Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Of, am avut treaba multa dis-de dimineata si nu m-am putut desprinde si eu citeva minutele sa va scriu…
Anda +
Bic asta-noapte pe la ora 3 ma gindeam ca nu ti-am raspuns la toate intrebarile ( fiindca eu “scanez” repede totul si mai uit… ) asa ca o fac acum; patutzul este primit de la nasa bebelushei ( luat de la Wal Mart, deci ieftin, caci pe lista de la bb shower nu am vrut sa dau spargere in buzunarele prietenelor mele si m-am aruncat la tot ce a fost mai putin costisitor , dupa ce ca-mi cumpara, sa mai am si pretentii… ) iar floricelele sint de la Toys R Us, foarte ieftine , vreo 2 lei bucata ( pardon, dolarei).
Lavi02 spor la invatatura si multaaaaaaaa concentrare, hai ca mai ai putin, si pe urma cine o sa simta gustul victoriei?
Alina asteptam detalii de la curs.
Ref. la visele de noapte, Doamne, ce aberatii pot visa , ma minunez si eu…

Revin mai tarziu,
Pina atunci va pupicesc... si sa nu nasteti!!!

Ina si bebelusha 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Luni, a venit sotul dimineata la 8 la mine ca sa ma externeze,au facut urat ca de ce,ca nu se poate la ora aia...etc.Ca unde ma duc,ca plec pe semnatura, ca la cine ma duc?Cand au auzit ca ma duc la dr Ancar de la Pantelimon in 15 minute ieseam pe poarta spitalului!La Pantelimon cum am ajuns eram deja asteptata, zbarnaiau asistentele in jurul meu sa-mi ia tensiunea sa ma intrebe cum i-mi e,sa ma duca la ecografie,sa-mi ia sange...Spitalul e groaznic,dar fiind la dr Ancar am stat intr-o rezerva cu toaleta separata si cu dus.Dr a zis ca e bine, nici urma de sangerare, colul e scurt dar inchis.O sa fac cezariana pentru ca nu sa intors bebelina mea inca.Are 2950gr si 37 de saptamani...eu zic ca e bine.Merg iar pe 24 si atunci o sa vad daca ma va opri sa fac cezariana sau i-mi mai da drumu acasa.Catutza37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Vai Catutza, saracutza de tine, acum am citit si eu prin ce ai trecut...imi pare rau...si m-am speriat cind am inceput a citi fraza "va rog sa ma taiati de pe lista..." fiindca de obicei cu fraza aceasta incep vestile proaste, din pacate...hai capul sus, ca mai ai putin, ai intrat deja la termen, iti tin pumnii stransi sa fie bine!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Catutzo, ai cam patimit ceva. Noroc ca esti pe ultima suta de metri si scapi in curand de chinurile sarcinii. Hai sanatate maxima!

Ce e nebunia asta cu dormitu' pe stanga? Sa nu-mi spuneti ca voi noaptea dormitzi doar pe stg.(nu de alta, dar in somn habar n-avem cum dormim, nu?). Eu adorm pe spate si mai departe, D-zeu cu mila. Probabil ca ma mai intorc si pe stg., insa nu e cu sigurantza asta pozitzie predominanta. In restul zilei nu prea stau in pat, asha ca nu se pune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor! ce harnicutze ati fost! eu am fost mai cuminte ptr ca ma simt cam ametita, cred ca ma paste o raceala, asa ca stau cu ceaiuri. Dar, din pacat, starea proasta a revenit si azi, asa ca o sa incep sa iau Paracetamol. In plus, si sotul e forumist infocat, asa ca ii mai cedez si lui locul.

ca tot vorbeati de sutiene de alaptat, eu mi-am luat de la Jolidon, au preturi in jur de 250-350. Este din bumbac, cu "fereastra", sper sa fie bun si poate ca se mai largeste la nevoie, cu toate ca e bumbac.

maria alexia si mie mi s-a recomandat tot paracetamol, "cat vreau eu", ca nu are nici un efect negativ asupra sarcinii.

catutza imi pare rau ca ai avut probleme, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai scris. Dar sunt sigura ca se va rezolva totul cu bine!


Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ai revenit lordra! am vazut ca nu ai rezolvat mare lucru cu "pediatrul din Dr. Taberei" - in aceeasi situatie sunt si eu cu subiectul "cursuri de gravide". Ce ai facut?

Felicia 31+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La mine la servici cam toti sint bolnavi, ar trebui sa intram in carantina... sint printre putinii salariati care nu a luat raceala asta care bantuie pe la noi...sa-i fii vazut pe colegii mei saracii tusind, abia respirand, obositi, nedormiti, si aici nu te tin bolnav, te trimit acasa frumusel,ca sa nu-i imbolnavesti si pe altii dar uite ca a pornit raceala de la un coleg care a avut acum vreo trei saptamani si de atunci se tine in lant...eu maninc la grepfruit si portocale de zici ca sint disperata, atita imi trebuie, sa ma imbolnavesc pe ultima suta de metrii... si sa intru in prenatal ca sa zac...of,of,of. Sper sa ma ocoleasca boala.
Este nasol si sistemul de aerisire, nu poti sa deschizi un geam si microbii isi fac de cap, desigur.
Mai bine era in tara, unde puteai sa deschizi larg geamurile, aici stai ca intr-o cusca..
Si iar of.

Pupicei,
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

biata catutza.....dar de ce nu e oxigen la bebe? doar din cauza ca ai tensiune mare?
lordra, ce mai faci, cum o mai duci? ai mai luat ceva pt. bebe, ca erai la patut si saltea? ia sa ma uit io cand naste lordra...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Eu dorm numai pe partea stinga; asa am citit ca-i bine si m-am conformat,imi pun o perna la spate si nu am cum sa ma intorc in somn, chiar daca vreau, ca sta proptita bine acolo. Mai am tentative sa-mi schimb pozitia cind pe dreapta cind pe spate dar astea dureaza numai citeva minutele/secunde fiindca bebelusha mea ma atentioneaza ca o deranjez si, vrind-nevrind, ma intorc repede sa nu-i stric somnul,draga de ea.
M-am obisnuit cu pozitia asta, desi nu prea mi-a suras la inceput, stiam ca nu-i bine sa dormi pe partea inimii..da' daca asa trebe'...
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Felicia, pai am dat si eu cautare pe net si am gasit tot pe DC, la subiecte mai vechi, vreo 2-3 recomandari pt. o pediatra care are cabinet nu prea departe de mine. O sa-i fac o vizita luna viitoare s-o intreb daca ma primeshte si pe mine cu bebele. Am inteles ca e de treaba si ca vine si acasa, atat pt. consulturi cat si pt. vaccinari. Asha sa fie.
Daca nu ma primeshte, e cam naspa. Va trebui sa mai caut. Medicul de familie mi-a spus ca fetitza-mi nu intra pe lista ei de pacienti si ca va trebui sa-mi fac rost de pediatru. GOOOOOOOOOOD! ca si asha n-aveam chef sa-i mai vad mutra tembela. Cu ocazia asta chiar nu mai calc pe la ea, ca si asha nu m-a ajutat niciodata cu nimic. Poate ca pediatrul copilului e si medic de familie si trecem totzi 3 la ea. Daca nu, nu-i bai: ramane doar copilul.

Mergi la inceput