Racusori, la apel! (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

acum am ajuns...cam asa sunt dar nu de la alcool
io...un cappuccino dimineata si o cafea pe seara..altfel nu rezistam azi..
o zi de tot rahatul...sunt zombie..
cu gatul..parca mai rau..si k sa fie meniul complet...mi s-a spart un premolar..asa k maine vreau nu vreau tre sa ajung sa imi fac o radiografie sa vad in ce stadiu e radacina..sa vad ce e de facut mai departe..si preturile variaza intre 90 si 100 euro / dinte
Dana, ce e cu tine??? deschide blestematia aia de ym.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Salutare fete frumoase..
Se poate sa nu raspund eu la apel cand sunt strigata cu atata inversunare?!
Mirelus...stii cum stau lucrurile,Monagan..ce sa zic...am avut o zi superplina,inca nu stiu daca a fost sau nu de bun augur,sunt inca sub anestezia..situatiei,dar maine va pot da mai mute detalii.
Mai..pe bune acum..Oi fi eu lenesa la apel...dar altii ma intrec.Ce e aici?Numai un trio?
Haideti racoaice ambitioase la conceput ceva frumos aici..Ne facem de rusine in fata restului din zodiac.
Pai se poate??

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Va servesc cu o cafea?
Vad ca sunteti cam bolnavioare...
Dana...sper sa ne dai vesti bune...imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu rugamintea ta...dar mai treci pe la fetele din Galati.

si sanatate!
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

neata si sa aveti o zi momoasa! eu acum plec la birou...si ma simt mai rau cu gatul asta al meu...of...si mai am si dintele (ce va spuneam...ma plang si io )

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Cookie...mi-ar fi facut o deosebita placere sa vorbesc si eu cu voi..fetele din Galati,si sa ma intalnesc si eu cu voi...dar daca o sa te uiti la ultimul meu mesaj de acolo,nu cel pe care l-am si sters deja,ai sa vezi ca mi s-a dat un foarte mare ignore.Si m-am simtit un picut...aiurea.Chiar m-am bucurat cand am vazut pagina cu fete din Galati.Dar...m-am si retras dupa ce am vazut asta.Stii tu..e tipic racoaicelor.Se retrag foarte repede daca simt ca ceva ..nu e chiar..
Dar uite,pe tine in mod special te pupic tare mult pentru ca m-ai bagat in seama.Esti o dulcica.
Salutare racoaicelor...Trezirea!!!
Ce-ati mai facut azi?Ceva nou?Vreo barfa acolo ca-ntre fete?
Astept noutati de la voi..

EU SI AI MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna tuturor.
Acu am ajuns si sint rupta, obosita, stresata, surmenata. Nu mai pot.Va pup pe toate

MG

Mergi la inceput

Buna seara! Eu am ajuns nitelus mai devreme..am impachetat cateva sarmale..si..acum...astept sa fiarba..merg putin la tv ca-s zombie iar..si-s cu raceala mea!

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dana, imi pare rau ca asa te-ai simtit, te inteleg foarte bine(ca asta e si firea mea, ma retrag ca un melc numaidecat!), dar sunt convinsa ca nu te-au ignorat fetele, ca pur si simplu nu aveau nici un raspuns la intrebarea ta. Nu se intampla tuturor, mai ales aici pe forum unde sunt atatea persoane, sa adresam o intrebare si sa ramana fara raspuns...Nu inseamna nimic, ci pur si simplu nu-ti gaseau un raspuns la problema ta...Vino si tu cu noi, o sa vezi, gasesti sprijin si voie buna, si poate, curand, o sa ne si vedem, sa vorbim mai multe

Apropo, eu mai intru si la mamici de nov-dec, bebelina ta cand e nascuta? Eu si de acolo invat multe, fetele sunt minunate! Poate vii si tu!

Racusoarelor, imi pare rau ca sunteti asa obosite si bolnavioare...si eu ma lupt cu o durere infernala de cap si nu stiu ce sa mai fac sa-mi treaca...
si sanatate, sa auzim numai de bine de maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

URAAAAA !!!! Am ajuns acasa ca oamenii normali, adica la o ora normala.
Mirela, cum stai cu si cu raceala.A trecut ?
Bineinteles primul lucru cand am ajuns acasa a fost sa deschid calc. si sa va salut pe toate.Se pare ca devin incet-incet, dependenta de DC. La voi cum se manifesta? Tot asa?

MG

Mergi la inceput

Buna seara. Cum spune cineva drag mie.."cred ca am intrat in anul mortii" k numai boacane mi se intampla...
de aseara nu mi-a mers netul acasa...de la sv nu am timp sa intru pe dc..dar e bine..
la dentist nu am ajuns...cu raceala...parca mai rau..offf...m-am saturat...
in restn (care rest?) toate bune
monagan...te invidiez..auzi la ea..la 4 si ceva acasa...nu mai tin minte de cand n-am mai ajuns asa..sau oare...am ajuns vreodata asa devreme acasa?
dana...where are you???

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput