Aspirante optimiste (159)
Raspunsuri - Pagina 5
GeorgianaI spune:
DanutzaP, merci mult de tot. Cred ca medicamentele astea se dau si fara reteta la farmacie, nu?
O sa incerc si eu, ca nu am ce pierde.
Mai am niste intrebari. Ginkor Fort ce este? Iar Gentamicina fiole sunt injectii?
Pupici.
dana p. spune:
Georgiana din pacate nu se dau fara reteta pentru ca sunt antibiotice( oxacilina si gentamicina). Mie vroia farmacista sa-mi retina reteta din cauza asta, dar am rugat-o sa mi-o lase ca nu mai aveam de unde sa-mi fac rost de alta.Mi-a zis sa ma duc la medicul de familie si sa mi-o transcrie, ca data viitoare s-ar putea sa nimeresc la alta farmacista care sa mi-o ia.
Gentamicina este injectie ,iar Ginkor fort sunt pastile , din ce am citit pe prospect sunt pentru circulatia sangelui ( parca) si ajuta la o vascularizare mai buna a uterului dupa parerea mea, ca altfel nu le vad rostul la pastilele astea.Si Flamexin este tot ceva pentru circulatia sangelui, cred.
Pe toata reteta am dat cam 680000 lei vechi.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
GeorgianaI spune:
DanutzaP, merci mult de tot.
Poate ca o sa incerc sa imi fac rost de reteta si sa fac si io tratamentul asta, cine stie, poate o da rezultate.
Pupici.
Liana30 spune:
Buna dimineata!
tot rau ma simt..dar nu am rezistat tentatie de a intra sa va salut..
multumesc celor care sunteti alaturi de mine va pupic
mishi tin si eu pumnii..mult noroc..
Bety13 eu nu as rezista sa mai astept 2 saptamani...mai incearca si cu altceva...
salut toate noi-venitele..
un buchet mare de flori pt voi

un w-e cat mai placut va pupic

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
tumpi spune:
Liana insanatosire grabnica, uite o
ca nu te
ca sa nu iau si eu raceala![]()
vale te astept sa-mi zici cum e cu analiza aia. maine sau cel tarziu luni cred ca merg sa le fac si eu
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
betty13ro spune:
Da, unul din testele care au iesit pozitive era Clear Blue.
Am incercat destui medici din GL in astia 2 ani si nu am incredere decat in doctorita asta. Singura alternativa ar fi Bucurestiul, dar momentan nu pot sa ma duc. Am sa ii cer parerea dr. T pe site-ul lui.
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.

licurici cu burtici?
danangie spune:
LIANA
. Multumesc de urare.Esti racita? Ce ai? Cum te simti? Iei ceva?
Si insanatosire grabnica.
BETTY sa dea Domnu sa fie bb.Dar cate zile ai DPO?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
betty13ro spune:
Danangie, nu stiu sa-ti spun cate zile am DPO pt ca nu stiu ziua in care ovulez. Pana in iunie am facut tratament de stimulare ovariana si in fiecare luna mi se spunea ca nu are rost sa-mi fac pregnylul, deci nici cea mai mica sansa de bebe. Stiu doar ca am 6 sapt de la ultima menstruatie. 
licurici cu burtici?
bubulina1 spune:
betty13ro, daca testele ti-au iesit pozitive, eu cred ca esti
! Asteptam doar confirmarea ca sa te felicitam! Uite, daca ai timp, un site cu intrebari/raspunsuri despre testele de sarcina si concludenta lor: http://www.fertilityplus.org/faq/hpt.html
Clear blue este sesibil la hormonul hcg, daca ti-a iesit pozitiv, eu cred ca este cu ochisori! Iti tin pumnii!
"Speranta moare ultima"
danangie spune:
Pai 6 saptamani....45 de zile. Sa fi ovulat in a 22-a zi, sa zicem plus 14 zile de faza luteala......vin 36 de zile. Hai o faza luteala de 16 zile si vin 38 de zile. Dar tu esti in a 45 zi.!!Cu 3 teste de gravidanza pozitive.......si te indoiesti ca esti
? eu nu stiu de cat e ciclul tau........dar asa o intarziere eu zic ca e
. Cumnata mea e
in 6 saptamani si cateva zile. Cum ieri s-a simtit rau.......au dus-o la urgente.Colica renala. Oricum se suspecta o extrauterina. Au facut eco si la 6 saptamani si cateva zile s-a vazut "punctuletul"!! Cum doctora ta la 6 saptamani nu a reusit sa vada nimic?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."