Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute!

Dananita si Irina, vaaai ce cu capul in nori am fost in ultimele zile, abia acum am realizat ca si voi ati aflat ce o sa aveti, amandoua baietei. FELICITARI la amandoua!!!

Kim, multumesc din suflet! Si hai sa-ti spun ca azi dimineata m-am trezit si m-am gandit, hm, cred ca Eric ar putea fi o solutie de nume...si apoi citesc ce-ai scris tu...gand la gand... Robert imi place mult si aseara discutam cu sotul meu despre numele asta, singura problema este ca are pentru noi o conotatie usor negativa (in schimb Alfred und Arnold nici nu intra in discutie...mai lipseste Adolf...)
Cat priveste burtica, ai deja 14 saptamani Kim, e normal sa nu mai incapi in lucruri normale. Eu sunt mandra nevoie mare de burticul meu, si port aproape numai lucruri mulate pe corp, ca sa o vada si cine n-a vazut-o pana acum

Luizax, hai ca mi-am amintit de problema carceilor cand am citit de tine...ce m-au mai terorizat sarcina trecuta...insa lipsa de calciu nu aveam, asa ca nu am luat...trec si de la sine, si revin, asta e sigur...de scapat de tot abia dupa sarcina.

Ce m-am mai intins in dimineata asta...
Un pupic la fiecare in parte,
Ariadna, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Buna dimineataAm fost ieri la dr. Iosup. Mi-a confirmat ce mi-a spus doctorul Tutunaru inca de pe 29 septembrie: este baiat. Am o poza in care se vede bine asta. Translucenta nucala are doar 1mm, ceea ce este foarte bine.Am IR normal si peste tot scrie normal.Concluzia a fost ca voi avea un baietel sanatos.Fibromul uterin care mi-a facut probleme in saptamana a 7-a nu se mai vede.O singura problema: placenta este inserata prea jos si trebuie in continuare sa evit eforturile.Mi-a confirmat data nasterii:15 aprilie 2006.Astazi merg sa dau sange pentru testele genetice.Voi ati putut face gratuit secretia vaginala si culturile de col pe baza trimiterii de la medicul de familie? Ati avut nevoie de trimitere de la medicul ginecolog? Eu am avut o surpriza neplacuta la IDS.Ati citit la sectiunea legislativ a forumului despre proiectul de lege privind indemnizatia de maternitate pentru 2006 si 2007? Modificarile sunt din rau in mai rau: trebuie platite asigurarile cu 12 luni inainte de nastere si nu cu 9 cum era pana acum, in plus, dupa ce ca nu avem 85% din salariul nostru, pierdem si 85%din salariul mediu pe economie: ne vor da 8 milioane care in 2006 si mai ales in 2007 vor insemna probabil salariul minim pe economie. Ce ziceti?DianaD 13+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna Dimineata fetelor!
Am avut o noapte groaznica. Am fost aseara la dentist si mi-a umblat la cele doua maselute si mi-a pus un pansament care trebuie sa omoare nervul. Cat l-am asteptat pe sot ca si el e in reparatii, a inceput sa ma doara maseaua din dreapta ingrozitor de tare . Ma durea cu cap si cu gat cu tot. Imi spusese tanti doctor ca o sa ma doara ca actioneaza pansamentul si ca daca ma doare foarte rau sa mi-l scot. Numai ca nici n-am plecat de la ea ca m-au luat durerile ingrozitoare si atunci iar m-a asezat pe scaunel si mi-a scos pansamentul ca sa-mi puna un calmant. Am plecat de la ea si durerea pace sa ma lase. Am zis ca mor pana acasa. Ne-am oprit la farmacie ca nici paracetamol n-aveam acasa. Cand m-au vazut saracele farmaciste in ce hal arat, ca nici sa vorbesc nu puteam au inceput sa cotrobaie pe toate rafturile si toate prospectele doar doar or gasi un analgezic pe care sa-l pot lua in sarcina. Si ce, credeti ca au gasit? Evident ca nu! A fost haios ca intre timp a mai venit un domn care vroia sa cumpere pentru sotia lui cea gravida niste picaturi de nas, asa ca toate cele trei farmaciste cautau in stanga si-n dreapta dupa diverse medicamente pentru gravide. Noroc ca m-au amuzat un pic ca erau asa dragute cum se agitau ele sa caute. In fine am plecat acasa cu paracetamolul meu in brate, m-am bagat in pat sub paturica m-a lasat maseluta si pe la 12 am reusit sa adorm.
Numai ca pe la 4 dimineata m-am trezit cu ce credeti? cu o durere de masea . Evident acum ma durea maseaua din partea stanga. Durerea nu era atat de mare, oricum a fost suficienta cat sa ma trezeasca si sa nu mai pot sa adorm. Am atipit pe la 7 cand a sunat ceasul. Asa ca am petrecut mai mult noaptea uitandu-ma pe pereti. Cine o fi inventat si maselele astea ca m-am saturat de ele.
Maseaua din stanga ma doare si acum dar ma rog e suportabila durerea. Poate moare panarama aia de nerv ca mi-a mancat ficatii. Dar cine stie pana luni cand ma duc iar sa-mi schimbe pansamentul asta ce-o mai fi. Bine macar ca dna. doctor mi-a dat toate numerele ei de telefon si mi-a zis sa o sun daca nu mai rezist si sa ma duc repede la ea. E draguta.
Cam asta e treaba. N-aveam cui sa plang de durere si asa m-am plans voua. Ma scuzati dar chiar am zis ca mor pret de vreo 2 ore aseara.
Hai ca va las ca sunt cam plouata azi.
Va pup si scuze inca o data.

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Asa ce m-a terminat maseaua asta ca am uitat sa va spun ce era cel mai important. Ieri in drum spre casa de la servici, cred ca l-am simtit pe bebe. A fost asa ca un fel de fal fal fal de trei ori si gata. Da cred ca el a fost. Noroc ca eram in masina ca asa ce mi se muiase-ra picioarele de emotie, ma mai lateam si pe jos pe strazi.
Sa-l manance mama de bamboochel cred ca a vrut sa-mi provoace o bucurie ca stia bebe ca ma duc la dentist si o sa ma doara maselele. E cel mai meserias bebe din lume asta e clar.

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupa mama fetele frumoase!!!

Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca e totul OK, ceea ce speram sa fie la fel si la voi toate! Incerc in disperare sa imi fac programare la 3D si nu mai pot...asta pentru ca m-a mancat undeva si am scris pe forum ca e ieftin si se face repede......
asa ca ...acu stau si astept!!!
sa va fie rusinica!!!
Hai ca daca am vesti noi va spun. eu sper sa reusesc sa fac o programare totusi..........................................................

Hai, pup -nele si intru mai tarziu.
adar si bebel frumusel (apropos, al meu e cel mai frumos bebel din lume, e clar???????)

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, groaznic trebuie sa fi fost, ce chin!! Saracutza de tine!! Noroc cu bamboochel ca ti-a ridicat moralu’!!!
Dianad- felicitari pt baietzel!!!
Luizax - Stiam ca magneziul ajuta impotriva crampelor, eu iau cite trei tablete pe zi, asa mi-a recomandat dr. Tu iei ceva magneziu? E important in sarcina. Ti-a trecut stomacul?
Kim, e timpul sa te lauzi cu burtica!!! Am si io doua rochii mulate pregatite special am si o centura cu zale de metal sa-mi subliniez burtica… cind mi-am luat-o, era prea larga, si i-am scos o zala, iar acuma tare as pune-o la loc
Irina si Kim, misto ideee cu mustul!!! eu beau acuma ceva sucuri naturale ba de legume, ba de struguri, cirese si mere, ba cu 11 vitamine. Si imi pica tare bine. Si e si sezonul sucurilor de mere!!
Ciufuletz sa stii ca ai dreptate cu pozele de la echo… acum citiva ani buni nu puteam intelege de ce arata lumea plina de mindrie niste „poze“ de la echo din care nu se intelege nimica. Si acuma le arat EU plina de mindrie la toti. Ii chinui pe toti pe care ii prind
Tcelen, ai grija de tine! Un pic mai incet cu curatenia… ia-le pa rind, nu le face pe toate in aceeasi zi, daca chiar simti nevoia de smotruit…
Tina, focoaso, cum iti mai merge? ………Zise catrinel plina de invidie

