Mamici de martie-aprilie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
tcelen spune:
MULTUMESC PTR URARI,CATRINEL17,PISPIRICA,ANDAN SI CAT
CAT,iti dai seama ca sunt foarte fericita,iar sotului meu nu i-am spus nimic,el acum e la Constanta,dar am vb ieri cu el la tel,si abia m-am abtinut sa-i nu-i spun,e secretul nostru a fetelor de aici!!!!!!!
ADAR,sigur e bebelul,asa simteam si eu la inceput!incearca cand mai simti asa,tine mainile pe burtica si ar trebuii sa simti si mai bine!!!sa ne spui daca a fost bebelul sau nu!!!
TINA,pai eu acum il simt cam la doua ore, cum se foieste prin toata burtica,iar cand misca mai tare,burta mea se ridica in sus acolo unde loveste!!
pupici la fete CRIS
23+cu
MARIA ......
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Catrinel_17 spune:
Adar, io cred ca e bebe. Zbateri… suna a bebe, pe bune!! Linisteste-te, sigur e totul ok si bebe iti face semne din burtik.
Cat, bine ai venit inapoi!
Iti tin pumnii la controlul cel mare si iti spun sigur ca totul va fi bine!!! Apropo de nume, Lea imi place si mie. Tim e haios, dar mi-e ca maica-mea n-o sa-l retina ![]()
Pispi, ce mistooo! I-auzi la bebe cel civilizat!! Am citi ca pe la 15 sapt se apuca sa si sughita.
Catrinel & bb mik
dianad spune:
Pispi ma bucur ca a cedat maseaua. Din ce-mi amintesc de la maica-mea care e stomatolog, sigur ai avut nervul inca viu si acum, la scoaterea a ce a mai ramas din el, vei avea canalele curate, deci dupa inca o sedinta ti se va putea pune plomba de canal si ai scapat de grija pentru multi ani (eu am asa ceva la o masea de peste 10 ani). O singura problema ar putea fi: peretii sa nu fie suficient de rezistenti si sa fie nevoie de o coroana care sa se monteze prin intermediul unui pivot fixat pe radacina dintelui.Ar fi fost rau daca ti s-ar fi iumflat vreodata, fapt ce indica o infectie pe canal ce necesita tratament si nu intotdeauna eficace. Si la negravidute se lasa in acest caz cu radiografie pentru a se vedea starea varfurilor radacinilor. Oricum, doctorul iti poate spune cum arata canalul, daca zice curat, e de bine.Cat despre bebe, nici fetita fratelui meu n-a prea vrut sa le arate ce e, li s-a spus pare e fi fetita, asa ca frate-miu a sperat pana in luna a noua ca fi totusi baiat. Dar in ziua nasterii se obisnuise si vroia fetita.Eu mi-am dorit mai mult fetita decat baietel, le felicit pe mamicile care tocmai au aflat de fetite. Dar nu am avut nici o sansa la fetita, dupa ce scrie in Cartea viitoarei mame scrisa de Marie Delahaye, profa de biologie celulara la o facultate de medicina din Franta: spermatozoizii cu Y sunt mai rapizi decat cei cu X. In consecinta ei ajung primii in trompe la intalnirea cu ovulul. Daca ovulatia are loc in aceeasi zi sau a avut loc cu o zi inainte, cei cu Y sunt acolo primii si se va naste un baietel (la mine s-a verificat: contact sexual exact in ziua fecundarii). Dar cei cu Y sunt mai putin rezistenti si a doua zi degeaba sunt acolo ca mare lucru nu mai au puterea sa faca. Insa cei cu X, desi sunt mai lenti ca viteza, sunt mai rezistenti. Daca are loc un contact sexual cu 2 zile inainte de ovulatie, in prima zi ajung in trompe cei cu Y, care isi pierd din putere. A doua zi ajung si cei cu X, care asteapta cuminti ovulatia si asa se naste o fetita. Am mai gasit si ceva despre pH-ul vaginului si sexul copilului. La voi se verifica ce am gasit aici? Stiu ca au trecut cateva luni de la momentul conceptiei, eu, dorind un copil si neavand ciclu regulat mi-am notat, pana sa raman insarcinata datele la care am
.Ce am mai gasit; ne creste talpa piciorului, dincolo de posibile umflaturi ale picioarelor, de aceea ne trebuie pantofi mai mai mari.
MP spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru felicitarile cu ocazia miscarilor bebelusului meu Tina,nshiro,tcelen,Catrinel17!
Vad ca intre timp multe dintre voi au simtit miscarile gagalicilor,asa ca va felicit si eu din inima si va doresc numai bine voua si copilasilor vostri!
Felicitari si casa de piatra,Emiii!
Felicitari pentru miscarile bebelusului,Laura Ioana
!A venit si randul tau...de acu sa te tii bine.
Felicitari Tina
!!Ai asa un fel dulce de a fi ca transmiti omului toate trairile tale!M-am bucurat sincer de bucuria ta si a voastra.
Adar si eu cred ca e bebelusul,nu te impacienta!Cateodata si eu simt miscari furtunoase in zona,alteori miscari mai lenese...Io zic deocamdata felicitari!
Tcelen, sa va traiasca fetita!!!!
Cred ca esti in al noualea cer! Ma bucur pentru voi! Baietelul tau ce zice ca o sa aiba o surioara?Ca al meu nici nu voia sa auda de fetita...si i-a iesit dupa cum a vrut!Un bebelus baietel cu care sa se joace si sa faca baita impreuna ca barbatii.

