Pacientele Prof. Marinescu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Gina prin ce ai trecut si tu! Nu am mai auzit pana acum! Si nu se stie cum s-a putut sa se prinda una in uter si una in trompa?

De cand am aflat ca sunt insarcinata (la 2 zile dupa ce mi-a intarziat CM) am inceput sa fac tratament cu gravibinon injectabil (1/5zile initial si de la 10 saptamani 1/1sapt), duphaston 2/zi si utrogestan 2/seara intravaginal (pana la 10 saptamani utrogestanul, dupa care am ramas numai cu duphastonul).

Sanatate multa! Sa ne spui daca te programezi si cum iti merge mai departe!

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Laura ,da, ai dreptate am trecut prin multe ,e adevarat ce mi s-a intimplat ,nici eu nu ma asteptam la asa ceva si
am patit-o de la FIV. Martea viitoare merg la dr. sa-i spun ca mai incerc un FIV si sa vad ce analize imi mai da de facut.O sa te tin la curent.
Ai grija de comoara ce o porti asupra ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Laura am fost la dr.si sunt ok.Ma pregateste ptr. FIV de acum,iau doua luni DIANE 35 si in dec. merg sa-mi faca o ecografie .
Tu ce faci ,cum te mai simti? iti doresc o sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_71 spune:

Poate cineva sa-mi dea si mie nr. de tel. la care pot face o programare la Dr. Marinescu?
Eu am auzit numai vorbe de lauda la adresa dansului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

La spitalul Giulesti programarile se fac la 0213161273,dar spui ca vrei programare pt FIV pt ca altfel te programeaza peste 3 luni.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Stie cineva sa-mi spuna cum sa procedez la Giulesti ca sa reusim sa facem spermograma acolo in ziua cand sunt programata la consultatie (22.11)? Si sa am si rezultatul pana la ora cand incep consultatiile la cabinetul de sterilitate? Ora e 12 sau 13? Am uitat la cat mi-au zis la telefon.
La cabinetul particular stie cineva cum e programul?

Multumesc mult pentru orice detalii. Vreau sa impusc mai multi iepuri dintr-o lovitura si la inceputul lui decembrie sa stiu incotro o apuc.


Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

marrina, mai intai suni si faci programare pt spermograma pt ziua 22.11 cand esti programata la prof. In ziua respectiva o sa meaga sotul dimineata sa doneze proba iar in jurul orei 12 - 13 o sa ai raspunsul si o sa poti sa mergi la prof cu analiza.
La cabinetul privat are consultatii numai lunea si joia dupa amiaza, dar este foarte greu sa te programezi repede.
Iti doresc sa iti iasa totul perfect
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Marrina daca ai fi vrut programare pentru 22.11. trebuia sa o faci pe 10 octombrie. in fiecare 10 ale lunii se fac programarile pentru luna urmatoare. Sau ai deja programarea facuta? pt. spermograma e asa cum ti-a spus MRL. Daca vrei mai multe detalii da PM ca iti dau informatiile necesare. Si eu sunt tot la Marinescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Multumesc mult MRL si lachione!
Daca voi mai avea intrebari o sa va mai deranjez.



Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor
Eu sunt Ana si miercuri, 22.11.am programare la Dl. Dr Marinescu.
Dupa cate am vazut sunt pareri pro si contra referitor la modul de comunicare cu pacientele>ori prea cumsecade, ori prea indiferent si rece.
Vreau sa va intreb pe voi cum ati discuta cu el de la prima intalnire ca sa inteleaga ca vreau sa ma ajute sa fac copii cat mai repede? Se uita pe analize, ce accepta pe cele de la alte spitale sau laboratoare, sau cand o sa vada caa am facut analize pe la alte spitale o sa-mi dea cu ele in cap si o sa ma scoata afara? Cum trebuie sa-l abordez?
Sa vorbesc repede, sa-i arat ca stiu unele lucruri (stiti si voi ca unii doctori nu suporta sa vada ca sti ceva despre infertilitate ca se simt contrazisi)?
Are timp de discutii sau nu? Cum sa fac sa pornesc cu dreptul.? Si o intrebare simpla. Daca sotul are probleme cu spermograma si are zeci de spermograme facute pe la alti specialisti, o sa vrea sa faca spermograma la Giulesti? daca asa o fi, atunci sa il pun pe sot s-o faca si la Giulesti sa o avem facuta cand ne ducem la el...
Sau sa nu o mai faca, ca are una recenta de 3 saptamani....O ia in considerare...
Orice informatie cu privire la abordarea Dr. Marinescu imi e de folos....A, uitam cu ce cadou sa merg prima data, cu bani, sau cu cadou? Pentru asistenta...cu ce?
Multumesc frumos. Ana

Mergi la inceput