Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Florentina bine ca a trecut!!!! Asteptarea e mai grea, dar eu sunt sigura ca va fi bine. Mamaaa, dar ce pregatiri pre si post operatorii! Xilina, antibiotic dar SI Scopantil SI No-spa?!… Mie au gasit de cuviinta sa nu-mi dea nimica, si io zic asa, ca nici nu a fost nevoie. Iei antibioticul? Sper sa treaca repede cele 2 sapt.

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Catrinel,esti o draguta si binenteles grijulie ca de obicei.Melkfett,se gaseste in farmacie?Eu folosesc Frei öl.Am uitat sa-ti spun ca m-am gandit la tine in perioada amniocentezei.Ma bucur ca esti bine.O sa revin cu vesti.
M 2 0+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pupam burticile harnicute!
De duminica nu am mai reusit sa intru pe net si cand,cu chiu cu vai am intrat aseara ce sa vezi????? 9 pagini de citit.Citeste fata tot si se apuca sa raspunda.Si scrie si scrie,na,cat pentru 4 zile,spun ceva pentru fiecare si cand sa tastez ,,trimite,, ,sunt deconectata.Nu va povestesc ce era la gurita noastra....
Acum n-am ce sa fac si o iau de la capat.
Felicitari pentru baietei,Ariadna si Dananita!Sa creasca mari,frumosi si sanatosi si...sa iasa la iveala usor,fara a-si chinui prea mult mamicile!Asta este o rugaminte pentru toti bebeii din burticile noastre!!!
Irina tu esti sigura,sigura ca este baietel?Si eu asa am stiut si uite ce pasarica frumusica creste acum in burtica.Oricum ce-o fi,sanatos sa fie ca mami si tati tare-l mai iubesc!
Luiza eu stiu ca nu este admis calciul lactic in sarcina,dar poate ma insel.
Catrinel ai fost tare curajoasa!!!!Eu m-am infiorat cand am citit cum a decurs amniocenteza.BRRRRRR!
Nshiro sunt sigura ca avem fetita.Am si o pozuta cu labiile,daca iti vine sa crezi!!!
Tinuta iti multumim pt. schimbarea de carucior si iti recomandam pt dureri de gat,Homeogene8(sau 9),care este extrem de eficient.Este natural si permis,dar nu stiu in ce masura il poti gasi acolo.Si,ca sa ne obraznicim si mai tare te rugam sa ne schimbi si DPN,care s-a mutat pe 1-2.04.
Liris,tare m-a mahnit ceea ce ti s-a intamplat,dar stiu ca esti puternica si vei trece cu bine peste asta.Sa stii ca nici eu nu am prea avut greturi si...nu stiu ce sa mai spun.
Tcelen-burtica mare si Aida-burtica mica,frumusele si fudule mai sunteti!!!Lasa ca ne face si noua tati primele poze cu burtica(ce abia incepe sa se contureze)si o sa ne laudam si noi.
Pispi ce slabuta si draguta esti!Pe tine ar trebui sa te duca cineva in brate ca tare esti fragila.Ma rog,fragila pentru o ce cara un bebel din ce in ce mai greu.Imi place ca am mai aflat de o pescarita.
Sa stiti ca si noi ne laudam cu un tati vrednicut foarte,dar extrem de tipicar(nu le poate avea pe toate).Dar,asa cum este,ne duce la munte maine si ne va plimba, ne va face pozute cu burtica si poate(ca sigur spera...)va primi si ceva dragoste,asta daca ne hotaram sa ne facem chef si sa nu-l mai vedem.Mai este vreuna din voi fara pic de chef de...S.X?
Magazine pentru :Mothercare si ML(Plaza Rom-Dr.Taberei),Rococco(fac si modificari pentru hainute).

ANDREEA GEORGIANA +15 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Mai fetelor ce mult ati mai scris! Felicitari pentru cele care si-au vazut baieteii.
Mama ce scumpa e amniocenteza. Nu credeam ca e asa scumpa. Si prin ce chinuri ati mai trecut. Bine ca bebeii sunt OK.
Pispirica, imi pare rau pt maselutele tale. Incearca sa-ti pui ceva cald pe obraz cand te doare: un saculet cu sare incalzita. Ce sa facem, apelam la leacurile babesti ca n-avem incotro.
Mie mi-a crescut burta maaaaaaaare. M-am saturat deja de pantalonii de gravidutza. Vreau altii.
Sotul meu vrea papagal. Stiti cumva, dauneaza la bebel? Haideti ca nu pot sa mai scriu ca m-a anuntat cineva ca se opreste curentul. Va pup.

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ciuf,am sa iti adaug acum data nasterii pe listuta.EU acum sunt in Glasgow si aici stau.Adica urmeaza sa ma stabilesc aici.
Aiduta cum te mai simti?
KIm, nu stiu cat ai stat in UK, daca ai fost pe-aici dar crede-ma e oribil!Da, intr-adevar, cere si ti se va da.Sa zic eu,tu si fetele care suntem pe acest forum cerem stim ce sa cerem si cum si cand sa cerem, dar celelalte?Care nu au un forum?Care nu stiu ce se intampla?Ele ce fac?Oricum, de sistemul medical din Uk toti se plang nu numai eu!Dar sunt si exceptii sa dai peste un medic bun care sa aibe grija de tine cum trebuie.Insa aici sunt sanse sa nu vezi niciodata pe parcursul sarcinii sau la nastere vre-un medic ginecolog!
Si apropos tu ai sarcina aproape mult de a mea!6 zile diferenta! Misto!
Dianad, felicitari pentru baietel!Iti adaug acum caruciorul si DPN-ul!Sa creasca mare mare si voinic!
Pispirica, naspa cu maselele.Eu am 2 cratere in masele dar nu ma duc nici sa ma tai acum pe perioada sarcinii, ca daca ma doare stiu ca nu pot sa fac nimic.Asa dupa sarcina pot sa iau mai multe calmanete si chestii!Oricum sper sa iti revii si sa nu te mai doara!Ce e mai rau ca durerea de masele?
Adar, succes sa reusesti sa iti faci programare cat mai repede.EU NU STAU IN SIBIU ASA CA NU MI-E RUSINE!
Catrinel mie imi merge foarte bine.Tinand cont ca am unda verde la ceea ce ma durea cel mai mult!Adica !Bineinteles babeste si cu grija dar se poate!Asta e important!
Nicolle, succes la doctor!Te asteptam cu vesti proaspete si caruciorul daca se poate sa ne spui ce culoare trebuie sa fie!
FlorentinaE, eu nu te am in listuta, nu stiu nici cate saptamani ai.Te super daca ne dai si noua cateva date ca sa te avem si noi in "evidenta"?Ma bucur ca ai trecut cu bine de amnio.Sa ne dai vesti bune!Cand aflii rezultatele!
Titinutza, sa nu faci altceva la SANADOR decat ecgrafie.In rest totul e mare Teapa!EU AM DAT 10.000.000 pentru analizele la sange, si totul a fost de foarte proasta calitate si foarte greu!Ecografia 3D nu e aceea care e de mai buna calitate, e unde il vezi pe bebe color si in timp real!Si ecografia la Sanador de 1.050.000 e cea normala!cea 3D este mai mult!
Andreea, draga mea nici o problema.Am schimbat si DPN-ul!EU sa stii ca am o pofta nebuna de !
Tweety i-ati un sarafan!Asa mai schimbi pantalonii!
Va pup pe toate!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titinutza spune:

Tinuta_Welsh eu la Sanador am mai fost acum 2 ani cand am facut si eu si sotul RH-ul, care s-a confirmat acum ca a fost corect, in rest, n-am avut de ce sa merg la ei. Am vazut ca Dr. Herghelegiu colaboreaza cu ei, si despre el sunt numai cuvinte de lauda...Oricum multumesc pt sugestie.

m-ati innebunit cu si cat de deschise sunteti... dar cred ca va inteleg daca n-ati avut liber... va trebui sa ma reacomodez cu site-ul...

va si aveti grija de voi

http://bd.lilypie.com/HZLjp3[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Sunt suparata!!!

Am fost sa-mi cumpar ceva de imbracat, ca in afara de salopetica mea de gravidute nu mai pot pune nimic pe mine! Si ce credeti? N-am gasit nimic....
Adica erau tot felul de chestii frumoase de ... vara ..., iar la capitolul iarna erau 2 perechi de pantaloni cu 1.500.000 lei, care mi s-au parut nitel scumpi, tinand cont de faptul ca pe salopetica am dat 650.000. Asa ca ...

Stie careva dintre voi de unde se pot cumpara din Sibiu hainute pentru gravidoase? Ca eu chiar am facut burtica si nu mai am cu ce ma imbraca...

Ah, sa nu uit: pentru durerea de dinti - Pispi - pune-ti caciulita si stai in pat la caldurica . Vei vedea ca iti trece.

In alta ordine de idei ... Tinuta ... noi stim ca tu ai chef rau de tot..., dar stii care e paradoxul??? CA E NORMAL SA AI CHEF!!! Anormale suntem noi, cele care nu avem, ca de regula, in sarcina se zice ca creste libidoul...la oamenii normali....ca la kine...s-a vindecat si locul.....vai de el sotz...

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Adar, am vazut eu hainute, chiar ma minunam ce larga e oferta fata de saptamanile trecute
La mag. Dumbrava la et.1, in stanga 'House of Art' cum te uiti spre el, e un raion mai mare de confectii unde au si haine de gravi. Au multe modele de pantaloni, tot felul de materiale, sau pantalon + bluza tip sarafan. Incepand de pe la 650-700 de mii.
Tot la Dumbrava, un etaj mai sus, la blugi, sunt salopete de blugi sau raiati.
Si in Piata Mare, la magazinul pentru copii, tocmai au primit haine de , multe identice cu cele de la Dumbrava, dar macar ai de unde alege marimea/culoarea.
Pantalonii grosi, de iarna, costa cam 900.000-1.000.000

Spor la cumparaturi!

Apropos, daca vezi pe undeva ciorapi (strampi) cu burtica, sunt tare interesanta. Daca cumva faci gresala sa intrebi vanzatoarele, se vor uita la tine ca la alieni

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

fetelor sunteti dragute si va multumesc pentru suport. "pardalnica" asta de masea nu m-a lasat nici acum. am o durere de aia surda si continua, dar nu-i nimik ma fac eu bine.
tina le-as fi lasat si eu pana dupa ce nasteam, numai ca incepusera sa ma doara panaramele asa ca a trebuit sa aleg ori stau cu durerea mai bine de 9 luni, ori mi le fac acum si sufar si eu cat pot, dar macar o sa-mi treaca. asta e...
andreeageorgiana multumesc, esti o draguta. pe bune esti pescarita? misto! si mie imi place pescuitul si chiar week-end-ul viitor vrem sa mai dam o raita pana in delta, cat o mai fi vremea frumoasa. chiar am inteles ca la mothercare urmeaza o perioada de reduceri, asa ca poate ne vedem prin plaza tu cand ai aflat sexul lu bebita ta? ca am observat ca UM-ul nostru difera cu 1 zi. ai facut 3d, sau la echo normal?
va pupicesc pe toate si va multumesc inca o data pentru suport tuturor. hihihi! diseara o sa dorm cu caciulita si cu punga de sare pe obraz. chiar trece cu sare calda?

Anamaria 15+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutari burticilor,
Tina, merci ca mi-ai schimbat data nasterii bebeului ...
Cred ca pe 25 vom afla si noi ce o fi, daca vrea sa ne arate.
Aida, eu sint un pic mai superstitioasa si sa ma duc la urgenta si sa incep sa zic ca ma doare, nu vreau, pentru ca stiu sigur ca o sa ma apuce ceva pe bune si nu vreau sa risc. Eu cred ca nici nu prea mai este nevoie, daca incepi sa il simti pe bebe, inseamna ca este OK ... nu mai imi trebuie echo.
Kim, Nu generalizez cu doctorii, dar din toate prietenele mele care tocmai ce au nascut, toate au avut doctori neinteresati si sintem in orase diferite ... AM o prietena care s-a dus in Ro sa nasca si bine a facut ca avea nevoie de cerclaj si aici i-au zis ca totul este in regula. Sa- dus in Ro cu 2 luni inainte sa nasca si copilul era sub greutatea normala si repaos la pat 23 din 24. Asa ca eu am avut numai experiente negative cu doctorii din Canada. Nu imi place sistemul de aici de nici o culoare. Dar nu avem alta solutie deocamdata.
Mai fetelor, de nici vorba, barbatelul meu nu vrea de nici o culoare, ca daca il raneste pe bebe, ca daca asta si alta si stie foarte bine ca nu are cum sa ii faca rau, dar i s-a pus lui o pitulice pe creier si nu vrea sa presteze ... asa ca sintem la respect ... nu capatam mai nimic ... si daca capatam, foarte rar ... eh ..asta este, facem sacrificii.
Andreea 17 sapt.+

Mergi la inceput