Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helaaaaaau?sunteti la operatiunea facut bb de nu mai scrie nimeni p'aci?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
vale, mai ales eu...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Hola fetele !

Mishi, bafta maxima !!! Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti !
Laurici cu bebici, ce mai faci ? las ca imediat iti vezi tu bine samburelu !
Arditutzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Fanta, chiar intrebam de tine, mai scrie cate ceva, cum esti, ce mai faci, ca imi e dor de tine ! Din pacate la intrebarea ta nu am raspuns.
TMihaela, ce mai faci tu dragutzo ! Eu sunt bine cu genunchiul, mersi de intrebare, il "exersez" in fiecare zi.
Va pup pe toate ca sunt tare tare busy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniaro spune:

hello fetele! va mai aduceti aminte de mine?
imi pare tare rau ca nu am mai putut
intra dar am citit tot! si eu ca Tanya, de pe o luna pe alta!
din pacate nici luna asta nu s-a intamplat nimic
si mai m-am si pacalit, sau mai degraba am fost pacalita de niste simptome tare ciudate pe care nu le stiam. luna asta mi-a venit cm la 39 de zile, cam mult fata de alte dati cand venea la 36,asa ca sambata seara mi-am luat inima-n dinti si am facut un test care binenteles ca a iesit negativ. de o saptamana numai in ameteli si greturi o tin iar acum continuua! tare ciudat si nu pot sa-mi explic! dimineata cel putin, imi vine sa vars!
sper sa mai pot intra si mai tarziu, pana atunci va pup pe toate, va doresc mult succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fanta spune:

Sorina, eu...ce sa fac, prestatii fara nici un rezultat, am avut o bronhopneumopatie, am facut tratament 3 saptamani si l-am terminat abia saptamana trecuta, acum astept sa instaleze aparatura noua la maternitate si sa merg sa mai fac o HSG (caci tare imi este dor nu mai facusem de mult). Fac HSG sa vedem ce s-a mai intamplat dupa operatie caci a trecut deja 1 an, in rest toate bune si la locul lor.

Sincera sa fiu nu am auzit de asa ceva pana acum (anexita tumorala), poate doar prin partile alea pe-acolo (Piatra-Neamt) se stie de asta, ma rog...dar tare curioasa sunt ca m-a pus pe ganduri.

Multa sanatate si multi BB-ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
am trecut sa va salut pentru ca nu prea am timp..fug sa-mi iau rezultatul la analize..am facut dozarile si sunt curioasa sa vad ce a iesit..
incerc sa intru mai tarziu..
va pupic pe toate
ne auzim mai tarziu..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare aspirante!
Slabuta miscare.Nimeni nu are vesti de nici un fel dar toate citesc.Ma intreb ce?
Eu sunt in ziua 12 banuiesc ca am avut ovulatia.E o noutate pentru ca nu mi s-a mai intamplat asta de nulti ani.Luna asta am suplimentat doza de tinctura de branca ursului cu capsule.In 6 nov se implinesc 3 luni de tratament asa ca astept mosu' cu cadoul

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor!! am nevoie URGENT de o informatie. unde gasesc seringi pentru diphereline de 0.1 subcutanat, ca la farmacie am gasit cu greu dar pentru insulina. la spital mi-au zis ca sunt ca acelea de insulina dar au 2 ace, unul mai mare pentru dizolvat si cel mic pentru intepat. nici o farmacie din zona mea nu are si nici la Doina nu am gasit. daca m-as duce zilnic la giulesti sa le fac ar folosi de la ei, altfel tre' sa le cumpar si nu stiu de unde

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Sorinuta ma bucur sa aud ca esti mai bine cu genunchiul si poate ii face bine "exercitiul".Eu ce sa fac astept sa imi vina rushii peste 2 zile si dupa aceea mai vedem ce va urma.In rest ce fac bien mersi,cu multa munca pe aici,baletez intre 2 departamente(nu secretariat)toate fetele.Acu fug dincolo ca mai trebuie sa dau niste telefoane.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna dragele mele! Eu sunt o viitoare mamica de aprilie. Am trecut si eu prin momente dificile!
Pentru incurajarea voastra puteti sa cititi mica mea povestioara de la "odiseea sarcinii in 40 de saptamani" la "mamici de martie-aprilie 2006(19)" pagina 3.
Sper sa va ridice moralul si sa va puteti semna in curand cu
Daniela16

Mergi la inceput