Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana, mergi si tu cu bani la tine cat poti da maxim, si apreciezi pe loc in functie de meniu, de cat de scump e restaurantul ... etc. Faci un calcul sa le ramana si lor ceva in plus, si gata.

, Deea 23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana, sa va traiasca Roxanica si sa fie sanataosa!
Scuze ca am citit asa tarziu..

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Giova, ma sperii mama, ca dulcineea mea la 19 saptamini avea 300gr si au zis ca e prefecta, defpat si incarti scrie ca in jur de 300 gr trebuie sa aiba..Sper doar ca al tau sa fie tare grasan, dar 82 grame in plus e f. mult pt. 19 sapt..Uff..
Buchetul suan fain si sa va distrati!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika strangareata soacra mai ai . Si de la cumnata- ta la fel face?
Ioana eu as da 100 euro ca asa merge si cu asta basta nuau cum sa se supere.Nu e vinata sau a ei ca e diferenta la cursul valutar.
Cami daca ti-a zis fetita apoi asa sa fie . Mai ai putin pana la eco.
Dana m-am mai uitat si eu la eco si am un la 17+ cu 260gr, apoi morfologica la 21+ cu 525gr si restul adica ultimile doua le-ai trecut.
Denisa nu te speria ca depinde mult de la copil la copil si in plus unii sunt mai slabuti unii mai grasuti important e sa fie toti sanatosi.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetele....ma cam pregatesc si eu sa merg spre casa.....
Asa ca va doresc o seara cat mai placuta......si ne auzim maine.
Va pe toate

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Fetelor, se apropie ora intalnirii mele cu bebita :) Sau a intalnirii noastre, a mele si a bebitei cu nenea doctorul frumusel. Ne-a facut Ralu programare la nenea ei doctor, si suntem emotionate :) Nu spun, ca am stat aproape 40 min la dus sa ma fac "frumoasa" la ... "iesire". Sper ca am tras dunga drept ca nu am vazut rezultatul :))))

, Deea 23+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deea bafta si te asteptam cu vesti.
Irina 29+

Mergi la inceput

Deea-bafta la medic, sa vii cu vesti bune!
Irina nu stiu cum e cu greutatea, o sa vad eu pe 25 oct cand ma trimite la eco, sper sa nu fie mai tarziu de 1 noiembrie si sa fie bine si sanatoasa, pina atunci cam stau asa cu emotzii, cat am timp sa ma gandesc, ca iara am o groaza de lucru, doar ce avusesem o zi mai normala, aia a fost ieri, ai vazut! Asta e, cred ca seara trebuei sa stau si eu mai mult in pat, ca vad ca a inceput sa mi se intareasca burta si ziua, om vedea, tocmai ce mi-a tras una Emma- sa ma anunte ca e ok, sper

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Dana, imi treci si mie datele pe prima pagina, te rog frumos. Data nasterii nele 14.11.77, DPN 3 feb 2006, si numele Daria. Sper sa nu am surpriza diseara sa aflu ca i-a crescut "ceva" :)))

, Deea 23+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Denisam

Giova, ma sperii mama, ca dulcineea mea la 19 saptamini avea 300gr si au zis ca e prefecta, defpat si incarti scrie ca in jur de 300 gr trebuie sa aiba..Sper doar ca al tau sa fie tare grasan, dar 82 grame in plus e f. mult pt. 19 sapt..Uff..
Buchetul suan fain si sa va distrati!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK

Denisa nu te speria, ca e mai mare cu o sapt. tot asa mi-a iesit dupa masuratori.
Nici eu nu vroiam un bebe asa dolofan dar ce sa fac, incerc sa mai raresc din vitamine.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput