Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
LunaNoua spune:
Ioana, mergi si tu cu bani la tine cat poti da maxim, si apreciezi pe loc in functie de meniu, de cat de scump e restaurantul ... etc. Faci un calcul sa le ramana si lor ceva in plus, si gata.
, Deea
23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Denisam spune:
Dana, sa va traiasca Roxanica si sa fie sanataosa!
Scuze ca am citit asa tarziu..
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Giova, ma sperii mama, ca dulcineea mea la 19 saptamini avea 300gr si au zis ca e prefecta, defpat si incarti scrie ca in jur de 300 gr trebuie sa aiba..Sper doar ca al tau sa fie tare grasan, dar 82 grame in plus e f. mult pt. 19 sapt..Uff..
Buchetul suan fain si sa va distrati!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Monika strangareata soacra mai ai . Si de la cumnata- ta la fel face?
Ioana eu as da 100 euro ca asa merge si cu asta basta nuau cum sa se supere.Nu e vinata sau a ei ca e diferenta la cursul valutar.
Cami daca ti-a zis fetita apoi asa sa fie . Mai ai putin pana la eco.
Dana m-am mai uitat si eu la eco si am un la 17+ cu 260gr, apoi morfologica la 21+ cu 525gr si restul adica ultimile doua le-ai trecut.
Denisa nu te speria ca depinde mult de la copil la copil si in plus unii sunt mai slabuti unii mai grasuti important e sa fie toti sanatosi.
Irina 29+
toanca spune:
Fetele....ma cam pregatesc si eu sa merg spre casa.....
Asa ca va doresc o seara cat mai placuta...
...si ne auzim maine.
Va
pe toate
Toanca
si
Matei Alexandru 26+
poze
LunaNoua spune:
Fetelor, se apropie ora intalnirii mele cu bebita :) Sau a intalnirii noastre, a mele si a bebitei cu nenea doctorul frumusel. Ne-a facut Ralu programare la nenea ei doctor, si suntem emotionate :) Nu spun, ca am stat aproape 40 min la dus sa ma fac "frumoasa" la ... "iesire". Sper ca am tras dunga drept ca nu am vazut rezultatul :))))
, Deea
23+
Pozele ale mele
Denisam spune:
Deea-bafta la medic, sa vii cu vesti bune!
Irina nu stiu cum e cu greutatea, o sa vad eu pe 25 oct cand ma trimite la eco, sper sa nu fie mai tarziu de 1 noiembrie si sa fie bine si sanatoasa, pina atunci cam stau asa cu emotzii, cat am timp sa ma gandesc, ca iara am o groaza de lucru, doar ce avusesem o zi mai normala, aia a fost ieri, ai vazut! Asta e, cred ca seara trebuei sa stau si eu mai mult in pat, ca vad ca a inceput sa mi se intareasca burta si ziua, om vedea, tocmai ce mi-a tras una Emma- sa ma anunte ca e ok, sper![]()
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
LunaNoua spune:
Dana, imi treci si mie datele pe prima pagina, te rog frumos. Data nasterii nele 14.11.77, DPN 3 feb 2006, si numele Daria. Sper sa nu am surpriza diseara sa aflu ca i-a crescut "ceva" :)))
, Deea
23+
Pozele ale mele
Giova spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Giova, ma sperii mama, ca dulcineea mea la 19 saptamini avea 300gr si au zis ca e prefecta, defpat si incarti scrie ca in jur de 300 gr trebuie sa aiba..Sper doar ca al tau sa fie tare grasan, dar 82 grame in plus e f. mult pt. 19 sapt..Uff..
Buchetul suan fain si sa va distrati!
Denisa25+
Emma Andreea
BEBIK
Denisa nu te speria, ca e mai mare cu o sapt. tot asa mi-a iesit dupa masuratori.
Nici eu nu vroiam un bebe asa dolofan dar ce sa fac, incerc sa mai raresc din vitamine.
pozegio
si bb Marco 27 fix