Mamici de ianuarie-februarie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, iara ati scris atata, Dana ai afat ce este bebe, c aeu intru in 5 min intr-un meeting si va mai citesc peste vreo 2 h si nu am apucat sa cietsc sf. capitolului trecut ca ati fost harnice.
Monica- nu mai sta asa smerita in fatza socroseniei, spune-i cu tupeu sa nu ti le ia, ca voi munciti pt bani si etc, asa ca sa le lase acolo unde sunt sau ascunde-le, chair dc vien neanuntata.
Ai grija cu mincarurile!
Aseara m-a durut si pe mien burta, era tare deic contarctzii si i-am scris mamei sa-mi trimita NO-Spa ca sa nu ma mai stresez.
Va pup, fug la meeting!

Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki, am notat.

fetelor, daca mai trimiteti datele, o sa le centralizez maine. Acum trebuie sa plec la curs.
Pup !

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, o super idee...imi place!!!!
Bravo!
Giova, fara suparare, dar nu face si tu un capat de tara din chestia cu numele; il stresezi pe bebe si nu e bine!
Maraki, halal socrosonie!!!
Da vad ca are tupeu nu gluma.....
Tu nu i-ai zis nimic?
Eu asa as fi luat-o

TIoana, eu as da cam 150$ (daca ai aceasta posibilitate); noi am fost in iulie si in august la 2 nunti si atat am dat; nu m-am legat de cat au dat ei la noi (ca sincera sa fiu nici nu mai stiam), ci am incercat sa ma ghidez in functie de cat costa tacamul + sa mai si ramana ceva.......

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, la mine la 26 fix avea bebeblina 920g.
Ioana, zic si eu ca Bee, puneti si voi 4 mil si eventual va ghidati si in functie de cum merge darul si cum e si meniul.

Ralu 27+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_alex spune:

dana_ene,
felicitari pt fetita .

Si mie ginecologul mi-a spus ca in procent de 60 % crede ca e fetita. Eu imi doresc sa am si o fetita asa ca sunt tare bucuroasa. Pe 27 luna asta merg la 3D si o sa aflu atunci sigur ce e bebe.
Am luat in greutate pana acum aproape 8 kg si mi se pare mult daca tin cont ca in sarcina cu Alex am luat pana la final ( 37 de saptamani ) 13 kg.
Voi cum stati cu kilogramele?

23+ si Alex ( nascut in 11.11.2003 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica, scuze, dar soacra ta nu e in toate mintile. Eu nu as fi lasat-o sa plece asa cu ele.E .
Ioana eu la nuntile la care am fost prieteni, acum depinde si cat e meniul, am dat 100 euro. Inca a fost prea mult, ca meniul a costat 600.000 lei si nunta a fost jalnica. dar mi-a fost rusine sa dau mai putin. + ca am fost cu masina noastra si am bagat si benzina.
Dana sa mor de mai stiu cand am facut eco morfologica.
ma uit pe acasa, ca in agenda nu gasesc si poate stiu si eu data si greutatea.
Hai ca am gasit:
saptamana 19+ 382 gr.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare burticutelor!
Dana felicitari pt. fetita !Si eu voi fi mamaica de doua printese, abia astept, cred ca este mai bine pt. o fetita sa aiba o surioara...
Ursoaica draga mea stai linistita ca nu esti de speriat, tu macar esti inalta, dar eu...of,of la 1.67 am o groaza de kg in plus , dar nu ma mai stresez ca oricum nu pot face nimic pana se naste bebe!Maraki mamaaaa ,da ce tupeu pe socrosenie ...tu chiar nu ai spus nimic? Cum poti sa te abtii...eu una si in vise ma cert cu soacra-mea
Si eu m-am cam usurat de $$$ in vara asta ,nunta la vara-mea $500, cununie sora-mea $500 si nu-mi pare rau decat de un lucru...ca nu am fost prezenta!
La mine echo 27sapt.+2zile bebelina avea 1.200kg! lungime nu stiu...

Oana 28 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Dana trece si la mine 22+ 519 g
23+

Mergi la inceput

cami_alex eu pana acum am un plus de 7 kg...
Asa ca .......nu-ti mai face griji

poze

Mergi la inceput

Giova, am uitat sa-ti raspund la o intrebare: bebelinul tau e cu o zi mai mare ca al meu....; deci ar trebui sa fie cam la aceeasi greutate

poze

Mergi la inceput