Mamici de martie-aprilie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ile, io nu cred ca dauneaza la bebel daca maninci ce iti place (daca nu-s mincaruri interzise)… Niste ceapa cu sare acolo, mi se pare de-a dreptul inofensiv… ia stai sa-ti zic ce minunate chestii are ceapa: are antioxidanti, subtiaza singele, reduce colesterolul LDL, creste colesterolul bun, este antibacteriala si antivirala, reduce astma (Cat!!!)
Asa ca… da-i bataie! Eu, de ex, beau zeama de la castraveti si ardei murati de n-ai vazut din alea. Sa incerce cineva sa ma opreasca!!

Corinag, ce dulceata e Ilinca ta!!! Sa-ti traiasca!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

dianad cam asa sta treaba cum ai descris-o tu. mai rau e ca nervul din stanga a cedat, dar cel din dreapta o sa-mi dea cred mai batai de cap si evident dureri. ca la maseaua din dreapta am facut nebunia asta sub o plomba pusa prost. si cred ca s-a infectat mai tare nu stiu ce sa zic. ca in partea stanga au incetat durerile, in dreapta e mai nasol. ma rog asta e. va povestesc maine ca diseara ma duc iar la dentist.

tina si mie imi place mamicimartieaprilie cred ca va trebui sa incepi si un nou capitol ca dupa cum vezi suntem harnicute

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna fetele! sunt o viitoare mamica de aprilie. De multa vreme astept sa intru in direct cu voi . Citesc ceea ce scrieti voi pe forum de multa vreme, dar pana acum nu am avut timp sa imi creez un "user" si o parola.
Am o nedumerire.......... la 14 saptamani si o zi am facut o ecografie 3D si mi s-a spus ca este fetita ; oare se poate vedea asa devreme ce sex are bebeul????
Maine facem 16 saptamani si astept cu nerabdare sa inceapa primele miscari..., mai ales ca este primul meu bebe .
Apropos, cum ma inscriu pe lista gravidutelor de martie-aprilie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Daniela, bine ai venit.Sarcina usoara si bebel mumos si sanatos.Da se poate afla de la 14 saptamani, mai ales daca este eco 3D.Si daca mandrutza ta nu a fost rusinoasa si a deschis piciorusele s-a vazut ce e!Eu am sa te inscriu pe listuta insa tu sa imi dai datele tale.Adica UM-Prima zi a ultimei menstre, data nasterii, daca vrei si un DPN-Data probabila a nasterii bebelului!Si vezi ca am inceput un nou subiect!In odiseea sarcinii de 40 de saptamani gasesti MAmici de martie-aprilie 2006(19)!Te astept acolo si sa imi dai datele tale si te adaug pe listuta ok?

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mersi, aida si ariadna pentru urari! Numai ca sunt atat de focusata pe bb incat n-am nici o idee surprinzatoare anul asta, plus ca ne prinde miercuri ziua cea mare (9 ani), in toiul saptamanii... Daca sunteti inspirate dati-mi si mie repede ceva idei... eu nu pot debita decat tot ceva legat de bb... Pupiceli

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

ma, da' voi contractii braxton-hicks aveti? Ca io da. Din cate imi aduc aminte cu Alex m-au apucat pe la 6 luni....nu la 3 si ceva....sau poate nu le simteam io atunci, sau nu stiam ce sunt. Se face uteru tare tare ca o mingiulika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LUIZAX,VEZI CA E INCEPUT UN NOU CAPITOLITI RASPUND ACOLO!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput