Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 10
hitomi spune:
Buna ,la toate aspirantele !
Nu am mai trecut de ceva timp pe aici ,fiindca nu am avut net.Va multumesc ca mi-ati pastrat locul pe listuta ,caci din pacate la mine nu s-a petrecut nici o schimbare.Pana acum am lasat totul sa vina de la sine ,dar mi-am pierdut rabdarea si incepand cu luna aceasta voi merge la doctor.
Pupici si sa aveti un week end frumos!
camy062004 spune:
haideti ca nu ma-m suparat doar din atat simteam nevoia sa vb. cu voi.
Tumpi dozarile nu le-am facut urmeaza sa le fac cred ca luna viitoare,Asi Betty Ancuta multumesc ca va ganditi si la mine.momentan am facut doar monitorizare,si hsg care au iesit bine,vreau sa fac dozarile dupa care nu stiu ce urmeaza sa mai fac.dr. imi recomandase laparo. dar nu mai vreau sa ma arunc la alta operatie riscul e prea mare.
camy
Anca Wish spune:
Camy, ai vazut ce miscare de fortze pe aici ca sa impacam fata?![]()
Nu te grabi la laparo, fa-ti mai intai toate analizele. Spermograma sotului cum e?
anca...SIGUR intr-o zi

asi spune:
Cami e bine sa faci laparo dar nu chiar de prima data.Mai asteapta si fa niste anlize .Bine zice Anca fa spermograma sotului mai intai.
zamfir.mel spune:
fetelor va urez o saptamana placuta si plina de bucurii si sa auzim de cat mai multe 

mel
alexia28 spune:
Buna dimineata 
Am trecut sa va salut si sa va urez o saptamana cat mai usoara
Laurici bafta multa astazi la echo si asteptam vestea cea mare
PamElla bine ai venit printre noi
Si pentru toate fetele

Fanta spune:
Buna dimineata
Nu am mai intrat de mult pentru ca nu am nici o veste insa am o rugaminte la voi poate ati auzit de asa ceva caci eu una ...
Exista cumva acest diagnostic (boala) :ANEXITA TUMORALA ? nepoatei mele i s-a pus acest diagnostic si am ramas perplexa.
Va pup si va doresc o saptamana buna
martha78 spune:
Buna dragutzelor!
Eu vesti bune nu am, iar acum nici nu-mi mai doresc sa fiu
pentru ca ma simt tare rau, am usturimi, intepaturi groaznice, care se accentueaza mai ales dupa
chiar nu stiu ce mai poate fi, sunt tare defecta
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
MirelaV spune:
Buna dimineata! O saptamana minunata va doresc si cu vesti bune!
Vale, vroiam sa vb cumva cu tine...dar mai pe dupa amiaza daca reusesti sa intri pe ym. nu-i urgent ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
asi spune:
quote:
Originally posted by martha78
Buna dragutzelor!
Eu vesti bune nu am, iar acum nici nu-mi mai doresc sa fiupentru ca ma simt tare rau, am usturimi, intepaturi groaznice, care se accentueaza mai ales dupa
chiar nu stiu ce mai poate fi, sunt tare defecta
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Am patit si eu la fel dupa o candida pentru care am facut tratament 6-7luni.In timp s-a ameliorat dar nu a trecut de tot decat dupa ce am fost la Sovata.