Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bety felicitari !Semnul de intrebare e de prisos.Cred ca esti.

Mishi .Iti tinem pumnii pentru data viitoarte ca sa iasa

Vale nu se poate.Rezultatele sunt sigure?Poate e o gresala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mishi, imi pare rau pentru vestea pe care ai primit-o, dar tu ca o adevarata luptatoare si aspiranta optimista ce esti ai luat o decizie buna sa mergi mai departe si sa faci o noua fertilizare.Tinem pumnii stransi pentru urmatoarea incercare.
Vale du-te la dr. T si vezi ce-ti spune el.Ai incredere in el.
Sorina vezi daca Laurici s-a operat la picior a ramas insarcinata, asta inseamna ca trebuie sa-i urmezi exemplu.
Betty, dar tu nu ai nici un alt simptom, adica sa te doara burtica, sa sangerezi, nu?Ca daca nu ai e de bine, zic eu, si e cu ochisori acolo unde trebuie sa fie.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Dana, n-am nik, nu ma doare nik, nu mi-e greata, doar sunt umflati. Si sufletul meu imi spune ca e bebe.
Partea mai nashpa e ca am racit si dr. m-a avertizat sa nu iau nik in astea 2 sapt. Acum stau eu si ma intreb, daca da febra peste mine ce fac?

licurici cu burtici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by betty13ro

Dana, n-am nik, nu ma doare nik, nu mi-e greata, doar sunt umflati. Si sufletul meu imi spune ca e bebe.
Partea mai nashpa e ca am racit si dr. m-a avertizat sa nu iau nik in astea 2 sapt. Acum stau eu si ma intreb, daca da febra peste mine ce fac?

licurici cu burtici?

Pai ce sa faci? Ceaiuri fierbinti, sucuri de portocale si in general citrice multe......eu mai imi puneam picioarele in apa fierbinte cu sare, asta ma ajuta sa transpir.
Pupici si sanatate multa si ai grija de 'punctulet'

Fetelor va doresc un weekend cat mai placut

Mergi la inceput

Merci alexia, o sa incerc, sper sa mearga.

licurici cu burtici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Betty, eu zic ca e sarcina, du-te peste o saptamana la eco, dar la un echograf mai performant! Si in nici un caz sa nu faci bai fierbinti, nici macar picioarele sa nu le tii in apa fierbinte! Simptomele tale spun ca esti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Betty in nici un caz baie fierbinte la picioare!!!!.Am mai spus-o si altadata,mama mea a pierdut o sarcina din aceasta cauza.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Avalon
Si in nici un caz sa nu faci bai fierbinti, nici macar picioarele sa nu le tii in apa fierbinte! Simptomele tale spun ca esti !

Scuze daca am spus ceva gresit

Nu am stiut ca nu este bine sa-ti tii picioarele in apa fierbinte.
Imi pare rau, mai bine ma abtin sa dau sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dragelor, va salut pe toate, va pupic si ma si retrag ca am o groaza de treburi...sigur, nu le fac eu dar io le spun ce sa faca!!!

betty, sa stai cuminte ca sigur e bebel! tzin pumnii sa fie bine pe mai departe!!!

5+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Alexia, stai calma mama, aici fiecare spune ce crede el ca e bine chiar daca greseste.

licurici cu burtici?

Mergi la inceput