Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma plingeam ca bb nu doarme dupa ce se intoarce de la plimbare. Tot mama mea, desteapta ce sa zic... l-a lasat imbracat in saculet doar a deschis fermoarul si a dormit copilul inca 2 ore... deh cine nu are bunici sa isi cumpere!
Tot mama m-a pus sa ma mulg ca imi stric laptele si ca sufer de proasta... am muls dar mai mult de 25 de ml nu au mai ramas dupa alaptat. Am vazut ca ar mai vrea sa manince si am bagat bibe pe git si dupa ce am papat , am vomitat tot... ca deh mincam cit vrem noi , nu cit vrea mama!

Ana-maria bine ca te-ai lamurit!

Moki de ce ti-e frica nu scapi, asa ca nu ii da biberon daca simti ca va respinge titi dupa... eu merg pe burta cu bibe, deocamdata vad ca e sugaret si ii place titi mai mult.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary inca nu stiu daca voi iesi maine... Ca dupa vaccin nu e asa bine cum credeam... Pe la 4 l-a apucat un plans... Nici nu putea sa doarma, plngea in somn (urla rau de tot). Cand reusea sa adoarma suspina in somn, mi se rupea inima... Si ormal ca a facut si temperatura... Vad eu maine cum e si iti zic. Noi de regula ieseam pe la 3 si ceva...

Moki daca ii dai o data de 2 ori pe zi cu bibe nu uita el asa repede de san, doar sunt mai multe fete care dau completare, sau au dat... Parerea mea...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, deci astia de 56 cm sunt cei mai cuminti!!!

Ce-o mai face Kid? Nici miflore nu mai are timp...
Sofia, tu?

Bai fetelor, eu am o stare de nervi de nu mai pot, burta mi-a crescut tare in ultimele 2 sapt, spatele ma doare, si...mi-a ajuns!!! Si sa nu mai imi spuneti sa profit de perioada asta!

Ma duc sa ma uit la pozele Mirunei!

Mergi la inceput

Im place tare de Miruna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Ahhhhhhh Tonnia, nici intr-un caz, ultimele saptamini nu sunt pentru odihna sunt cosmarul sarcinii !!!!!!

Las' ca scapam si noi curind. Da' stii ceva? Ma plingeam azi la frac-miu ca nu mai nasc si zice ... "Da' ce ai surioara, te-ai saturat de liniste sau ce ??!!"

Pupici,
Daniela 39s+4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by mary ilie

mamici voi cu ce crema dat bebeii la fundulet zi de zi? eu dau cu crema de galbenele ca mi-a zis dr. ca bepanthen sa-i dau numai daca e iritat, si vad ca nu e buna deloc crema asta de galbenele, mai rau se irita de cand ii dau cu ea. voi cu ce dati?
mary si bebe Andrei

Noi avem funduletul tare curat si il intretinem cu crema de la Klorane

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Multumesc pt promtitudine!

Vad ca discuteti de molifte. Eu mi-am facut una (nu stiam ca sunt atatea) cand Simon a implinit 2 saptamani. Si l-am scos afara de la 10 zile, chiar daca nu era malifta facuta. Asa ca nu va stresati!

Jadi, super faza cu 56 cm!

Hildegard, ceasul e aproape tare! Succes si curaj!

Inca o faza tare pe care am citit-o la voi, dar nu mai stiu cine povestea: aia cu trezitul noaptea si amnezia in privinta numelui bebe! super; nota 10.

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Asa-i, Tonnia, nu mai am timp!!!
Am citit repede repede tot si acum nu mai stiu ce si cum; felicitari pentru Mathiew Petru, sa fie sanatos si cumintzel!!!
Tonnia, tu ziceai parca de buricut si alcool; da, am avut spirt alb de 70 de grade si in maternitate; Oana, am citit ce-ai scris! SUper cool! Iti doresc multa multa putere si rabdare si de fapt asta doresc tuturor mamicilor!!! Ca toate ne confruntam cu cele mai minunate situatii, gen facut kk dupa ce tocmai ai schimbat copilul sau facut kk in momentul schimbarii cu jet puternic fix pe perete, facut pipi in pat cand am lasat-o acolo o secunda goala sa vad daca apa din cadita e numai buna (cadita fiind chiar langa patut), noroc cu absorbantele pe care le pun sub cearceaf ca sa nu ajunga nimik la salteluta...si tot felul!
Am vazut c-ati vb de molifte; eu am parcurs toti pasii, cel putin asa cred; am fost inainte de nastere sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, apoi in spital a fost cititul apei (sau nu stiu cum se zice), molifta aceea de 3 zile, apoi a venit preotul acasa in ziua a 8-a si mi-a citit si mie si copilului si apoi am iesit afara si urmeaza molifta de 40 de zile ca sa am voie in biserica la botez;
Mary, si eu tot cu bephanten o dau la fundulet, cam de 2 ori pe zi, o data dimineatza si o data seara, dupa baita; si funduletul arata super bine!
Ana Maria, te-au lamurit fetele cum e cu listuta! E actualizata non stop! Fetele ramase la gravidutze si carora le-a trecut termenul n-au mai scris de luni de zile si nu mai stim nimk de ele, de aceea au ramas pe listuta veche!
Moki, si eu ma gandesc la treaba asta, ca daca ii dau bibe si apoi sa nu mai vrea san? Eu deocamdata nu i-am dat decat titi, fara ceai, fara lingurita, fara d-alea de colici, fara nimik; mai vad;
Si eu ii dau cate 2 picaturi de vigantol in fiecare zi;
Ruxandra, si eu vreau sa iesim impreuna! Poate ne sincronizam cumva, nici noi n-avem ora clara, e in functie de cum mananca si cum se scoala bebelusa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In legatura cu crema pt buculite: noi folosim crema Petrini. Asta am folosit-o si la Stefan si mi-a placut f mult. Nu a facut niciodata eritem (exceptie: o singura data nu a fost preparata bine crema si l-a iritat la fundic; dar ca sa nu intervina problema asta puteti cumpara lanozinc, care e tot crema petrini)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Neata!

Bai, da' nici o contractie, nimic!!!

Dani, si mie imi zice toata lumea asa, ca m-am saturat de bine, ca de ce vreau sa nasc...
Maddy n-a aparut ieri, cred ca au oprit-o acolo! Bafta, Maddy!

Sofia, pe unde esti? Mai iesi dintre sacii aia!

Mariana, crema aia se gaseste numai pe la voi! Ai zis ca ne pui poze.

, 39+, AMR 6

Mergi la inceput