Mamici de martie-aprilie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Tina_Welsh spune:
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TCELEN!YIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!AI fetita si totul e okI!BRAVOOOOOOOO!Doamne nici nu stii cat ma bucur mi-au dat 

de fericire!Sa creasca mare si voinica si sanatoasa.Ti-am pus si caruciorul roz!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
tcelen spune:
multumesc TINA esti o dulce ca deobicei,sa dea Domnul sa fie asa!multumesc de carucior!!!acum scorul e de 6 fete-7baieti!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Biuta spune:
Felicitariiiiiiiiii,Tcelen!!! Si eu tot fetita imi doresc, sa semene cu sotul :)
Tina, tie ti-o spus ca ti-or face 3D..sau tu numai presupui? La mine doctorita nici nu si-o deschis gura despre urmatorul eco, ma duc marti la doctorita iar..sa asculte inima bebelasului..si eventual sa imi faca glicemia! Asa ma simt ca si cum as fi intr-o tara saraca ..si voi ati fi in paradis..atata grija au de voi!!
Nici cu mancarea nu e f roz pe aici, da..no, ce sa faci?
Acum fac pui pe sticla,Tinuto, poti sa faci si tu..
Mi-e rau de nu mananc..de numa, parca is lesinata..
Voi ce mancati DIMINEATA?????
Pupici cu drag la toate fetele..si aveti grijuca de voi!!

Bia
15+
Tina_Welsh spune:
Biuta mie mi-a spus medicul de familie ca sigur la 20 de saptamani o sa imi faca programare la 3D.Acum am gandesc ca daca ma duc la medic pe 24 s-ar putea sa imi faca acum desi este prea devreme.
EI uite ca si cu mancarea ne-am cam brodit in seara asta, tot pui la cuptor am avut dar nu pe sticla!Si aici am probleme cu mancarea...nu imi spune ca imi vine sa ma dau cu capu de pereti.dar daca caut mai gasesc cate ceva!
Fetelor...eu am impresia ca asta-seara l-am simtit pe bebe!Stateam la televizor intinsa pe canapea si tati cu mana pe burtica si cand am simtit eu a simtit si el!Pfoai de mine sunt asa de emotionata de imi tremura picioarele!Va pup pe burtici!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
Biuta spune:
Tina draga..
tu imi dai sperante :)..ai fost asa de dulce..de numa..
Eu am sentimentul ca il simt cand se agita mai mult..ca is eu mai sacaita..nu stiu de e adevarat..da, eu tot asa imi zic :)
Eu cand am zis ca simt ceva..amu vreo 2 sapt..mi-o zis cumnata ca o fi fost vreo aer plimbator
Pe cand e nunta???
Pupicele la toata lumea...si..Tina..sper sa fii fost bobocelul..ca doar de aia e mai maricel..sa poata kick mai bine in mamicuta :)
Bia
15+
Lady_Hawk spune:
Buna dimineata burtici si o saptamana mistoaaaaka!!!Va pup pe toate
...
Emi CASA DE PIATRA si bebe sanatos si voios!!!!

Laura Ioana felicitari pentru miscarile agile ale lui bebe...la mai multe!!!
tcelen felicitari pentru fetita
...sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa...si sa aiba parte de mult noroc!!!![]()
![]()
Lauriciule SUCCES la echo azi si te asteptam cu vesti buuuuuuneeeeeeee!!!!
Va pupez,
-utelor!!!!!!!!
Io
14+ cu bebu_mic
mamaariadna spune:
Buna dimineata si o saptamana buna la gravidute!
Nicolle si Tcelen felicitari pentru fetite!!!!
Catrinel, in privinta greturilor, mie mi-au trecut de tot. Ca doar de-aia mananc de sparg, mai ales dulciuri...
Kim, sa stii ca si eu am cateodata senzatia ca unii pantofi incep sa ma stranga. Eu ma bucur ca acum vine iarna si nu vara cu calduri, ca la puiul celalalt era vara la sfarsitul sarcinii si nu mai incapeam in nici un pantof. Cat despre tocuri...eu oricum nu port, ca sunt inalta bine...
Si felicitari pentru sarbatorirea casatoriei!!!!!!
Felicitari si fetelor care au simtit prima oara miscarile puiului!!!
Cat, ce mai faci? N-ai mai scris de mult...
Va pup,
Ariadna,
20 saptamani
tcelen spune:
BIUTA,ARIADNA,LADY_HAWK,MULTUMESC PTR URARI,SA VA DEA DOMNUL SI VOUA LA FEL,LA BEBEII VOSTRII,SI BIUTA SI TIE FATA ASA CUM ITI DORESTI!
TINAAAA,felicitari ptr. miscarile lui bebel mic,la mai multe!!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Laura Ioana spune:
toate burticile; sa aveti o saptamana frumoasa, cu bebei activi!
Tcelen suuuupeerr! Felicitari pentru
Si eu vreau, si eu vreau! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare
Fetelor sunt foarte fericita ca l-am simtit pe bebe, insa de atunci nimic! Nu mai vrea si pace! Pai la cat e de puturos mereu la eco, probabil ca doarme si acum!![]()
Tina felicitari pentru impunsatura
La mai multe!
Eu imi fac aproape in fiecare dimineata sandvishuri si asta pap.
Va umplu de pupici pe toate si sper sa intrati azi mai des pe net!
Laura
17+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
Biuta sentimentul ala l-am avut si eu.Cand se agita mult, ca il simt.SI cred ca asa este.Nunta e pe 9 noiembrie!Dar ne-am decis sa nu facem mare tam-tam si sa o facem doar in familie adica cu vreo 15 invitati, ca si-asa e numai cea civila..chiar daca e in rochie de mireasa.Si am zis ca facem marele alai la anu cand o facem la biserica!Si ai vazut ca ai stiut sa evidentiezi numele?![]()
![]()
Acum sunt sigura cabebe mic a miscat aseara ca mi-a tras 2 ghionturi si dimineata!Sunt asa de fericita, de fiecare data cand il simt imi dau lacrimile!
Multumesc pentru urari Biuta, Ariadna,Tcelen si Laura Ioana!
Si fetele, voiam sa va intreb ceva..Stiu ca in primul trimestru de sarcina nu se lua calciu.Eu am probleme cu laptele si cu lactatele asa ca eu n-am prea mancat din astea deloc.Acum ca deja am inceput al doilea trimestru, se ia calciu?Voi luati?SI daca luati...ce luati?EU inca mai continuu sa iau acid folic, una la 2 zile.Ca medicul de aici cica se ia pana la terminarea sarcinii!Voi ce ziceti?