Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

CUM SA SE NUMEASCA SITE-ul?VREAU IDEI!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

www.superteam.ro
www.mamicidemartieaprilie2006.ro

Pupoaie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

well
eu m-am gandit la www.Mami&Bebe2006.lx.ro, sau dupa ce am vazut mesajul lui Lady_Hawk...mi-a venit ideea de www.2006babysteam.lx.ro acum ramane sa imi spuneti daca aveti idei mai bune!Sau daca va place asta!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

PISPIRICA,cam departe de casa,nuuuuuu!!unde anume,in oras,sau undeva prin judet?si daca e in oras,stii cumva la ce local?cine stie poate ne vedem!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Daca scriem babies 2006 se intelege si iunie, si ianuarie…. putem scrie si ceva cu spring babies 2006? Sau asa ceva?
Mie imi place si www.mamicimartieaprilie2006.ro

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

siptr burtici.
Multumesc tuturor fetelor ptr felicitari.
TCLEN;felicitari ptr printesa.
EMII,iti doresc casa de piatra si o sarcina usoara.
LAURA IOANA,ma bucur ca simti bebelusul,eu am fost foarte stresata si trista ca intrasem in sapt 20 si nu misca.Insa acum e totul bine si astept cu emotie fiecare miscare,iar cand nu simt nimic imi spun ca doarme.
Ma bucur ca o sa fim pe mai departe o familie,caci sigur o sa avem nevoie una de cealalta.
Va pup cu drag si va doresc tot ce e mai bun in lume.
M 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Fetelor ,am si eu o intrebare.

Pina acum nu am avut cine stie ce pofte in ceea ce priveste mincarea, dar de vreo 2 saptamini m-a apucat asa o pofta de ceapa cu sare si zeama de la castraveti si ardei murati.

Sotul ma bate la cap sa nu exagerez ca nu e bine pt bb, dar cind ma gindesc la ceapa cu sare si la zeama aia afurisita, in secunda 2 sint in bucatrie cu ceapa deja curatita.
Voi aveti vreo idee daca dauneaza sau nu bb-lui ?

Oricum ,eu am tensiunea f mica si ,din cite am auzit (s-ar putea sa ma insel) ceapa ridica tensiunea.
Eu ma gindesc ca si de asta simt nevoia asta sa manainc ceapa.

ile20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Buna si pupici la toata lumea!

Nu prea pot tine pasul cu voi la scris insa sper macar sa frunzaresc tot ce se scrie.

Am vazut ca unele dintre voi deja au aflat sexul bb, felicitari!

Noi suntem binisor, pe langa vestile bune:rezultatele setului mare de analize pe care le-am facut pana acum sunt OK , insa mi-e tare teama ca voi avea ca si la prima sarcina problemele f mari cu hemoroizii.
Maine sau vineri merg la dr ptr a-mi face programare ptr triplu test si urmatoarea eco.

Nu mai am greturi, nici prea multe pofte in schimb, uneori, mai imi zboara gandul la ciocolata. De vorbit cu burtica nu prea caci Ilinca imi acapareaza tot timpul meu liber si tb sa conversez cu ea, altfel imi tot repeta un cuvant pana-i raspund.
oricum am noroc fiindca e un copil intelegator si afectuos,mai rar acum ne enevam din cauz prostioarelor pe care le face. Stie ca 'dupa ce il aduce barza pe fratiorul de bebelus de la mami din burtica, o va lua si pe ea mami in brate' si tot rascoleste dupa poze in care 'era mami cu burta mare si cu Ilinca in burtica'.

Am citit si eu proiectul de lege pentru CIC, e o mare aberatie,pe mine in afara sumelor (cu care m-am resemnat fiindca intre salariul meu si cele 8 mil e cale lunga, aproape ca nu ma bazez pe ei, dar pe de alta parte daca nu ar fi nici astia sigur nu mi-ar conveni)este modul de acordare si de plata: se vor depune dosare pe la Primarii cu tot felul de acte si declaratii................Modul efectiv de plata nu s-a stabilit , dar mi-e groaza sa ma gandesc la mandate postale si cozi infernale pe la oficii postale.

ptr Tina: DN 16.09.1969
bb2 cezariana la spitalul Municipal cu dr Corina Grigoriu
nume bb baiat matei sau Andrei ptr fetita: Ana sau Ioana

Sa cresteti bine!

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 10sapt

Ilinca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tcelen draga mea sa stii ca eu sunt galateanca. Am plecat din Galati acum 10 ani, insa, ai mei si socrii tot acolo locuiesc, plus o multime de rude, bunici, matusi veri etc.
Numa pe sot, desi galatean, l-am cunoscut in Bucuresti. Si aici am ramas impreuna. Recunosc ca dau cam rar pe acasa, dar mai vin. Rar insemnand o data la 2 luni, cam asa. si vin in week-end. si e tare greu ca nu stiu cum sa ma impart. ca deh! toti vor sa ma vada. mama nu e multumita ca nu stau cu ea, soacra nu e multumita ca nu sta sotu cu ea si tot asa.
Nunta e la Continental. Vii si tu? Chiar mi-ar placea sa-ti vad burtica live. Ce zici? Vorbim? Poate dai o fuga pana la Continental?
te pup

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Draga ILE77,nu cred sa fie vre-o problema ptr bebe ca mananci tu ceapa si zeama murata.Poate insa sa-ti produca eventual ceva arsuri la stomac.Binenteles nu trebuie exagerat,insa se stie ca femeile gravide poftesc la muraturi.Ai grije de tine si nu te srtresa ptr orice.Te pup
M 20+

Mergi la inceput