Mamici de martie-aprilie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Tcelen e super burtica ta. Cred ca esti campioana la burtici ptiu nu fie de deochi
Pai m-am uitat la burtica ta de 16 sapt e mult mai mare decat a mea acum la 17! A mea abia se vede! Vreau si eu burta maaaare

Laura
17+
Puiutul meu
aida_o spune:
gata, s-a dat comanda: fetelor, iesiti cu burtile la inaintare! bagati poze!
pai burtica mea e mica, da' ce vreti la 13 saptamini (si alea-s 13 de la UM, ca daca pun ziua cind l-am conceput pe bebe...). da' mai am 3 saptamini pina la 16, sa vezi atunci!
13+3
Se mareste clanul :)
mamaariadna spune:
Laura Ioana, multumesc frumos!
Cat si Catrinel, da stiu ca v-ati pus pe treaba in privinta numelor...Catrinel, la alea pur nemtesti mi se ridica parul pe mine
Pe puiul meu mare il cheama Florian. Si acum ne hotarasem pentru Isabella, dar dupa ecograful de azi nu prea se mai potriveste...
Acum ce sa zic: Stefan si Alexander imi plac mult, dar am prea multi in familie cu numele astea, la fel Daniel si Cristian...Oliver ma tenteaza, dar nu e asa un nume la care sa zic imediat: gata, asta e!! Of, of, greu cu numele astea. Mai vreau idei!!!!!!!!!!!!
Dananita, numele sunt frumoase, Stefan Daniel chiar mi-ar place mult, dar am zis mai sus de ce nu le pot alege...iar Felix frumos, dar de cand m-au chinuit la scoala cu Felix si Otilia din "Enigma Otiliei" am asa o problema mica cu numele asta. Ce sa mai, tema grea de tot. Sunt curioasa ce veti alege voi cand veti afla sexul.
Fetele celelalte, chiar daca nu scriu la fiecare in parte, va citesc si ma bucur ca sunteti bine...Tina, Tcelen, Aida, toate cele bune!
V-am pupat,
Artiadna,
19+
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
Tina, cind ai timp, te rog schimba-mi si mie dn la bebe pe 21 martie in loc de 26, ca se pare ca doctorii canadezi s-au razgandit ... in rest, totul bine, mici dureri ici si colo, balonata tot sint si este cam inconfortabil, ma cam doare in partea stinga cind ma asez ... cred ca e ok, este de cind m-am apucat sa maninc mere la greu (pt. mine) 4-5 pe zi si stiu ca ma balonez de la ele. O sa iau o pauza sa vedem cum decurg lucrurile dupa aia.
Pe 25 ma duc si eu la ecograf, ultimul in sarcina asta, ca primim numai 2 in Canada, doar daca este ceva in neregula iti mai fac ... si poate aflam si noi ce o sa fie, baiat sau fata, ca nu cred ca are rabdare sotul pana cind nasc.
Andreea
17 sapt.+
aida_o spune:
Andreea,
iti zic io cum sa faci: cind te apuca chefu' sa-l vezi pe bebe, fugi la urgenta cu - inventeaza si tu de-aici - dureri acute in stinga, sau dreapta. Nu au cum sa te trimita acasa, ceva tot tre sa-ti faca :P
13+3
Tina_Welsh spune:
Tcelen, pai acum nu esti tu cea care meriti bataita?Ca ziceai de mine ca ma mananca in
!Acum daca nu stai tu cuminte vin eu si iti dau bataita!
Oricum ai grija de tine!Si noi te iubim.L-am pus pe sot sa imi faca niste poze la burtoi.Eu o am maricica, dar e si de la grasime!Dar in fine incepe sa se modeleze!O sa vedeti voi!
Ariadna merci!Si eu ma bucur ca esti bine!Ca nume uite la ce am mai gasit pe net.AM sa iti pun in paranteza si ce inseamna!ALbert(noble,bright)
Carl(strong one)
Charles(manly,farmer)
Ernest(truth)
care ar merge si in romana zic eu..oricum le gasesti pe www.babynames.com
Dea, ti-am schimbat data!
Aida noapte buna si iti urez sa fie fara surprize!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
ciuf spune:
Salutare, iubitele
So, sa va iau pe rand. Parca vad ca iar ma intind la taina.
Dananita, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si sa va incante zilele. La ce curs vrei sa te inscrii?
Vezi ce putere de convingere are un doctor? o fi vreuna si ti s-o lasa sotul de fumat definitiv. Pentru bb ce nu face el.
Tcelen, pai sa ma mai mir ca ai avut contractii si un pic de sange??? La ce efort ai facut? Fii
mai tarziu. Na tu bataita ca nu esti fetita cuminte. Las-o mai usurel cu efortul.
Am vazut si eu pozele tale. M-am apucat sa deschid pagina si stateam si ma uitam, ma intrebam cine o fi cristina&silviu. Si ma lamurii cand vazui pozele de la nunta de cand ati fost nasii. Ca-mi aminteam eu asa vag de perioada nasitului, ca atunci va citeam pe ascuns. Nu aveam curaj sa ma declar o burticoasa. Iar baietelul tau e un frumos. O mixtura tare reusita. Dar parca seamana mai mult cu taticul lui, asa frumos ca el
. Tu acum sa nu te superi pe mine. Oricum stiti sa faceti copii frumosi.
Cat, nasol cu crizele astea de astm. Dar totusi ce te-a provocat sa se declanseze criza? Si bine ca nu te-a bagat pe cortizon. Mai tinem pumnii sa fie totul bine si sa nu mai ai problemele astea pe toata durata sarcinii.
Luiza, baga Ca. Sa vezi ca nu o sa mai ai probleme. Eu asa faceam cand eram insarcinata cu Luca.
Ama_kaly, super ca ti-ai vazut minunea. E nemaipomenit. Asa va invidiez, fetelor, ca ii puteti vedea si mai ales sa stiti sexul. Pe cuvant, e ceva grozav. Sper si eu la sarcina asta sa primesc un eco sa-mi vad comoara.
Parca va vad cu poza ca o sa o aratati la parinti, rude, prieteni.
Aida, stai linistita ca nu va fi nimic. Ai sa vezi. E bine totusi ca ai contactat doctorul sa stai tu linistita, sa nu mai existe atatia de ce. Dar eu zic ca nu va fi nimic nasol.
Eu si acum am obsesia cu datul jos al chilotilor sa vad daca mi-a curs cumva ceva. Si la magazin daca ma duc si mi se pare ca mi-a curs un pic, ma duc fuga-fuguta la WC sa verific. Si credeti-ma, dau chilotii jos cu niste maini tremurande de zici am am Parkinson.
Si ai o burtica tare frumusica si maricia.
Azi am intrat si eu in 13 saptamani. Si de bucurie plecai de acasa. Bantui pe la magazine, si deja ma uitam cu mandrie la burtica mea care incepe sa se vada asa frumusel.
Catrinel, suna tare infricosatoare operatiunea asta. Dar bine ca s-a terminat si asteptam ca analizele sa fie bune. Dar doctorul ti-a explicat de ce s-a agitat bble cand a fost infipt acul in burtica?
Ca ati vorbit de nume. Daca e fetita, atunci ii vom spune Eva. Asa hotarasem de la sarcina trecuta. Mama-soacra (prostie din capul nostru ca am consultat-o) ne-a zis ca ce punem nume unguresc??? So what. Si asa a comentat si la Luca, m-a luat cu evanghelistii, ca ea o da din proverbe in proverbe.
Daca vom avea baietel ne-am gandit la: Theodor, Alexander, Filip, Leon (ca pe bunicul meu). Totusi as vrea un nume scurt, usor de pronuntat si nici sa fie bazait de prietenii copilului.
Tina, data mea de nastere este 26.04.1975
Lamureste-ma si pe mine. Tu unde locuiesti acusica?
Irina71, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.
Eu zic sa porti pantaloni din aia cu elastic peste burtica.Daca nu ai asa ceva, ia-ti pantalonii mai mari pe elastic, sau niste pantaloni de trening cazuti asa sub burtica. Nu stiu cat fusei de explicita.
Mustul nu vad sa faca vreo problema. Numai sa nu te deranjeze prea tare la burtica..
Laura Ioana, si mie imi place Anastasia. E tare frumos. Si parca si vad o fetita dulcica foc cu numele asta.
Ariadna, mai sa fie, si tu ai baietel. Sunt tare curioasa cum vom sta cu scorurile. Vor fi ami multi baietei sau fetite??? Oricum sa-ti traiasca mandretea si sa fie un pui sanatos si mancacios.
Pe mine iar ma doare capul. Azi-noapte m-a trezit fiu-meu ca e in perioada cu molarii si il cam chinuie durerea. Si bazaie la usa lui, cu paturica dupa el. Asa ca ma dusei la el, il bagai in patutul lui de piticutz si ma asezai jos langa el. Ma mai verifica din cand in cand "Mami". SSi dupa-aia na ca nu mai putui inchide ochii timp de vreo trei ore. Ba mi-era foame, ba imi venea sa ma duc la baie, iar imi era foame. Pana cand adormii si eu pe la 6.
Gata, va pup ca iar scrisei o gramada.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
aida_o spune:
da' vad ca numele Alexander si Alexandra au mare succes :) eu ma gindeam sa-mi numesc asa copilul, in functie de sex. imi place ca e simplu si se poate pronunta si in romaneste (deh, ma gindeam ca bunicii sa nu-si innoade limba incercind sa-si strige nepotul/nepoata). plus ca se poate prescurta numele, nici Alex nu-i urit si nu stiu daca pot gasi copii rime rautacioase :)
13+3
kim spune:
Ariadna, Irina, Dananita, felicitari pt baietei! Si eu vreau!!!
Ariadna, ce zici de Eric, Karl sau Carol, Denis, Robert? Dar Alfred? sau Arnold?
Irina, m-ai atins! sucul meu preferat (mai nou) e unul facut din struguri, ca mustul doar ca fara alcool, si 100% natural. Pe deasupra zice ca ajuta la circulatia sangelui, previne bolile de inima si accidentele vasculare.
Nshiro, si Tina, Andrea..., sa nu generalizam ("ca in State, in Canada si in UK nu te baga nimeni in seama pana la 12 sapt"), nu sunt singura pe aici care sa beneficieze de toate serviciile medicale de cand am aflat ca sunt gravida. De la 6-7 sapt. m-a trimis sa fac toate analizele posibile, am facut deja 3 echo si urmeaza sa mai fac 2 (la 18 sapt si 3D). Ca peste tot, cere si ti se va da. Dar sigur ca tb sa ai un medic, sa fii in evidenta cuiva care se ocupa serios, nu sa stai sa ajungi la urgenta, sau dupa programari care dureaza luni de zile.
Dr mea e la un spital de specialitate si mi-a spus sa sun pt orice problema. Totusi intr-un singur punct va dau dreptate, nu mi-as dori sa ajung la urgenta, nu stiu daca as avea norocul lui Aida, acolo depinde cat esti de grav poti sa astepti ore -o noapte chiar, depinde peste cine dai...
Tcelen, sper ca te-ai mai linistit, imi cer scuze ca te-am confundat, era oricum o intrebare, nu eram sigura nici eu ca abia tin pasul cu cititul. Catrinel facuse amniocenteza (scuze si pt Catrinel) si ma bucur ca a trecut cu bine de acul acela. Eu pot sa va spun usurata ca am scapat de ac, tocmai am primit rezultatul de la translucenta nucala si e excelent (rezultat corespunzator unei mamici sub 20 de ani...
, deci risc de malformatii aproape nul, o sa aflu detalii de la dr mea peste o saptamana).
Spre marea mea dezamagire, eu mi-am purtat azi ultima pereche de pantaloni din vechea garderoba care ma mai cuprind (asta dupa ce i-am probat pe cei mai largi, si in care-mi pusesem ultima speranta). Noroc ca mi-am cumparat de-aia cu elastic, inalti, pana peste burtica (si de lucru si de stat prin casa) dar tot amanam momentul... ca doar o sa ma satur de ei! si eu sunt obisnuita sa port zilnic altceva... Iar cu pantalonii descheiati eu nu pot, doar cad de pe mine, plus ca stau mult in picioare, circul prin scoala, nu se poate, se uita copiii.. Intr-o zi m-am aplecat si mi-a puscat capsa de la pantaloni, n-a cazut dar am simtit ca s-a deschis...
Deci cred ca a venit vremea sa ma falesc la modul serios cu burtica mea
KIM & my baby
Luizax spune:
ama kaly puahahah, daca itz iei ecograf ma mut la tine :)))
iost in 16 sapt..sau 17 ..nujtu. Mi-au trecut carceii dupa calciu.