Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Avalon spune:
Alexia, 

nu fii tristuta, sunt convinsa ca ai dat sfaturile cu cea mai buna intentie, dar sa ai grija si tu cand vei ramane graviduta, sa nu faci nici macar dus fierbinte, apa trebuie sa fie calduta, pt ca altfel poate provoca un avort...
Dar Betty poate contracara gripa cu ceaiuri cu miere si lamaie multa, asa cum ai spus si tu!
Sorina7 spune:
da, asa este, total interzis bai fierbinti ! doctorita mea spunea sa am grija si pe ce pun mana, adica sa nu fie ceva foarte fierbinte dar nici ceva foarte rece, deci de evitat orice soc termic.
pe langa ceaiuri cu multe citrice, dar atentie ce ceaiuri, miere de albine, si daca suporti, e foarte important usturoiul ! pleaca toata lumea de langa tine, dar si raceala ![]()
fetelor, ce face Ancutza W., ca nu o mai vad de cateva zile pe aici ?
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Alexia,nu fii tristuta, sunt convinsa ca ai dat sfaturile cu cea mai buna intentie, dar sa ai grija si tu cand vei ramane graviduta, sa nu faci nici macar dus fierbinte, apa trebuie sa fie calduta, pt ca altfel poate provoca un avort...
Dar Betty poate contracara gripa cu ceaiuri cu miere si lamaie multa, asa cum ai spus si tu!
Eu trebuie sa va multumesc pt sfaturi.....si asta este chiar de tinut minte pt ca mie imi place sa fac dusuri fierbinti.

Liana30 spune:
mishi imi pare tare rau...capul sus..mergem INAINTE
fetelor am baut la ceaiuri si am mancat la lamaie de nu le mai suport...oricum vad ca ma simt mai bine,,
flori multe pt voi pt ca nu pot sa va pupacesc

AncaW pe unde umbli mama de nu vrei sa ne mai vezi deloc????
sau ai cazut iar????
eu din cate stiu TU esti TARE...ne-ai ajutat pe noi sa ne ridicam tot timpul cand am cazut...ce se intampla cu tine???
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Bety pentru raceala e bun propolisul glicolic si poti lua si paracetamol.Asta daca creste febra care e foarte periculosa in sarcina.
Daca nu ceiut si citrice si stat in pat.
Familia mea
Razvan
camy062004 spune:
buna ziua la toate fetele am trecut doar sa va salut,ca in discutie nu am cum sa intru
.
camy
camy062004 spune:
de ce?pt. ca majoritatea fetelor vb. intre ele ,asa ca eu mai lipseam intrebasem si eu ceva si nu sa grabit nimeni sa-mi raspunda asa ca mai bine stau la distanta,dar asra nu inseamna ca nu sant interesanta si nu va urmaresc.ma intereseaza tot ce se discuta la acest capitol.in sfarsit, nu mai conteaza o sa va urmaresc de undeva din umbra ,oricum
pt. toate.
camy
asi spune:
Nu fii suparata
.Mai intreaba o data.Poate toata lumea sta in umbra asa cum vrei sa faci si tu.
betty13ro spune:
Multumesc inca o data pt sfaturi. Sunteti niste dragute.
Cami
, nu trebuie sa te superi, eu sincera sa fiu am fost atat de dusa de problemele mele incat nici nu am vazut ce ai intrebat ceva, mii de scuze.
licurici cu burtici?