Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 3
monagan spune:
Aoleu. nu pot sa cred. Am scris un intreg roman aici - mi-a sarit animalul pe tastatura si s-a dus totul. Mai sa fie si cate am mai scris..............Saraca e asa bucuroasa cand vin acasa, ca vrea sa stea tot la mine in brate. Si acum cand scriu e in poalele mele. Deci atentie la tastatura -cine are pisica.
Dana, bine ai revenit.Ai cumparat cadoul?
Nu stiu voua cum v-a mers saptamana asta, dar cel putin a mea a fost catastrofala, obositoare si stresanta. Cel mai devreme am ajuns acasa la ora 20.Am o lipsa la somn, dar recuperez eu maine.
Va doresc numai bine tuturor.
MirelaVti-ai baut cappuccino-ul?
MG
monagan spune:
Am intrat inapoi sa-ti spun Mirela ca nu vei fi singura care o sa lucrezi maine.Dupa ce m-am laudat p-aci ca maine dorm de-mi zboara fulgii, am fost sunata sa merg si maine la birou, fir-ar sa fie de treaba, ca mi-au stricat seara.
MG
cookie spune:
Racusoarelor, vad ca va cam place
Ia incercati cu un piculet de scortisoara, sa vedeti, va place?
Sa-mi spuneti maine dimineata
MirelaV spune:
hehe...ce cappuccino iubita? nimik..k am zis k azi adorm devreme si iata cat e ceasul si eu inca bananai. am baut eu ceva cola...dar se pare k fara efect!
ma pregatesc ptr maine..la munci si apoi..as vrea sa fac ceva cumparaturi
nite nite all
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Buna fetele racoaicele.Sint prima in seara asta?
MirelaV , cum a fost la munca azi? La mine a fost naspa, ca sa folosesc un termen cunoscut, dar dupa ce am ajuns acasa n-am facut decat ceva mancare si ...la somn. Am dormit neintoarsa 3 ore, asa ca acum sint fresh si ma pot distra p-aici.
Cookie, am baut cappuccino azi toata ziua, dar numai 1 a fost cu scortisoara. Imi place.Acasa n-am scortisoara, dar merge si fara. Cafeaua imi place cea care e aromata.
Si mai merge si cate o tigara din cand in cand.
Va doresc o seara buna tuturor.
MG
MirelaV spune:
buna seara! monagan, la servici m-am dus k sa am de unde ma intoarce..dar ma rog..oricum trebuia sa ies din casa ptr ceva cumparaturi..
eu n-am dormit deloc si nici nu se anunta semne de somn...apropo de asta...si voua va place sa dormiti? mie tare imi place...insa..nu prea apuc...zi de zi zic k "azi vin acasa si dorm" si niciodata nu reusesc sa fac asta mai devreme de 24:00 si o tin de vorba pe dana pe ym (sau oare ma tine ea pe mine? )
eu maine am invitat o prietena la cafea si barfa...si mai departe..nu mai stiu ce fac
la voi ce planuri sunt puse la bataie?
va doresc o noapte minunata.
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Buna tuturor racoaicelor.!!!!!(sau sa te salut doar pe tine Mirela?)?? E cumva vorba de somn? Pai eu am un somn continuu in mine si nu reusesc sa recuperez.Uite in loc sa merg sa dorm, stau aici si barfesc cu voi, dar o fac cu placere. Tocmai mi-am etalat talentele la bucatarie,cu o prajitura.Ii spune prajitura praf., am facut ordine in balcoane, ce mai, am fost ca si o . In rest am o zi linistita, nu am chef sa ies din casa, am sa ma ocup putin de mine si...atat. Imi fac un nescafe frappe si am sa zac pur si simplu, sa-mi incarc bateriile ptr. o noua sapt. care iar se anunta incarcata. Daca o sa o tin tot asa pana la sfarsitul anului, cu siguranta nu-mi mai trebuie cura de slabire.
La voi cum a trecut ziua de azi?
MG
MirelaV spune:
hello si de la mine! io acum am scapat de musafiri...ma simt obosita si cand ma gandesc k maine e luni..ma cam apuca toate cele...
mai stau putin si incep intregul ritual..baie, epilat, manechiura, masca...tv...somn ... azi sunt aproape de butoi...
io azi m-am rezumat la cafea..si cam atatica....
ne auzim later...
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
MirelaV spune:
buna dimineata! sa aveti o zi si o saptamana minunate!
io vad ca am ceva prb cu gatul..tusesc...so...sunt tare bolnava
io una..daca ma chitaie vreo durere...aualeu ce ma mai vait..pai tre sa ma stie toata lumea..ehhh..ma rasfat si io
asa faceti si voi?
monagan, iti fac un cappuccino sau o cafea?
dana, ia zi..e de bine sau de rau? pup.
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
monagan spune:
Urarea a fost buna, cel putin ptr. mine, ca am inceput saptamana cu dreptul si sa speram ca asa o sa ma tina toata sapt.Vorbesc de job, ca in rest.....
Cafea am baut la prima ora, pe urma inca una la birou si 2 cappuccino-uri, asa ca pe azi mi-am facut plinul.Daca vrei te invit la un cappuccino la Cluj.ha ha .Dana si pe tine, ca il fac asa buuuuuun, miam, miam
MirelaV, cum stai cu gatul? Esti mai bine?
Pe mine cand ma doare ceva, ma cam vait dar nu prea, in schimb profit de situatie din plin . Ma prefac ca sint de 2 ori mai bolnava si nu fac nimic, las pe altii..... ca nu le strica.
Dana, ce faci? nici un semn?
MG