Mamici de martie-aprilie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
adar spune:
Salutam burtoasele!
Maria alexia - am auzit ca strampisori cu burtica se gasesc pe langa Luceafarul si costa cam 550.000 lei. Eu am renuntat la idee deocamdata, pentru ca mi-a recomandat tanti de la Mondex din Dumbrava unii cu "adaos de bazon"?? la 100.000, iar acum marimea 5 imi sunt inca mari, asa ca....
Tcelen - esti o frumoasa, dar din pozitia asta nu prea se vede burticuta...si oricum, tre sa recunosti ca ai vrut sa ne oftici pe noi, care n-avem pozici...
, da las ca vezi tu luni!!!
Andan - bine ai venit la burticoase si sedere placuta pe aici. Ce face bebelu tau, e bine? ai nostri sunt durere, daca mergem la eco ei dorm, ne dau emotii ca tre sa dea nenea doctoru cu sonda de la eco in burta de cateva ori sa-i trezeasca (asta era al meu!!!
), apoi, daca fetele vor sa vada ce e, ei stau picior peste picior...eh, e harababura mare pe aici...sper sa te adaptezi!!!![]()
Tinuta - ti-a iesit un porumbel din gura mama...aoleu pai tu iti dai seama ca ne vom neglija copii, ca vom sta toata ziua pe forum??? Apoi, poate ne mai bat si barbatii, ca nu mai plecam din fata calculatorului!!!
Ei, glumii si eu!!! Ar fi o idee super misto! Si il putem concepe impreuna...ca si noi suntem destepte!!! Doar ca eu nu ma pricep la calculatoare, in rest....stau bine cu informatica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
http://community.webshots.com/user/adarr103
mamaariadna spune:
Catrinel, eu ies mult afara, cam 3 ore pe zi, ca puiul meu vrea si dimineata si dupa-amiaza la Spielplatz. Gimnastica nu prea fac, dar am acasa un Crosstrainer, pe care il calaresc 10-15 minute pe zi. Plus inot cand am timp.
Chestia cu vitamina D o stiu de la puiul meu, cand era mic de tot si se recomanda vit. D, doctorul mi-a spus ca pot sa renunt la acea pastila daca ies cu el juma de ora la soare.
Ariadna,
19+
Catrinel_17 spune:
Adar, fix asa si puturosu meu! Tre sa-l impinga cu ecografu in coaste ca sa imi faca cu mina… (ca m-am plins la dr ca nu face giumbuslucuri ca alti bebei, si atunci l-a trezit pe saracu bb mik. Ce m-o fi injurat!! ![]()
Aaa, am inteles Ariadna. Misto asa. N-ai treaba. Eu ma duc odata pe saptamina la aerobic in apa, dar pe afara nu prea ajung….
Tina, super idee! Am vazut ca si mamicile de august impreuna au ramas, si se sfatuiesc acuma apropo de pampersi, colici, alea, alea. Excelent!!!
Pispi, ui’ adresa pt poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/timiscross/album?.dir=f18c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Zi-mi te rog, daca merge sau nu! 
C+ bb mik
andan spune:
Adar, multumesc de primire si ce sa-ti spun de bebeul meu? E cuminte, pana acum de fiecare data a "prestat" frumos la ecograf - si la 10 si la 12 saptamani. La 12 saptamani chiar ne-a facut cu manuta si i-am putut numara degetelele (mai mult nenea doctorul, dar in cele din urma ne-am prins si eu si tati). Ba dupa vreo cateva minute tati chiar la informat pe doctor ca e fetita! Da, stiu, de obicei medicul e cel care informeaza parintii, doar ca al meu sot e genul de barbat care sfideaza toate regulile. Si isi doreste tare mult o fetita. Insa nenea doctorul nu i-a cantat in struna si i-a spus ca inca nu se vede si mai are de asteptat
. Asa ca asteptam controlul de saptamana viitoare si speram sa fie totul OK.
Tina - super ideea cu site-ul! Nu ma pricep deloc la chestii din astea informaticesti, dar daca te pot ajuta cu altceva o fac cu draga inima. Si daca poti te rog sa il pui si pe doctorul Radu Sabau (Oradea) pe lista de medici recomandati. Multumesc
15+
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
dianad spune:
Tina, multumesc pentru caruciorul albastru. Eu voi naste la Elias cu doctorul Tutunaru.( ma gandeam si eu ca ar fi bine sa trecem doctorii si spitalele, poate ne intalnim la nastere).Pispirica, si eu am plecat din Giulesti dupa ce am vazut la nasterea nepoatei mele cum se intra la bebei, cum arata salonul in care mamica a stat, cum la fiecare vizita ma costa ecografia 400 si primeam o foaie pe care imi era greu sa descifrez ce scria si cu asta trebuia sa ma duc la ginecolog, plus alte lucruri ce m-au pus pe ganduri ca de ex. cezariana cumnatei care incepe dintr-un os al bazinului si se inchide tocmai la celalat os al bazinului la un copilas de 2,5kg. Cum eu trebuie sa nasc prin cezariana din motive medicale, am inceput sa ma interesez de altceva. Oscilam intre CF2 si dr. Nayel si Elias + dr. Tutunaru. Sefa mea de catedra avea programare la spital la T in ziua in care ceream informatii prin cancelarie despre cele 2 variante si ca m-a luat cu ea.Uite asa cred ca am batut orice record: la 11 saptamani si 5 zile de sarcina, am aflat ca port un baietel!Mamaariadna, eu ma gandisem la Tiberiu,prenumele nasului, cel mai bun prieten al sotului, insa viitorul tata s-a strambat. Asa ca am decis sa incepem cautarile in luna a 8-a, sa facem fiecare cate o lista si sa alegem numele cand vom vedea copilul: care nume simtim ca i se va potrivi cel mai bine.DianaD, maine 14
nicolle27 spune:
Dragi burtici dati-mi voie sa va impartasesc fericirea noastra,O sa avem o FETITA
;exact ce ne-am dorit.E tare frumusica buburuza noastra.Are 22cm si 400g.DN 1 Martie 2006.Acum ne gandim la nume.
Dragele mele va doresc numai bucurii si sarcini fara probleme cu bebei sanatosi.
Acum mai intorc paginile sa vad ce-ati mai scris intre timp.

M
20+
Pispirica spune:
Catrinel se vad super, misto pozici, dar eu mai am o intrebare de ce nu le bagi acolo la semnatura sa le mai vedem din cand in cand? daca mi se face dor de tine uite vezi deschid pozicile si gata ![]()
![]()
![]()
dianad mare porcarie la giulesti. si eu am oscilat si as fi mers la dr.tutunaru, dar dr.nayel are si cabinetul in Drumul Taberei, asa ca am ales. ar fi fost amuzant sa avem acelasi medic. nu-i nimik nastem in martie aprilie.
pupici
Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
ANDREEA GEORGIANA spune:
Dupa cum v-am ,,amenintat,, voi pleca la munte si nu vom mai putea vorbi pana duminica seara,cand ma intorc.Dar nu plec pana nu va spun una-alta.
Nicolle ,felicitari pentru bebita-fetita-scumpita!
Tina,nu face abuzuri sub nici o forma!!!!
Sa aveti un weekend excelent,plin de rasfat,iubire si...papa buna.A...si nanel,cat cuprinde!
Sa ne ,,vedem,,sanatoase si mai burtoase si promit sa va aduc pozute cu burtica!Pupam 

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nicolle27 spune:
Dragele mele,am vrut sa mai povestesc putin cu voi,dar am zabovit prin alte parti cautand nume de fete.Mie imi place Bianca,insa trebuie sa fie si sotul de acord.Oricum vom pune doua prenume,asa ca poate alege si el pe cel de-al doilea.
Fetelor,sa nu radeti dar,sa stiti ca si mie mi-a revenit libidoul,dupa multa vreme.Asa ca facem si noi nitica...
,mai cu grija si face binnnneeee ![]()
Bine ai venit printre noi ANDAN si sarcina usoara.
Multumesc ptr felicitari draga ANDREEA GIORGIANA
Pup toate mamicile cu si fara burtici
M
20+
Catrinel_17 spune:
Nicolle, bravoooo, sa-ti traiasca minunea de fetita!!
Sa-mi zici cu numele ![]()
Pispi, s’traiti, am pus jos la semnatura! M-ai dat gata… 
Andreea, distractie placuta la munte!
Fetelor, eu m-am enervat, ieri m-am dus la o tipa care are atelier linga biroul nostru si mi-am luat o brosa - i-am trimis email la barbatzel sa il anunt ca numai ce mi-a facut cadou o brosa, sa stie si el. ![]()
Nu-mi ziceti daca mai aveti gretzuri….? 
fetele, weekend placuuut!
Catrinel & bb mik