Aida_o, si eu sunt mai sensibila de cand cu sarcina si asa ma emotionez si plang din te miri ce.
Nshiro,multumesc pentru urarile de sanatate
! Poate cu ajutorul lui Dumnezeu s-o mai inzdraveni si puiul asta al meu ca nu stiu ce are de tot timpul ii curge nasucul.Azi mergem la doctor.Sa vedem.
Va doresc numai bine tuturor,sarcini usoare si o saptamana frumoasa!
Va las acum! Cica pe meleagurile mele natale ninge!...
Pe aici inca nu.
Pupici tuturor fetelor!
17+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
adar spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet!!!

Nu stiu ce m-as face fara voi...
Oricum, ma duc azi la dr. sa vad exact ce este. Nu pot risca nimic. vreau sa stiu ca e OK, ca iubitul meu pui e sanatos...
Va iubesc oricum pe toate muuuuuult de tot!
Nicolle si Tcelen - felicitari pentru domnisoarele voastre
catrinel - cu greturile eu acum incep!!!Iar in legatura cu lungimea colului stai linistita ca e bine.
tcelen - nu mai umbla cu prostii si lasa mandria asta la o parte, ca nu ne impresionezi cu burtica ta aia mare, clar???
Adica ... bineee, ne impresionezi, esti multumita??? Hai sa-ti traiasca si ...la mai mare....
Pup fata 
aida - tu m-ai suparat: pai bebe nu inseamna ca ti-ai pus streangul de gat, bebe inseamna implinire, fericire...ne va fi greu, dar vom reusi impreuna, bine? Asa ca nu mai zi ca dupa ce vine bebe, s-azis cu aia si cu aia...
MP - sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citi de bebelu tau ala mai maricel...ce dulce a fost...vrea si eu sa-mi iubeasca cineva burtica...
Tinuta - mama, va fi vai de bebeii nostri daca ii alaptam cu ochii in monitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hai ca va pup pe toate si va tin la curent cu ce zice nenea doctoru! Va rog sa-mi tineti pumnii dupa amiaza la 16,00 ora RO.
http://community.webshots.com/user/adarr103
tcelen spune:
ADAR,multumesc ptr felicitari!!
MP,multumesc pr. urari!iar baietelul meu ,e foarte incantat,el sora vroia nici nu vroia sa auda de baietel!!!cred ca-i era frica ca-i fura jucariile!!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Pispirica spune:
nshiro ce faci? ai ajuns la templu?
stiu ca te-am inebunit, dar tu mi-ai dat voie, asa ca ...

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Tina_Welsh spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru felicitari.
CAt bine ai revenit!Iti tin pumnii!
Mp,
ce mai face Vladutz?
Tcelen, daca Iuli e fericit asta conteaza!
Adar, tin pumnii!
Pispirica, tu ai ceva cu Sinaia si te bat
!Acolo am copilarit si sunt asa departe de Sinaia...!

DIseara va pun si poze cu burtica!
Acum...AVIZ
FETELE CARE V-ATI HOTARAT DEJA UNDE VETI NASTE, SI CU CE DOCTOR VA ROG SA IMI DATI PM CA SA NU UMPLEM SUBIECTUL DOAR CU DOCTORI.CELE CARE NU FOLOSITI PM IMI SCRIETI AICI.ESTE VALABIL SI PENTRU GRAVIDUTELE CARE S-AU HOTARAT IN PRIVINTA NUMELUI BEBEILOR OK?VA MULTUMESC SI O SA FACEM UN SUPER SUPER TEAM!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Pispirica spune:
Tina zau daca am vreo vina ![]()
![]()
![]()
nu aveam nici un gand de munte week-end-ul asta, dar daca prietenii mei nu s-au mai putut duce, zi tu ce era sa fac? sa zic ca nu ma duc? Doamne fereste! Departe de mine gandul asta ![]()
![]()
![]()
Trebuie si sa recunosc ca suntem amandoi bolnavi cu plecatul de acasa. oriunde in lume, numa sa nu stam acasa in week-end. deh!
Si stii ce? De exemplu week-end-ul viitor, sigur nu mai plecam nicaieri. Cred. Nu stiu... mai stii... poate mai pica de un drum pe undeva.
Tcelen peste doua saptamani sunt la Galati. Am o nunta.
Deci urmeaza sigur sa plec peste doua saptamani.
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
dananita spune:
Buna burtici!
Pup toate fetele si le felicit pe cele care au aflat ce au si pe nou venite.
M-am intors cam obosita si malada din restul de concediu de odihna. Mi s-au inflamat niste ganglioni si ma doare gatul rau din pricina asta. pana maine cand ma vad cu dr n-am voie sa iau nimic, doar lamai multe si ceai (lichide) din belsug. Bine ca n-am temperatura.
M-am inscris la master: dreptul afacerilor. In ziua inscrierii m-am simtit ca in prima zi de scoala
Sper sa pot sa-l termin.
Am inceput sa
ca sa mai consum calorii si pt ca nu ma pot plimba zilnic macar o ora.
Am facut analize de sange si au iesit OK. Maine ma duc la dr meu cu analizele si cu raportul de la echo morfologica si o sa va tin la curent.
Va pup si de acum incolo sper sa tin si eu pasul cu voi la scris si citit![]()
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!