Aspirante optimiste (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

multumesc pentru rugaciuni dar toti 4 embrioni ai mei nu au rezistat la decongelare. au murit toti. n-am avut nici o sansa. imi vine sa urlu.

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mishi

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MISHI imi pare rau pentru embrioni.....Eu nu stiu ce-ai vrut sa faci, dar cum imi doresc si eu un bb, ma doare orice esec. Mult noroc data viitoare.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

as vrea sa pot s-o iau de la capat, dar cand imi aminitesc de calvarul prin care am trecut la punctie, cu hiperstimularea aia nenorocita ma apuca groaza. dr. cocei i-a decongelat si era asa trista cand m-a chemat sa-mi dea vestea, nici nu stia ce sa-mi zica. am avut puterea, printre lacrimi, sa-i spun ca mai incerc o data dar cu conditia sa-mi urmareasca indeaproape stimularea ca sa nu mai trec prin aceeasi poveste si mi-a promis ca va veni personal in cabinet la fiecare ecografie ca sa-i aminteasca lui marinescu de problema mea. credeti ca pot sa ma inscriu in program acum, dupa urmatorul CM tinand cont ca acum sunt pe ciclu natural si nu m-am indopat cu nici un medicament? oare e posibil?

mishi
.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau,helau.
Am luat rezultatele,testosteronul e bine,insulina e mare,maxim 14 si eu am 15,DHEA S este 3.1 si ma incadrez la premenopauzanus ce sa zic.....intru la menopauza sau ce o fi?deja m-au apucat pandaliile
mishicuvintele sunt de prisos.....
luni mai apuc sa intru p'aci...
pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

mishi, imi pare nespus de rau....

Mergi la inceput

ce credeti ca am facut acum 2 minute? m-am programat la o eco la marinescu pentru maine dimineata. sunt nebuna nu? FETELOR, O IAU DE LA CAPAT, CA DOAR SUNT OPTIMISTA.

mishi
.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Hola amiguitas !

vad ca una calda, una rece pe aici...offff...
Mishi, imi pare tare tare rau, dar bafta multa in continuare ! va fi bine !!!
Betty, felicitari multe !!! sa dea Domnul sa fie totul ok si sa iti vezi punctisorul, sa te linistesti si sa te poti bucura !!!
Dana p. mi-a fost dor de tine !

weekend fain si pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bravo mishi, uitati si voi fetele un exemplu de optimista foarte bun de urmat

o pt tine mishi

vale sper sa nu fie totusi asa de grav, cand te duci cu rezultatele la analize la T?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

mishi si multa bafta data viitoare. Noi toate suntem alaturi de tine, ne rugam pt tine, asa ca trebuie sa fie bine data viitoare.
Danangie, mie dr. mi-a aratat un punctulet care ar putea fi un sac embrionar in formare dar nu poate spune sigur daca e sau nu sarcina(deci nu a exclus posibilitatea unei sarcini extrauterine)

licurici cu burtici?

Mergi la inceput