Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cred ca am pierdut un pic din dop, nu sunt sigura, ceva gelatinos alb-crem, nu mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hai Tonnia!

A venit frate-miu de la buc si il las si pe el pe net, n-o sa fiu foarte activa we asta.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu-mi faceti inca galerie ca la Oana a mai durat 2 sapt dupa si mi-e ca obositi! Parca si tu, ege, ai stat mult dupa, nu? Chiar, e cineva care a nascut in ziua cand a pierdut dopul sau a doaua zi?

, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Salutare mamici si inca burtici!

Reusesc si eu sa mai intru pe forum. Ca nu mi-a mers netu' [da, se poate pana si in tzara asta sa ai un singur provider de internet si ala nesimtit].
Noi suntem bine, tot cuminti cum ne laudam si inainte.
Ca sa raspund la unele intrebari ale fetelor: Ilinca implineste maine 5 saptamani,
- de papat papa cu biberonul de 5 ori pe zi, intre 180-200 ml lapte muls de la mami,
- doarme toata sau aproape toata noaptea - functie de ora ultimei mese [daca papam la 20,30 ne mai trezim o data la 2,30 sa papam; daca papam la 23,00 dormim pana dimineata la 6,00 - 6,30];
- in schimb dimineata nu doarme nici s-o pici cu ceara, adica de la ora de trezire 6,30 sau 9,00 - 10,100 nu mai doarme pana dupa amiaza la 17,00 de obicei. In schimb doarme dupa amiaza si noaptea, aproape legat, cu eventual pauze de o ora intre perioadele de somn.
- colici avem ceva, dar se pare ca nu prea grav, din moment ce nu maraie si doarme; nu luam nici un fel de preparat anticolici [pe aici nici nu recomanda pediatrul; parerea lor este ca pana la 2-3 luni copilul isi formeaza flora intestinala si nu are rost sa-l bulversezi cu preparate anticolici]
- baitza generala am facut din prima zi, din maternitate, chiar daca buricutzul ne-a cazut doar dupa vreo doua saptamani; dupa fiecare baitza il stergeam cu alcool de 70 de grade si s-a uscat foarte frumos.
cam astea-s pe scurt, din schimbul de experienta al proaspetelor mamici - ca nu suntem cu toatele chiar tinerele -
Eu una cred ca daca parinti-s relaxatzi si bebe e relaxat.
La capitolul "unde am dat-o in bara" raportez: am cam invatat-o dupa masa sa adoarma in bratze, iar obiceiul asta ne mai ia o jumatate de ora/o ora dupa masa noaptea, cand mami nu-si doreste decat sa ajunga cat mai repede inapoi in pat
V-am pupat pe bebei, mamici si burtici si ma intorc la ale mele, ca azi e zi de ppranz in oras cu prietenele si tati face baby sitting. nu-i asa?

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare
va multumesc pt lamuriri
cred ca o sa ma duc sa cumpar si eu vigantolul .toata lumea ia vigantrol.nu stiu de ce noua ne-a zis medicul de fam sa nu luam
fetelor azi am luat si eu primul salariu si chiar am luat mai mult.nu ne mai opresc impozitul.ce fericire.stau acasa si iau mai multi bani
tonnia mie dopul mi-a cazut luni si am nascut vineri
azi noapte am dormit si eu mai bine,parca sunt alt om
plange plec

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Aici sunt! Nu am nascut. Deocamdata succesele mele se masoara in faptul ca am gasit un zugrav nou. Nu tu contractii, nu tu doape, nimic.... Si asa sa ramana. Antonia, vad ca esti pe cale sa tradezi cauza. Iti fac galerie! Raman pe baricade cu Ana-Maria si Dani_Flor.

Am tot felul de trairi ciudate: ma induiosez la lacrimi din temirce, ma ingrozesc din orice...iar la capitolul parca acum am descoperit cu ce se mananca. Din pacate nu prea am succes, nu ma ia nimeni in serios.

Acum ma pregatesc sufleteste sa imi ordonez lucrurile pentru bagajul de spital si ma gandesc cu groaza, cate imi lipsesc. Eu stau acum pe capul socrilor si mi-e asa o rusine sa cer...Nici sa imi spal la masina nu ma lasa.
Aseara am fost cu sotul in Cora la magazinul de copii si cu lista lui Mihaela in mana ii aratam ce sa cumpere cand o sa fiu eu in spital (momentan nu mai avem bani de nimic consistent). Bineinteles ca parca vorbeam cu peretii:" dar draga, maine mergem sa o inscriem la facultate", "Nu vrei sa ii luam si prezervative?"... Of barbatii astia...
Ma intreb serios cum o sa cresc eu copilu singura...

Mariana, voiam de mult sa iti zic ca nu am vazut in viata mea ceva mai dulce ca cupilu tau. Ce par are, Doamne....E incredibil! Sa-ti traiasca, amandoi. Frumosi mai sunt...
Am observat ca toata generatia pe care o nastem noi e parca mai frumoasa si mai sanatoasa (ptiu, ptiu sa nu deochi) Hai ca iar ma induiosez...

Va pup

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_B spune:

Buna mamicilor si gravidutelor,
cred ca e o luna de cand nici macar nu am putut sa intru pe forum, am avut un santier mare pe acasa, ne-am pregatit cum se cuvine pentru evenimentul care s-a produs la 8 octombrie ora 20. Avem o fetita, Monica, de 3100g si 51cm nascuta prin cezariana la Brasov.ieri am venit acasa, inca sunt zombie. Sper sa fie cuminte sa pot recupera, sa vad cum au fost nasterile voastre si cum va descurcati cu bebeii. FELICITARI tuturor!!!
Mirela, Alisa 2,5 ani, Monica 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosticuta spune:

Mamici
Oare stiti ceva de patuturile Baby Care?
Ca am dori sa cumparam unul, apropo ajunge doar salteluta din dotarea
patului respectiv?
Multumesc pt raspunsuri
34
PS De unde stiii cind pierzi din dop si nu il confunzi
cu o secretie mai abundenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Care sirop ati zis ca e bun de tuse pentru noi?

Vero
38+5

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Si eu am o problema despre domnul dop. Mie mi se scurge dop de doua luni, dopul de la col (galben verzui gelatinos uneori) si e normal din cate spune nenea doctoru. Dopul acela cum trebuie sa fie?

Latrishia 38 s fix

http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AaNmzhw0bNGFE¬ag=1

Mergi la inceput