Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Neata,!
Nshiro,atopia nu este o boala ci predispozitia unei persoane de a dezvolta alergii ale altor membrii ai familiei.Cauta pe internet si vei gasi o sumedenie de pagini despre asta,iar daca mai ai rabdare o sapt,o voi intreba pe nasa mea care este un foarte bun dermatolog(acum este la Londra)despre atopie si iti transmit.
Andan bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebel sanatos,cuminte si frumos!
Pispi-succes la...aflarea sexului!Si sa nu te mai chinuie pardalnica de maseluta,mai ales in weekend.Pe mine asa ma luau durerile:noaptea si in weekend,de Craciun,in noaptea de Revelion...super(pe naiba!)
Tu la ce medic mergi si unde vrei sa nasti?

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Servus mamici si bebici

Dupa numarul paginilor vad ca sunteti tare inspirate si ca aveti pofta de vorba... dati bataie ca va admir! Eu va citesc mesajele dar nu am timp sa va scriu decât mai rar caci tare mai am mult de lucru cu dascalia. Profit acum de o pauza sa va spun ca maine bebita va avea 100 de zile de la conceptie si trebuie sarbatorit evenimentul !
De asemenea pe lista cea lunga puteti sa treceti in dreptul D.N. :
3 aprilie 2006 (daca toate vor decurge normal).

sanatate multa si mult curaj
Liliana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Nshiro si eu ma gandesc ca daca imi este greu de acum ce-o sa fac mai tarziu?Dar in fine vom vedea.O sa ne chinuim si o sa ne plangem si asta e!SI imipare rau nu stiu nimic despre boala aia de care ai zis dar am sa ma uit pe internet si daca gasesc ceva de anunt!
Aiduta, bafta azi la medic sa vii cu vesti bune!Tin pumnii!
Andan, bine ai venit in clubul cel mai nebun de gravidutze de pe tot forumul!Sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos!Ai acelasi UM ca al meu si DPN.SPer sa scrii mai des!Mai este o fata care are si acelasi Um dar scrie mai rar!Te pup si pentru orice intrebari nu ezita sa ne scrii!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

andreea georgiana si eu sper la fel. sa nu ma mai doara.
referitor la doctor si spital treaba sta cam asa:
mergeam la dr. Niculescu dela giulesti. Profesionist, priceput, insa a inceput sa ma scoata din sarite. de cate ori ma duceam la el imi dadea un tratament si nu apucam sa-l mai intreb nimik, ca era foarte plictisit si nu imi raspundea niciodata. zicea "mergi matale acasa, fa tratamentul si sanatate numai bine". am zis ca-i iau capul de cateva ori. in plus vizitand o ruda de-a mea care a nascut la giulesti, m-am ingrozit de maternitate. urcam scarie spre camera unde stateau bebeii si pe langa mine cobora bine merci o pisica. credeti-ma ca mi s-a ridicat parul pe mine. la bebei nu era nimeni. usa deschisa, putea sa intru lejer si sa plecu cu vreo 2 pitici in brate ca nu baga nimeni de seama. ruda mea careera acolo si care a nascut cu niculescu, s-a plans rau de asistentele de pe acolo, care se comporta execrabil. pe langa asta se pare ca bebe al ei a luat si nu stiu ce virus din spital, ca dupa ce a iesit la vreo 2 luni a stat cu bebe din nou in spital cu perfuzii cu injectii, vai de el micutul.
asa incat mi-am schimbat radical opinia despre giulesti. or fi buni medicii de acolo, dar plictisiti si am senzatia ca isi practica meseria mai mult in sila. parerea mea. probabil ca sunt destul fete care ma vor contrazice.
o alta cunostinta de-a mea a nascut la CF2 cu dr. nayel, dupa ce si ea a avut multe peripetii cu dr. Anca de la municipal, la care a renuntat pana la urma prin luna a 7-a parca si a ajuns la nayel.
asa incat atunci cand am ramas insarcinata, am rascolit site-ul asta pe toate fetele, topicul cu doctorii si spitalele in care au nascut fetele si am ales sa merg tot la nayel.
asa ca am ajuns la el la recomandarea cunostintei mele si a acestui site.
de la prima vizita mi s-a parut un medic excelent. desi nu m-a recomanda-se nimeni, veneam la el pur si simplu de pe strada, s-a comportat minunat. pentru Romania cred ca e un lucru destul de rar. mai ales ca mai tot timpul am fost obsnuita sa merg numai la recomandarea cuiva ca altfel stai pe la usi cu orele si nu te baga nimeni in seama, amriscat si m-am dus la el. si sincer nu-mi pare rau. singura speranta este ca el sa nu ma dezamageasca. e un doctor foarte atent, rabdator, ii pun o multime de intrebari si imi raspunde detaliat orice l-as intreba. e un super doctor. cel putin asta e parerea mea pana acum.

hai ca tu mi-ai pus o intrebare atat de scurta si ti-am dat un raspuns kilometric. dar chiar il recomand cu caldura pe acest medic.
imi place ca are si imi face echo la fiecare vizita si im da pozica. la echo sta si tati cu noi si ne povesteste la amandoi. nu conteaza ca intreb eu sau tati el ne raspunde si ne arata pe ecran, ca evident ca noi mare lucru nu intelegem.

Si ca sa raspund la intrebare, voi naste la CF2 cu dr. Nayel Isreb.

Scriu mult nu? Deh povestitoare nenica.

Pupici

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute,

Andreea Georgiana, multumesc pentru felicitari!

Dianad, felicitari pentru baietel! V-ati hotarat in privinta numelui?

Mai fetelor, eu ma cam ingrozesc cand citesc de sistemele medicale din alte tari. Recunosc ca de UK si USA auzisem multe chestii negative, dar Olanda m-a mirat extraordinar. Cat despre Canada, am auzit pareri impartite. Dar ce sa zic, si in Germania m-am parlit cu cativa medici pana i-am gasit pe cei de care sa fiu multumita.

In privinta magneziului, si eu iau Magne Trans Forte, ca si Catrinel. Ar trebui sa iau doua pe zi, dar mi se cam intampla sa uit si o zi intreaga sa iau...asta poate si din cauza ca nu mai am durerile de la extinderea uterului, ca la sarcina trecuta.

Ce-am mai constatat la mine e ca-mi amortesc mai repede mainile sau picioarele. Asta desi ma misc destul de mult, ca tare nu vreau sa ajung sa sparg cantarul la sfarsitul sarcinii. Desi am constatat ca am luat in total 3 kg fata de greutatea dinainte de sarcina (dar eu am si slabit multisor la inceputul sarcinii). Iar pofteele...garla. M-am apucat sa-mi fac piure de castane, peltea de gutui, si alte chestii cu mii de calorii. Voi cam cat ati pus pe voi?

Andan, bine ai venit!

Va pup,
Ariadna, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Mai pe la inceput mi-am dat si eu datele.Nu m-am suparat ca am fost omisa.Ma orientam dupa dananita.
Datele: UM = 12 iunie ,DPN = 19 martie

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Multumesc pentru primire fetelor

Tina_Welsh am sa incerc - mai ales acum ca am scapat de greturi si ma simt si eu om dupa ce doua luni si ceva nu am putut sa ies nici macar dupa paine fara sa ma rastesc la tufisuri (cred ca ar trebui sa ma plateasca Primaria pentru cat de frumosi sunt boschetii in zona mea). Acum ne-am cumintit, mergem la servici, si ne bucuram de toata atentia celor de aici. De exemplu ieri am avut party la birou si am primit doua felii de tort ca, deh, eu mananc pentru doi In greutate nu am luat prea mult (mai ales tinand seama de ce spuneam mai sus)- 3 kg, dar burtica se vede bine de tot si a trebuit sa imi iau pantaloni de graviduta. Singurul lucru care ma deranjeaza este durerea de cap, dar am gasit remediul. Eu sunt hipotensiva si probabil de aici mi se trage, asa ca in caz de nevoie "ajutam" putin tensiunea cu o gura de Pepsi sau cafea. In rest, abia astept sa merg saptamana viitoare la control si poate vrea bebe sa ne arate ce e, sa putem anunta si noi ce culoare de carucior vrem. Apropo de anuntat, am vazut lista cu medici recomandati si as vrea sa recomand si eu unul pentru fetele din Oradea: se numeste Radu Sabau si il recomand din toata inima, ca medic si ca OM.

M-am cam lungit dar asa se intampla daca ma incurajati

Va pup pe toate si sper sa aveti o zi buna

15+

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andan, bine ai venit, tine-o tot asa, ca e bine!!
Ariadna, fetelor, voi faceti ceva gimnastica? Sau va plimbati pe jos? Eu asa putin ies din casa…Am citit undeva ca e bine sa iesi macar o ora pe zi afara, sa se formeze vitam D.
Bravo liliprejbeanu!! buna idee, trebe sa calculez si io…
Pispi, cum mai e cu maseaua?
Nshiro, tot ce am gasit despre atopie (atopy??) era ceva cu dermatita alergica… la caini (??) cred ca n-am cautat bine.
Aida, multa sanatate, sper sa nu se mai intimple din astea. E bine ca faci si examen de urina. Ce a zis doctora pina la urma?

Fetelor, hai ca mai incerc odata, voi mai aveti gretzuri? Mai vomitati dimineata? Ca io din cind in cind tot ma mai… rastesc la tufisuri, cum zice andan cind o sa treaca odata?????? De tot….

Pup mamici, burtici, bebici!!! Pup tot!

15 sapt+6 zile

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pispirica, iti urez succes astazi la doctor.
Fetelor, in urmatorul capitol,vreau sa incepem deja sa scriem medicii cu care vom naste si maternitatile unde vom naste.Nu va promit nimic dar am sa incerc sa fac un site al nostru cum am vazut ca au facut alte fete!Vreau ca relatia dintre noi sa fie stransa, vreau sa continuam sa fim pe forum si dupa ce nastem, vreau sa ne spunem povestile de la nastere, vreau sa ne ajutam sa ne crestem bebeii si sa fim ca niste tate barfitoare ok?
Bafta tuturor!Va pup, ma apuc de curatenia, dar asa si asa adik nu prea mare efort.Am sa scrriu mai tarziu.

FLorentinaE sorry ca te-am omis!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel cu maseaua stau mai bine, ma mai doare asa un pic c daca am treaba uit de ea. sper ca luni cand ma duciar sa nu o ptesc din nou. dar stii ce vroiam sa te intreb? de ce nu mai apar pozicile tale? ca vroiam sa ma laud la sotu ca si tu ai exact acelasi UM ca si mine si pozici sa-i arat nevoie... unde sunt pozicile tale?
tina mercic. abia astept!!! brrr!!!
referitor la ceea ce vrei sa faci eu iti doresc succes. din partea mea ai toata sustinerea. si grija ce treaba faci, sa te apuce iar cine stie ce, ok? mai cumintica draguto, lasa aspiratorul si cataratul pe geamuri.

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput