Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 9
tumpi spune:
Camy
u ca sa nu mai fi suparici.
tu ziceai ca ai facut hsg si ce e ok, asta e bine.Monitorizari zici ca ai facut si ca ovulati ase produce , si asa e bine.Am vazut ca ai facut si dozarile, in ce zile mai exact?
Intrebai ce analize ar mai tb sa faci, pai in primul rand tb sa faci chlamydia,ureeaplasma, listeria si toxoplasmoza(asta nu e cauzatoare de infertilitate,dar e bine de facut ca sa fi sigura ca nu e , pt atunci cand vei ramane
).
Acum nu stiu ce sa mai zic, mai vin-o cu intrebari ca sa stiu ce raspund.Eventula daca la tine sunt toate analizele ok, pune sotul sa faca o spermograma.
si hai nu mai fi suparici si mai treci sa vb cu noi.
o
de la mine pt tine
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
simonette spune:
Va pupa mama pe toate! Nu am avut timp deloc zilele astea...am o nunta importanta maine si sunt tare agitata!!! Nu v-am uitat...sunt cu sufletul alaturi de voi!
Anca Wish spune:
Cami,
fata. Nu fi suparata! Imi amintesc cand eram la inceputurile mele pe DC si puneam intrebari naive pentru cele calite...cred ca toate am trecut prin asta, dar ai rabdare si nu te supara, iubita!
Eu sunt cu rushii pe cap, nimic nou...
Va citesc in continuare si-mi sunteti dragi.
anca...SIGUR intr-o zi

PamELLA spune:
Buna fetelor!!imi cer scuze pentru perioada aceasta LUNGA in care am lipsit,dar uite ca nu v-am uitat si am revenit!![]()
vreau sa va cer parerea apoi si ajutorul...la un ciclu menstrual regulat,daca am avut contact sexual in cea de-a 15-a zi,sansele de a ramane insarcinata sunt MARI??sunt putin speriata si poate ceea ce o sa va spun o sa va surprinda si nu stiu cum veti reactiona dar am doar 18 ani neimpliniti si cred ca sunt cea mai mica de pe aici,nu e asa?sunt confuza,speriata,nu stiu ce se intampla cu mine dar am mare nevoie de ajutorul si sfaturile voastre!cred ca am ramas insarcinata si m-am gandit de atatea ori la posibilitatea asta ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ea!probabil multe ma veti critica dar sper totusi sa gasesc in voi prietenia si sprijinul de care am nevoie in momentele acestea!va pup dulce!
dana p. spune:
Buna dimineata!!
Betty este foarte bine daca nu ai nici o sangerare sau durere. Eu zic , la fel ca toate fetele de aici, ca este bebic si ca este la locul lui.
Pamella, sansele sunt mari sa se fi produs ovulatia in ziua 15a la un ciclu regulat de 28 de zile, asa ca nu este exclus sa fi ramas insarcinata.Cel mai bine este sa faci un test de sarcina cam in ziua 30 si sa vezi daca iese pozitiv.
Va pupic pe toate si va urez un week-end placut , chiar daca afara este urat si
,cel putin la noi asa este
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoasele mele aspirante
Ce mai fac fetele azi? Sper ca bine toate! Am asa un sentiment ciudat...parca as vrea sa va iau de pe listutza de aspirante si sa va trec pe toate la gravidoase sa ma bucur din tot sufletul alaturi de voi. Sper ca asa sa se intample cat mai repede posibil
Io sunt bine, mai am putzin pana luni cand ma duc sa vad daca se confirma la echo sarcina, pana atunci raman aspiranta!!!
PamELLA,mai bine faci un test sa vezi daca este pozitiv! Si nu cred ca te judeca cineva aici, fiecare are dreptul sa aleaga ceea ce doreste pentru viata lui asa ca te rog sa scri linishtita si fara griji ca noi suntem alaturi de tine
pup toata gashca
5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
PamELLA spune:
Buna dimineata!!va multumesc ca sunteti alaturi de mine,din inima v-o spun!!
astazi am 26 de zile de la ultima menstruatie si nu stiu ce sa fac.sa astept pana luni cand voi avea 28 sa vad ce se intampla sau sa fac testul chiar azi?m-am trezit cu o durere de burta in partea de jos am crezut ca innebunesc si simt ca ma apasa ceva,dar totusi simt si durerea de spate tot in partea de jos pe care o simt inainte de menstruatie!aveti idee de ceea ce mi se intampla
va pup dulce de tot!
cristabb spune:
dragele mele optimiste ce mai faceti? nu am mai ss cam de multisor pentru ca nu am mai fost asa optimista dar aspiranta sunt in continuare. ce stiti de ovulatia cu sangerare??? am deja a doua luna cu asa ceva. va pup
MirelaV spune:
hello 
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Liana30 spune:
si eu am trecut sa va salut..
Anca W si eu sunt tot cu ei
astept ziua 11 sa fac histero..
simo
distractie la maxim..
laurici abia astept luni sa ne dai vestea cea buna
pamella bine ai venit printre noi
si pentru toate un buchet mare de flori

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"