Racusori, la apel! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
MirelaV spune:
hello. eu zic k 2 raci ar trebui sa se inteleaga bine...sa se completeze unu' pe altu'...
voi ce faceti fetele? cum profitati de week end? eu am luat toata casa la rand la curatenie (d'ehhhh....m-am odihnit) si acum fug la baitza si sa ma ocup putin de mine..e singura zi cand o pot face in voie...
va urez o zi frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Buna seara tuturor racoaicelor.
Eu am alt obicei. Fac curatenie mare simbata, ma invart ca si tititezul, intorc casa cu susu in jos, din dunga in dunga, iar seara pic lata.DAR....vine duminica si ma rasfat, (ma pregatesc sufleteste ptr. o noua saptamana) manichiura, pedichiura,putina cosmetica, masca,...ce mai lafaiala totala.Ah, am facut si o schimbare de look...mi-am vopsit parul.
Va doresc tuturor o saptamana buna.
MG
MirelaV spune:
buna seara. vad k iar ati disparut!
eu iar astept weekend ul si e abia luni..of
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Buna seara, racusoarelor!!! Nimeni pe aici? Eu acu am sosit de la job si m-am grabit sa intru ca sa va salut.MirelaV, vad ca numai noi 2 sintem mai active. Oare ce s-a intamplat cu celelalte fete???????????????????????????????
MG
MirelaV spune:
Buna seara! si de la mine! monagan, mda..asa se pare...dar las' k barfim noi 2
eu n-am ajuns de prea multa vreme acasa...sunt vesnic obosita...mi-am pus paharul cu suc si mi-am facut si un cappuccino, k altfel adormeam instant! acum merg la tv...si sper sa ma trezesc mult mai odihnita maine. nu stiu de ce, dar niciodata nu reusesc sa adorm mai devreme de 12...
va urez o seara linistita (cu speranta k am cui ura)
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
monagan spune:
Buna seara tuturor.
Acum am sosit de la job si pot spune ca devreme. Saptamana asta tot asa am tinut-o cu venitul la ore tarzii.Sint franta, moarta de foame, ma dor ochii de atata calculator, dar nu ma pot abtine sa nu intru putin si ce vad? ???...........tot Mirela si monagan , active foc. Nu e nimic o sa tinem noi forumul in picioare.Probabil saptamana asta a fost mai grea ptr. fiecare dintre noi.Mirela apropo de cappuccino, mie imi place mult si de aceea le testez pe toate care apar.Sau mai am un obicei-in cafea imi pun si putin cappuccino, asa in loc de lapte.
Trebuie sa incercam sa gasim un subiect interesant si incitant.Acum sint in lipsa de idei,( varsta e de vina) dar poate ma ajuti tu MirelaV, si o sa reusim o mobilizare in masa.
Noapte buna, somn usor...7 purici p-un picior
MG
dana_danen spune:
Salutare fetelor dragutelor...
Stiu ca am promis sa nu mai chiulesc la apel dar Mirela stie prin ce trec eu.
Dar eu sunt zilnic aici si verific non stop toate barfele
Pupicei multi de tot...
EU SI AI MEI
MirelaV spune:
hai k io m-am tacanit de tot! acum vreo 30 min am venit de la un suc cu prietena mea..si in loc sa zbor spre patuc sa prind cateva h de somn k maine o sa am o zi grea...iote la mine..citesc p'acia
sunt obosita..de pic...dar parca nu-mi e somn..se bate cap in cap ce spun nu?
monagan ... cappuccino....yumy....dar daca imi mai fac unul..cred ca deja ma duc direct la sv dimineata .. deja sunt cu paharul de cola...drogurile neica
v-am pupat pe toate (prezente) si de 2 ori pe dana (k e supi)
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
dana_danen spune:
Haideti sa dau si eu odata prima Buna Ziua..
Noutatile de la mine sunt urmatoarele:fiica mea cea mare are mareeee sarbatoare.Iubitulei isi sarbatoreste ziua de nastere.Inchipuiti-va ce de emotii pe saracul copil.Ce cadou sa-i iau oare.Dar daca nu-i place?Si daca ii aduce alta fata ceva mai frumos?Intrebari existentialiste de altfel.Acum eu ce pot sa fac?Doarsi gura mica sa nu fac valuri in paharul cu apa.
Bebelusha e pusa rau pe harta cu mine,eu fiind cea mai apropiata sursa pe care isi poate refula durerea iesirii celui de-al doilea duntzuletz..
Deci...se anunta o zi plina
Voi ce mai faceti?
EU SI AI MEI
MirelaV spune:
'na seara. iacata-ma si pe mine acasuca..acusica am ajuns...am avut o zi de tot rahatul..simteam k nu se mai termina..si unde mai pui k maine...lucrez..offf..am obosit!
monagan, ce-am facut draguta, am ajuns inaintea ta de la job?
dana, cu speranta k problemele tale se vor termina ceva mai devreme azi...te astept la o poveste picanta (intr-adevar...grava problema asa cu iubitul)
ma rezum la atat..k vad k noi 3 de invartim pe aici...
va pupacesc..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici