Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LAURA IOANA ,multumesc ptr. urari!!!!!!!!

TINA,nu se ia calciu decat la indicatiile doctorului,sa nu cumva sa iei de capul tau!!!poti sa iei un complex de multivitamine,care contine si calciu,dar nu separat!!mie una nu mi-a indicat doctorul sa iau!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Oki Tcelen.Merci mult!Ce iti mai face fetita?Aaa si voiam sa te intreb ceva..pe parcurs ce sarcina creste, si loviturile bebeului sunt mai puternice nu?

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

fetelor, fetelor.....AJUTOOOOOOR!!!!!
iertati ca nu va raspund acum, dar am o mare problema: de ieri simt niste lucruri prin burtica, asemanatoare unei "batalii", niste zbateri ciudate...si nu stiu, e bebe sau nu e?????
Spuneti-mi repede, cum se simte bebe cand misca?????????

Saru-mana multumesc, intru peste o juma de ora, ca nu mai am stare!!!!

adar

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Adar nush ce sa zic...ca si eu l-am simtit pe bebe aseara si azi dimineata dar e greu de explicat!Sa zicem ca seamana si cu niste zbateri micute!Hai linisteste-te oki?SI fi vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Buna dimineata la dute!

Voi ce faceti? Ca eu una am o lipsa cronica de chef de lucru - ceva de speriat (probabil ca functionez pe principiul "lunea nici iarba nu creste") Sper sa-mi treaca pana la ora 4 cand ma duc acasa la sot .

Tcelen, felicitari pentru fetita! VREAU SI EU!!!!!!!!!!!!!!!!

Tina, ce bine ca l-ai simtit pe bebe . Eu ma ghidez dupa voi, cele cu care "compatimesc impreuna", cum zicea Luizax parca, si daca tu l-ai simtit pe bebe poate-poate o sa-l simt si eu in curand. De suplimente ce sa zic - nu stiu ce iau celelalte fete, dar eu - ca si tine - in afara de acid folic nu iau nimic. Medicul mi-a spus ca il mai iau si luna asta (nu stiu daca si dupa, vom vedea vineri sau lunea viitoare cand merg la control). Nu ma ingrijoreaza foarte mult chestia asta, pentru ca din cate m-am documentat nu face nici un rau - corpul ia cat are nevoie, inclusiv pentru bebe, iar surplusul se elimina. În rest, analizele mi-au iesit toate bine asa ca presupun ca pana acum nu a fost nevoie de suplimente. Cat despre lactate, eu una sunt ahtiata dupa ele si nu trece o zi fara sa beau lapte plus inca ceva din categoria "dairy". Una din poftele pe care le-am avut pana acum a fost de branza dulce. Asa ca m-am dus si m-am aprovizionat - mananc un pachet de 250 g singura ca snack! Asa ca presupun ca bebe nu va duce lipsa de calciu.

Na gata ca m-am intins destul. Va pup pe toate si sa aveti o zi buna

Andan 15+

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Andan, eu nu iau numai acid folic, eu iau si prenatale.Well acum ne ghidam una dupa alta dar se zice ca daca e baietel simti mai repede iar daca e fetita mai greu...!Acum cine stie?Sa vedem ce aflam in 4 saptamani!URASC LACTATELE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Woooow ce de-a vesti bune! Ce mult ma bucur pentru voi!!!
Eu n-am mai dat nici un semn din motive de santier in casa si mobila mutata, n-am avut acces la calculaor. Al meu sotior ca si al Tinei, vine seara frant dar se apuca de treaba, cum ne-a venit mobila noua sambata asta s-a apucat de zugravit, aranjat, nu va mai zic ce dezastru e pe la mine....
Asa, acum sa va iau la rand:

Tcelen FELICITARI pentru printesa!!! Cred ca nu mai poti de bucurie. I-ai batut vreun apropo sotului sau rezisti inca fara sa-i spui?

LauraIoana si Tina, felicitari pentru miscarile bebeilor! Al meu bebe a prins forta, nu degaba intru maine in saptamana 20, si imi trage niste suturi in ficat...

Emiii casa de piatra si un bebe sanatos si frumos!Felicitari!!

Adar, felicitari!!! Bucura-te ca din ce zici tu sunt sigur miscarile bebeului. La inceput il simti ca pe un pestisor, ceva gen fal-fal

Ariadna, tu ce mai faci? Unde ai facut eco in Romania sau in DE? V-ati hotarat in privinta numelui? Si eu am prin ultima parte a sarcinii cu Daria tot vara, am nascut in august si tin minte ca era un chin cu incaltarile.

Nicolle si tie felicitari pentru papusa! Eu iau magneziu Diasporall, un prafulet care se dizolva in apa si l-am suportat f bine.

Fetelor sa-mi tineti pumnii maine ca merg la controlul mare de 20 de saptamani (tot la München la primul profesor dr la care am mai fost) si ma rog sa fie totul bine cu bebe al meu , sa scap odata de asteptarea asta stressanta si poate,poate o sa aflam si noi ce este.
Am scapat si de criza de astm (cred ca pana la urma de la efort a fost). A fost simpatic al meu sot atunci cand imi era rau, bebe se agita si el de zor in burtica si sotul imi zice" Daca as putea sa-l tin si eu un pic pana iti trece tie, sa-l simt si eu un pic" ar fi bine sa-i mai pasam si la tatici, nu?

Hai ca iar m-am lungit...da tot nu scapati de mine ca am gasit intr-o revista un top al numelor la bebei pt anul 2004 in Germania si nu rezit sa nu vi-l scriu si voua, poate va mai inspirati.
Incepem cu domnisoarele:

1. Marie
2. Sophie
3. Maria
4. Anna/Anne
5. Leonie
6. Lea(h)
7. Laura
8. Lena
9. Katharina
10. Johanna

Si acum cavalerii:

1. Maximilian
2. Alexander
3. Paul
4. Leon
5. Lukas/Lucas
6. Luca
7. Felix
8. Jonas
9. Tim
10. David

Pupici tuturor si o saptamana buna si frumoasa!

Pozele noastre

Piscotel mititel

Catrinel 19+ si Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Neata fetele! Ce faceti? Pe mine nu ma mai doare maseaua. Vorba ta Laura Ioana probabil a murit nervul , dar mai nashpa e ca mai am una la fel. o sa vedem diseara la detist ca avem programare.
Catrinel asa mai da
Tcelen felicitariiiiii, m-au cuprins emotiile. E misto sa afli ca ai exact ce-ti doresti, in cazul tau fetita. Pup la tine.
emii felicitari si casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe.
Numa vesti bune am citit aici asa ca pentru inceput de saptamana.
Acu sa va povestesc ce-am facut noi vineri la doctor.
Pai am ajuns, am intrat in cabinet ne-am intis pe patut, tati langa noi si hai sa-l vedem pe bebe. A crescut are acum cu totul 14 cm, intra in calcul si piciorusele. Lunganul lu mama. A facut ca toate cele, a cascat si-a dus manuta la gurita, educat copilu, si la final si-a pus manutele pe cap. Cred ca s-a plictisit si de suparare nu ne-a aratat ce are intre picioruse. N-a vrut de nici o culoare sa desfaca picioarele. Rusinos copil am domnule. Asa de ciuda imi era. Il mai intreb o data pe dl. doctor: " Da sexul?" La care stiti ce-mi zice dl. doctor? "Sex? Sex la 18 ani..." Si ne-am linistit.
Asta e e pudic ca maica-sa. Tati a zis ca dupa cum l-a vazut el sigur seamana cu el. Da eu nu prea cred, parca mai mult as zice ca seamana cu mine. Zau fetelor. Numa sa-l fi vazut ni s-a umplut inima de bucurie la amandoi. Mai ales ca acum a crescut si se vede bine de tot. Fericire mare.

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tceleeeeen! Bravooo pt fetita!!!! Excelenta veste! Sa iti traiasca, cu multa fericire si noroc!
Multumesc Laura, Tina, tcelen, parca s-au mai rarit intepaturile. Si maine ma duc si la control, sa vad ce imi spune. Sunt curioasa ce-mi zice de col…

Biuta, eu dimineata maninc ori cereale cu lapte (am gasit unele care-mi plac), sau un sandvis (cu greeeu, ales, ca nu-mi prea plac mezelurile acuma). Bag si brinza multa (cascaval, dar si iaurt (mai mult simplu), kefir…)
Tina, ce bucurie! Fantastic, mai ales ca l-a simtit si tati deodata cu tine! Suuuper!
Laura, sper ca te simti mai bine!

Eu am gatit din greu ieri, am avut chef! Nu le insir, dar parca era Craciunul!!!

Pup fetele si bebelusii miscaciosi

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Am apasat aiurea pe butoane si n-am terminat de povestit. Ma luase valul cu bamboocel al meu.
Catrinel nici mie nu mi-a masurat colo, dar la fiecare vizita, dupa echo imi face si control si pana acum mi-a zis de fiecare data ca am colul lung si inchis. La vizita de vineri mi-a zis ca sunt foarte bine din toate punctele de vedere.
Si uite asa de fericire, stiti ce am facut?
Sambata dimineata am plecat la munte la Sinaia. Isi rezervase-ra niste prieteni o camera la Montana si nu s-au mai putut duce, si ne-au oferit noua camera. Asa incat sambata dimineata am plecat la Sinaia. A fost super. Am ajuns ne-am cazat, am facut nani la pranz, am facut si , pe seara ne-am plimbat, am mancat si ne-am culcat. Si a doua zi aproape la fel. Am plecat pe la 3 spre casa. Dar ne-am odihnit foarte bine si chiar ne-a priit aerul ala de munte.
Andreea Georgiana pe unde ai fost la munte? ca poate am trecut una pe langa alta...

Cat succes, dar sigur o sa fie bine.

Va pupicesc pe toate

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput