Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
acum am ajuns...cam asa sunt dar nu de la alcool
io...un cappuccino dimineata si o cafea pe seara..altfel nu rezistam azi..
o zi de tot rahatul...sunt zombie..
cu gatul..parca mai rau..si k sa fie meniul complet...mi s-a spart un premolar..asa k maine vreau nu vreau tre sa ajung sa imi fac o radiografie sa vad in ce stadiu e radacina..sa vad ce e de facut mai departe..si preturile variaza intre 90 si 100 euro / dinte
Dana, ce e cu tine??? deschide blestematia aia de ym.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
dana_danen spune:
Salutare fete frumoase..
Se poate sa nu raspund eu la apel cand sunt strigata cu atata inversunare?!
Mirelus...stii cum stau lucrurile,Monagan..ce sa zic...am avut o zi superplina,inca nu stiu daca a fost sau nu de bun augur,sunt inca sub anestezia..situatiei,dar maine va pot da mai mute detalii.
Mai..pe bune acum..Oi fi eu lenesa la apel...dar altii ma intrec.Ce e aici?Numai un trio?
Haideti racoaice ambitioase la conceput ceva frumos aici..Ne facem de rusine in fata restului din zodiac.
Pai se poate??
EU SI AI MEI
cookie spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu o cafea?
Vad ca sunteti cam bolnavioare...
Dana...sper sa ne dai vesti bune...imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu rugamintea ta...dar mai treci pe la fetele din Galati.
si sanatate!
Sa aveti o zi minunata!
MirelaV spune:
neata si sa aveti o zi momoasa! eu acum plec la birou...si ma simt mai rau cu gatul asta al meu...of...si mai am si dintele (ce va spuneam...ma plang si io )
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
dana_danen spune:
Cookie...mi-ar fi facut o deosebita placere sa vorbesc si eu cu voi..fetele din Galati,si sa ma intalnesc si eu cu voi...dar daca o sa te uiti la ultimul meu mesaj de acolo,nu cel pe care l-am si sters deja,ai sa vezi ca mi s-a dat un foarte mare ignore.Si m-am simtit un picut...aiurea.Chiar m-am bucurat cand am vazut pagina cu fete din Galati.Dar...m-am si retras dupa ce am vazut asta.Stii tu..e tipic racoaicelor.Se retrag foarte repede daca simt ca ceva ..nu e chiar..
Dar uite,pe tine in mod special te pupic tare mult pentru ca m-ai bagat in seama.Esti o dulcica.
Salutare racoaicelor...Trezirea!!!
Ce-ati mai facut azi?Ceva nou?Vreo barfa acolo ca-ntre fete?
Astept noutati de la voi..
EU SI AI MEI
monagan spune:
Buna tuturor.
Acu am ajuns si sint rupta, obosita, stresata, surmenata. Nu mai pot.Va pup pe toate
MG
MirelaV spune:
Buna seara! Eu am ajuns nitelus mai devreme..am impachetat cateva sarmale..si..acum...astept sa fiarba..merg putin la tv ca-s zombie iar..si-s cu raceala mea!
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
cookie spune:
Dana, imi pare rau ca asa te-ai simtit, te inteleg foarte bine(ca asta e si firea mea, ma retrag ca un melc numaidecat!), dar sunt convinsa ca nu te-au ignorat fetele, ca pur si simplu nu aveau nici un raspuns la intrebarea ta. Nu se intampla tuturor, mai ales aici pe forum unde sunt atatea persoane, sa adresam o intrebare si sa ramana fara raspuns...Nu inseamna nimic, ci pur si simplu nu-ti gaseau un raspuns la problema ta...Vino si tu cu noi, o sa vezi, gasesti sprijin si voie buna, si poate, curand, o sa ne si vedem, sa vorbim mai multe
Apropo, eu mai intru si la mamici de nov-dec, bebelina ta cand e nascuta? Eu si de acolo invat multe, fetele sunt minunate! Poate vii si tu!
Racusoarelor, imi pare rau ca sunteti asa obosite si bolnavioare...si eu ma lupt cu o durere infernala de cap si nu stiu ce sa mai fac sa-mi treaca...
si sanatate, sa auzim numai de bine de maine!
monagan spune:
URAAAAA !!!! Am ajuns acasa ca oamenii normali, adica la o ora normala.
Mirela, cum stai cu si cu raceala.A trecut ?
Bineinteles primul lucru cand am ajuns acasa a fost sa deschid calc. si sa va salut pe toate.Se pare ca devin incet-incet, dependenta de DC. La voi cum se manifesta? Tot asa?
MG
MirelaV spune:
Buna seara. Cum spune cineva drag mie.."cred ca am intrat in anul mortii" k numai boacane mi se intampla...
de aseara nu mi-a mers netul acasa...de la sv nu am timp sa intru pe dc..dar e bine..
la dentist nu am ajuns...cu raceala...parca mai rau..offf...m-am saturat...
in restn (care rest?) toate bune
monagan...te invidiez..auzi la ea..la 4 si ceva acasa...nu mai tin minte de cand n-am mai ajuns asa..sau oare...am ajuns vreodata asa devreme acasa?
dana...where are you???
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici