu va fi prezenta in weekend pe net (din motive cat se poate de obiective
), iar eu nu garantez ca voi reusi sa intru din cauza Oanei, cine deschide un nou capitol la terminarea acestuia ?
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006