Fetele, voi mai aveti gretzuri? Eu inca mai vomit dimineata – mai rar, dar tot mi se mai intimpla.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

ptr toate burticile
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti.Vedeti ca nu v-am uitat!
Fetelor,sarcina mea evolueaza bine.Ma ingrijoreaza totusi faptul ca nu stiu daca l-am simtit pe bebe miscand sau nu.In burtica mea se mai simt uneori niste chestii dar nu par a fi miscari ca cele descrise de unele fete.Azi merg la control si sper sa fie totul in ordine.O sa revin dimineata cu noutati,printre care ,sper si sexul bebelusului.
Fetelor,care aveti mancarimi de piele spuneti-mi cu ce va ungeti,caci eu desi dau zilnic cu ulei de gravida,totusi nu-mi alina.Apoi ,noaptea ma trezesc uneori niste crampe groaznice de gamba.CATRINEL,tu ce Mg.folosesti?O sa vorbesc azi si cu Dr.
Dragele mele sunteti tare dragute si scrieti mult,multttt,ca abia reusesc sa tin pasul cu cititul.
Va sarut si va imbratisez.
CATRINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Am lipsit doua zile si observ ca s-a scris foarte mult...
Am fost si am facut amniocenteza.
Nu pot spune ca doare, insa frica a fost mare.Am citit ce a scris Catrinel si confirm.
Am avut o anestezie locala cu xilina(vreo 3 intepaturi pe langa buric) si curios e ca asta m-a durut si nu introducerea acelui ac lung.Eu n-am fost prea curajoasa si nu m-am uitat nici la ac,nici la monitor.Operatiunea in sine dureaza cateva minute, pregatirea medicului dureaza mai mult.Inainte de operatiune si dupa am primit in popou cate un amestec litic.Pentru impresia artistica mi-au aplicat un plasture pe locul unde au bagat acel ac mare.
Ciudat e ca am primit un tratament postoperatiune(pentru a nu fi o infectie): 5 zile augmentin, no-spa si scopantil.Consider ca augmentinul e un antibiotic puternic si nu ma asteptam sa fie dat in sarcina.
In rest totul ca in Romania.Analiza am facut-o la Giulesti:13,5 milioane analiza si 1,3 milioane taxa de spitalizare(cu toate trimiterile pe care le-am avut tot am platit-o)si toate astea pentru o internare de 3 ore si cate doua in pat(4 daca punem si bebeii).
Curaj tuturor celor ce trebuie sa faca amniocenteza.
Acum asteptarea asta de doua saptamani e grea.
FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nicolle, draga mea, ai sa vezi ca va fi bine!!! Totul va fi Ok! Sa ne zici vestile bune cind te intorci – si culoarea caruciorului!!!!!!! Abia astept!!
Eu ma ung cu…Melkfett –simt io ca imi face bine la piele, dar sincera sa fiu, la mincarimi nu prea ajuta. Magneziu iau Magne Trans Forte, initial am luat 2 pe zi, o tab dimineata si una seara, si acuma am trecut la trei pe zi, 1 dimi si 2 seara, sa ma ajute sa ma relaxez si sa reduca constipatia.

Te pup cu drag, si te rog sa ne scrii!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

quote:posted by Lady Hawk
-------------------------------------
Cat te-a costat eco la SANADOR????

Scuze ca iti raspund asa tarziu insa abia reusesc sa citesc ce scriu harnicutzele de .
La telefon mi-au zis ca ma costa 1.650.000 lei, insa medicul mi-a zis ca avand in vedere faptul ca la mom resp aveam pana in 14 saptamani m-a costat 1.050.000 lei. Cred ca ecograful era 3D, ca mi s-a parut mult mai performant decat la medica mea particulara pe care o vizitam inainte.

Ca si programare: la Sanador m-au programat fix peste o saptamana de la mom telefonului, iar la medLife la 2 zile dupa ce am telefonat, insa la astia din urma am renuntat ca ma costa mai mult 1.950.000 lei, cu toate ca dupa ce scoruri am vazut la fetele care viziteaza CMU era ieftin chiar si la MedLife.

Va pup si aveti grija de si de cei dragalashi!!

http://bd.lilypie.com/HZLjp3[/img][/link]

Mergi la inceput