Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna ziua la tate fetele,va fost dor de mine?Mie mi-a fost foarte dor de voi dar nu am mai putut inra pentru ca am fost mutata la alt departament aproape toate saptamina si vineri am lipsit.eu nu am vesti noi doar ca astpet uratii peste 3 zile si dupa aceea vedem ce va mai urma.Sper sa scap odata de tratament si sa vina bebeul mult dorit.Laurici ai grija de tine si ee burtic.Sorinuta ce iti face genunchiul?Sper ca nu te mai doare asa tare.acum pup toate fetele si ma intorc la munca

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor!!!

Am fost azi la echo dar se pare ca inca este f mic sa-l vedem, s-a vazut insa f clar schitza si se pare ca saptamana viitoare o sa vedem bulinutza.
Va pup si mai vorbim.

5+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata!

Laurici,ce-ti mai face burticul? dar piciorul?ai grija de tine si sper din toata inima sa ne dai vesti foarte bune de la echo!

Martha, si eu cred ca ai vreo infectie cu Candida sau alta ciuperca..cel mai bine du-te la doctor. Sa stii ca spalaturile cu infuzie concentrata de galbenele ajuta si calmeaza!nu strica sa incerci pana ajungi la un tratament adecvat.

Cristabb, du-te la doctor, ca nu suna bine cu sangerari la ovulatie! sa nu fie vreu semn de endometrioza ! poate spun prostii, ca nu mi s-a intamplat, dar normal nu cred ca este !

Eu nu fac nimic important. Trec rushii luna de luna, trece si ovulatia fara sa ma pasioneze prea tare, si tai zilele din calendar pana incep si eu protocolul pentru FIV. Doar ca mai am de asteptat inca vreo 3-4 luni !
Am doar un stress cu intepaturile astea de sani...acum mai nou ma inteapa si la ovulatie,nu numai inaintea rushilor, cand dreptul, cand stangul, dar mai mult dreptul! vi s-a intamplat si voua, cumva, sa va intepe sanii la ovulatie ? of, abia astept 08 nov. cand ma duc sa fac si un echo mamar, ca tare mi-e frica de vreo "chestie" pe-acolo!! va rog, lamuriti-ma si pe mine daca vi se pare normal !!!

Bun venit noilor aspirante! si o saptamana frumoasa si fara mult stress tuturor!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna la toate fetele!
laurici ma bucur pentru tine si pt bulinuta ta
Tmihaela bine ai (re)venit
si pentru toate fetele
simo ce mai faci?
vale tu?
va pupic pe toate..gata acum pot ca mi-a trecut raceala

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

martha, mergi fuguta la dr sa faci niste analize pt secretii.
eu de o luna ma chinui sa ajung si uite ca nu apuc.Fa-ti examen pt secretii totale si antibiograma sa vezi ce poate fi,Eu cam stiu ce este,dar tb sa vad sigur ca sa merg apoi la dr sa-mi dea tratamentul adecvat.
Pana ajungi la dr fac cum zice adicu spalaturi cu ceai de galbenele si eventual bicarbonat, dar nu amana sa mergi sa-ti faci analizele, ca uite tot amanad putem da in altele si mai si.

fetele si va urez o zi buna

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

salut tuturor!
aveti grija de voi ca eu de maine o iau de la capat. am intrat intr-un nou program FIV. mine incep injectiile cu diphereline si in noiembrie fac punctia si TE. ma gasiti mai des pe subiectul "FIV" ca acolo-s mai "in problema". raman optimista. pup.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mishi succes poate de data asta iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau
ce fac fetilii frumoase si optimiste?
mishi,doamne ajuta de data asta sa iasa cu ochisori!
liana,eu fac bine,astept bani meyca sa stau complet linistita si sa ma apuc de procedura,adik fiv.da ma inerfeaza ca nu mai vin odat,si io ca si andicu de la malul marii,mai am de asteptat ceva timp....
pina una alta,vineri se pare ca am avut oaresce ovulatie si am prestat corespunzatorpoate,poate din banii de fiv ma'c prin Egipt,cica...vise taica,n-am io norocu asta!
mi,nu prea mai pot intra pe ym da incerc.
bey si mi-au facut astia program pina la 20.30abia e 6.30 si m-au apucat pandaliile,ca nici "clienti"nu prea avem deocamdata,ce-o sa mai vreau io momentele astea peste citeva saptamini,da stiti cum e,cand n-ai de ce n-ai,cand ai de ce ai.
hai ca v-am ametiti pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Buna seara fetelor. Scriu rar pe aici dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc zilnic cu sufletul la gura sa vad ce se mai intampla... eu sunt tot la stadiul de aspiranta, desi s-a implinit mai bine de un an de cand tot incerc si nimic. De luna asta am inceput un tratament naturist si as vrea in paralel sa fac monitorizari si sa-mi iau temperatura in fiecare zi. Numai ca tot uit sa-mi cumpar un termometru mai performant , sper maine sa ajung la o farmacie.
Si as avea o intrebare pentru voi... mastodynonul regleaza menstruatia la 28 de zile cumva? ca e prima luna cand il iau si nu stiu cand sa incep monitorizarea. Va pup.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Tanya

Buna seara fetelor. Scriu rar pe aici dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc zilnic cu sufletul la gura sa vad ce se mai intampla... eu sunt tot la stadiul de aspiranta, desi s-a implinit mai bine de un an de cand tot incerc si nimic. De luna asta am inceput un tratament naturist si as vrea in paralel sa fac monitorizari si sa-mi iau temperatura in fiecare zi. Numai ca tot uit sa-mi cumpar un termometru mai performant , sper maine sa ajung la o farmacie.
Si as avea o intrebare pentru voi... mastodynonul regleaza menstruatia la 28 de zile cumva? ca e prima luna cand il iau si nu stiu cand sa incep monitorizarea. Va pup.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Tanya, mie mastodynonul mi-a reglat menstruatia la 28 zile. E adevarat ca nu l-am avut niciodata dereglat, imi venea cam la 30 zile, dar acum vine ceas la 28 zile.
Pupici

Mergi la inceput