Mamici de martie-aprilie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Catrinel_17 spune:
Inca o intrebare: voua v-a masurat dr. colul? Mie mi-a scris ca am 3 cm, si am inteles ca intre 2 si 4 cm ar fi OK. Dar cineva pe forum mai demult se agita ca avea colul scurt la 35 mm…. Voi cum stiti?
Pupici
Cat, unde umbli, cum te mai simti? Serj, cind te intorci?
Catrinel & bb mik
tcelen spune:
ANDAN,bine ai venit printre noi,o sarcina usoara in continuare si bebel sanatos si frumos,sper sa te simti bine aici cu noi si sa-ti fim de folos!!
NICOLLE,FELICITARI PTR FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!cred ca esti asa de bucuroasa!!vreau si eu fetitaaaaaaaaaaaaa!s-ati cresca mare si sanatoasa si frumoasaaaaaa!
TINA,asteptam sa vedem noul capitol,sunt sigura ca o sa fie mult mai frumos ,decat tot ce a fost pe aici ,pe DC!!!!si as vrea si eu ce vrei tu sa ramanem pe veci prietene si sa stam la barfe,poate intr-o zi ,cine stie ,dupa ce nastem ,o sa ne intalnim la un chef mare!!!!!!!!!
ADAR,intai multumesc si apoi recunosc ,da am vrut sa va oftic!astept poze !!!!
CATRINEL,mie nu mi-a masurat colul,sper sa-mi spuna duminica ,mult mai multe!
ANDREEA,distractie placuta la munte!!
eu sunt bine,azi bebelul meu a miscat tooooaaaata ziua !!! duminica ne ducem la nenea doctorul,si poate aflam sexul si mult mai multe amanunte,ca sa stau si eu mai linistita!
va pupacesc pe toate CRIS 23 FIX
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Luizax spune:
Andan - uelcam. Avem acelasi DPN deocamdata, hehe, compatimim impreuna a? :))
Catrinel - mi-a trecut stomacul. magneziu nu iau...de fapt...nu iau nika.
Delia21 spune:
Acum 3 saptamani cand m-a vazut octora mea ultima data aveam colul de 4,2 cm.Luni,pe 17 am si eu programare la 3D,abia astept.
Tcelen,am vizionat si eu pozicile tale si am vazut ce burtic mare si frumos ai.Sa nu te deochi!
Delia21 spune:
Catrinel,nici eu nu am scapat de greturi,din pacate si deja am 21+ de saptamani.Prietena mea cea mai buna a avut greturi pe toata perioada celor 2 sarcini si nu am crezut-o.Felicitari pentru curaj,eu sunt cacacioasa rau cand vine vorba de ace.
Am ajuns acasa la Ny si luni pe 17 oct am si eu programare la 3D.intre timp imi creste burticu dar nu e chiar mare si totusi respir mai greu in ultimele zile.La Deva am fost la un doctor ca-mi era dor sa-i vad progenitura si...mi-a zis ca ar fi baiat.Sper sa se fi inselat.nu ma certati fetelor,dar mai vreau sa sper un pic,pana la proba contrarie.Si daca e baiat asta e,o sa ma oftic un pic si o sa-mi treaca.Va pupicesc pe toate si de saptamana viitoare in pun si eu net acasa,abia astept.
aida_o spune:
phuai de mine, ca mult mai scrieti! m-ati facut de intru pe forum si de la birou, sa recuperez! tocmai ce m-am intors de la doctor, am si mesaje pe telefon, am si 'jde mii de emailuri, da' io intii intru pe forum ![]()
Tina, cind poti/ai timp schimba la mine DPN 24 aprilie, se pare ca va fi tauras(a). well, dupa ultimele date, ca altminteri nimeni nu stie sigur :)
analizele la urina nu mi-s inca gata, da' sincera sa fiu nu ma mai intereseaza, azi am ascultat pt prima oara inima lui bebe [love]. eram putin speriata dupa ultima singerare, pentru ca efectiv nu mai am greturi de doua zile (Catrinel, auzi?), nici balonata nu ma mai simt, nimic! si nici pastile antigreata nu am mai luat. o fi din cauza ca ma-ndrept spre sapt 14? hm. sau o fi iar un episod din ala cind tre sa profit si sa bag la matz cit cuprinde, ca dup-aia ma apuca o greata de nu mai pot nici apa sa o tolerez... o sa vad eu.
eniuei, m-am linistit de-a binelea cind am ascultat inima lui bebe (a gasit cam greu "sursa", am cam avut emotii, da' pin'la urma a reusit).
luni la prinz am eco pt pliul nucal, iar urmatoarea vizita la obstetrician e pe 11 noiembrie, dupa care urmeaza eco de 18 saptamini (care de fapt va fi in sapt 19), pe 29 noiembrie. asa ca-s aranjata pt o luna de-aici incolo :)
Nicolle, felicitari pentru fetitza! (abia astept sa aflu si eu ce esteeeee)
eu deja mi-am luat de la cabinet niste brosuri legate de alimentatia lui bebe de la nastere pina la 1 an (cu toate detaliile legate de introducerea meselor solide, a legumelor, carnii, fructelor etc). sunt pusa pe studiat :)
auzi Tina, pai normal ca vom fi pe forum si dupa ce nastem :) ce, crezi ca atunci n-o sa mai avem obsesii si n-o sa ne mai speriem din orice? neeeeee! atota doar ca timpul va fi mai limitat, bebe te solicita o gramada. toata lumea-mi zice sa profit de perioada asta si sa ma duc pe unde oi vrea sa ma duc, sa fac ce-oi vrea sa fac, ca dupa ce nasc... s-a zis cu libertatea de miscare. adica va mai fi, da' cu plinsete de bebe ![]()
gata. ma opresc. iar am intrecut masura, iertare!
13+5
Se mareste clanul :)
MP spune:
Salutare tuturor! Pupici fetelor noi!
Am cam lipsit saptamana asta...a fost cam nasol pentru ca am pe asta micu caruia ii curge nasul non stop...si doctorul nu i-a gasit nimic de genul raceala,rosu in gat...etc.
Nu mai stim ce sa facem cu el.Ah,si cica facem tratament pentru intarirea imunitatii...
Oare o sa-si faca vreodata efectul tratamentul asta?Am hotarat sa il ducem la un alt medic sa vedem,poate ii gaseste ceva...sa-i dam de capat,ca nu mai dormim noaptea si taaare greu mai e.
Asta una la mana.Doi-am asteptat toata saptamana rezultatul de le triplu test si inima mea era cat un purice.Acum ca am luat rezultatele,ma uit precum curca-n lemne,dar macar zice la final ca e negativ.Adica e de bine. Trebuie sa mai astept pana vine doctorul meu si atunci o sa sar pe el cu intrebari.
Si uite asa a fost cam scazut cheful meu de a mai deschide calculatorul,daramite de a mai scrie ceva.Sper din inima ca ma iertati si ca nu ma uitati asa usor.Imi place aici si vad ca se ingroasa randurile...

Tina
,e super ideea cu site-ul si cu ramanerea in gasca si dupa nastere;unele din noi(respectiv io) au nevoie de prietene si de incurajari.
Doamne,uitam sa va spun vestea cea mare!!Astazi am simtit pentru prima oara miscarile bebelusului!!!!
Mamaaaa si ce mai misca...Se vedea si cu ochiul liber.I-am spus repede si lui Vladut si el a venit sa simta si el si,mititelul nu s-a putut abtine sa nu imi zica "mami,te iubesc si pe tine si pe burtica!"
Cam asta noutati.
Iertare daca intru mai rar! Raman totusi cu ochii si cu sufletul pe voi! Si va doresc la toate fericire,iubire si sanatate multa multa multa!

17+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
Tina_Welsh spune:
Liliprejbeanu, DPN schimbat!
Pipsirica, ce-ai facut la doctor?Zi repede!
Catrinel, din pacate eu nu pot sa iti raspund la intrebare pentru ca eu nu am avut greturi deloc de la inceputul sarcinii.Adica nici un simptom de sarcina!URAA!SI mie nu mi-a masurat nimeni colul!
Adar, lasa mama cand alaptam punem bebelu la tzatza si noi stam si tastam!5 minute acolo cat o fi da tot e ceva!![]()
!
DIanad, cu placere.
Nicolle felicitari!Sa creasca mare si frumoasa si destepata!
ANdreea week-end placut la munte!
Tcelen o sa fie fain o sa vezi.EU iti tin pumnii sa fie fetita!
LUIZAX te implor da-mi si mie UM-ul tau!Ca sa fie totul ok!
Delia pe 17 sa ne spui daca e carucior roz sau bleu!
AIda sa traiti am inteles.Am schimbat!Cum te mai simti?
MP, felicitari pentru miscarile lui bebe!Eu sunt cu ochii cat 4 si tot stau si mustacesc si abia astept sa simt si eu!Of of simt ca turbez de nerabdare!Insanatosire grabnica celui mic!
Eu astazi nu am muncit mult!Adica mai deloc...am dat doar cu aspiratorul, am sters praful, am sters pe jos, am pus niste haine la spalat, le-am intins si am spalat vasele.ATAT!Acum il astept pe sot sa vina si sa faca de mancare ca eu dorm pe mine!Abia astept sa ma culc!Va pup si mai vb maine!Yipee inca o zi!Adica 15+3!OLEEE!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
aida_o spune:
haoleo' Tina mama, da' cum adica n-ai muncit mai deloc? io cred ca tu ai probleme in a aprecia dimensiunea efortului, zau
pai la cite faci tu acum, eu eram deja terminata! phua! de fapt, te-o fi apucat energia aia care cica apare in sarcina la un moment dat, da' io stiam ca aia apare pe la 6 luni!
in alta ordine de idei, io ma simt cam prea bine, asa ca am de gind sa maninc CA SPARTA, ca nu stiu cind ma mai intilnesc eu curind cu zile de-astea fara greata. cind aveam greturi, imi statea totu-n git, parca eram o pisica! cica de la ultima vizita la doctor (29 septembrie) pina azi, cind m-a cintarit din nou, am pus numa' o juma de pound pe mine (mai putin de 200 de grame). noroc ca am facut burta de cind cu sarcina, uite-asa zice lumea ca mi se vede burtica, da' de fapt aia-i grasime, oi oi oi! si cind ma gindesc ce mijlocel tras printr-un inel aveam... 
Monica, delicios baietelul tau! cind am citit ca a zis ca acum iubeste si burtica, m-a pocnit asa o blegosenie de-aia dragastoasa, n-ai idee! mai sa-mi dea lacrimile, da' nu ma mir, ca de cind sunt insarcinata am ajuns sa pling si la reclame
hormonii, deh...
ma pregatesc sa string si io pe-aici pe la birou, mai am 50 de eminute si fug acasa, uraaaa! o sa va mai citesc in uichend, si poate chiar scriu, na.
aaaaa...mi-am amintit ca azi m-a intrebat doctora daca cumva am "prestat" inainte de singerare, si i-am zis io ca nu mai stiu ce-i aia de fix 2 luni (azi). vorba aia: no sex-sex, no heroin, no hash-hash, no amfetamin nenica...
ma rog, ideea era ca s-a gindit ca singerarea poate aparea si de la sex, ceea ce m-a facut sa am si mai mari retineri in a reincepe sa ne dragalim la maxim, hm.
va pupicesc, muah! 
13+5
Se mareste clanul :)
nshiro spune:
Andreea Georgiana si Catrinel mersic pentru raspunsurile legate de atopie. Eu vazandu-i pe copilasi cu pielea aia groaznica, numai coji, cojite, am intrebat un profesor oarecare ce boala e si mi-a raspuns "atopy" ... de asta am tradus prin atopie... se pare ca e o dermatita atopica dar cu ce mananca habar nu am. Din ce am gasit pe net (si eu tot legat de caini, si doar niste poze cu bebelusi suferind de asa ceva) nu m-am elucidat prea tare... asa ca draga Andreea , plizzz plizzz plizzz ti-as ramane tare recunoscatoare daca ai intreba-o pe nasa ta, mai ales ca e in domeniu.... Distractie placuta la munte! Sa ne povestesti cum a fost!
Andan bine ai venit, sarcina usoara si bebe mumos si sanatos!
Catrinel, eu nu mai am greturi din saptamana a 12-a insa nici pofta de mancare cum aveam inainte de sarcina nu mai am. Cel putin de carne, nici nu mi-e greata dar nici nu ma gandesc ca as manca... si totusi... nu-mi explic fenomenul, incet dar sigur pe saptamana ce trece ma rotunjesc putin care putin... Sa nu ma certati, auzisem ca nu e voie, dar eu aseara mi-am facut salata de icre...
Cat despre sport as vrea sa merg la piscina da nu am partener/ partenera. As avea o prietena, si ea graviduta de cateva saptamani insa mi-a spus ca ii este frica de virusii din apa, daca ii fac rau lu bebe?!
Tina, eu m-am distrat la faza cu medicii... scuze ... normal ca nu intereseaza pe nimeni numele medicilor mei, nici macar pe mine... din moment ce nu le stiu
ce ignoranta sunt, nu?! insa imi imaginam in dreptul numelui meu scris la doctori Haplea si Dragutul...
Ideea cu site-ul e nemaipomenita, pe mine ma ajuta enorm, caci singurica aici... doar pe voi va am colege de suferinta.
DC-ul sa traiasca!
Nicolle felicitari pentru printesica!
Tcelen, nu ca "poate" !!!! Tre sa afli sexul obligatoriu! Acu hai sa-ti zic un secret! Te-am visat as` noapte. Parca venisem la tine in vizita si erai imbracata cu o rochie de matase crem, lunga si m-ai pus sa te inchei la spate, apoi ne-am asejat pe canapea, eu intr-o parte tu in cealalta, am inceput sa ne uitam la televizor si sa mancam pop corn.
si am facut numai pop corn pe jos....
Delia biata de tine, cu greturi si la 21 de saptamani... ![]()
Aida felicitari pentru inimioara lu bebe!!! Zici ca luni te duci la eco pt pliul nucal? Parca eu stiam ca se face la 12 saptamani. Sau la 14? Oricum succes! Si eu am o groaza de brosuri cu alimentatia lu bebe, daaaarrr in japoneza.... ceea ce nu ma prea ajuta, insa ne vei impartasi si noua nu-i asa?!
. Tare as vrea si eu sa-mi iau barbatu de-o aripa si sa mergem pe undeva in vacanta de iarna, ca dupa, cine stie... vorba ta...
MP felicitari pentru miscarile lui bebe si insanatosire grabnica lui Vladut.
Week-end minunat la toata lumea, lasati treaba (Tinutza furnicutza!) si odihna!!!!!
rocsana si bebe chan