Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, voi ati iesit cu bebelucii afara inainte de a le (va) citi preotul molifta de 8 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, ce noapte am avut!

Ma trezeam din ora in ora poate chiar mai des zic eu, cu contractii, abdomen tare....si de abia rasuflam....de zici ca atucci iesea bebele....ziceam no ...acum hai bebe
Abdomen tare, nu gluma...dar asta de la ora 12 pana la ora 6 dimineata. Acuma la amiaza am avut cateva contractii numai.
Se pregateste sau ce o fi?
cine a mai avut ca mine?

Nu stiu, dar zici ca se incoarda bebele acolo in burtica, nu mai are loc sau ce?
Dar simt atuci jos o presiune de numa...

Vero
38+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

karmenutza, dar tu cum ai ajuns de la maternitate acasa cu bebe, v-ati teleportat? Deci ati iesit deja afara inainte de molifta ...
ancris, si jadi, si eu, si alte fete stam geana pe lista aia, o actualizam de fiecare daca cind cineva anunta ca a nascut; eu cel putin sint maniaca, corectez si spatii si virgule puse aiurea. Zi-ne si noua care gravida a nascut si nu am trecut-o pe lista de mamici, te rog frumos.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

aoleu, fetelor, eu am uitat complet de molifta aia de 8 zile! acum am vazut ca intreba karmenutza.....o sa ma duc si eu la biserica SA INTREB, DAR OARE ITI MAI CITESTE SI MAI TARZIU? CA NOI AZI AM FACUT 14 ZILE!
eu vroiam sa va spun ca azi am inceput si noi tratamentul cu vigantol 2 picaturi pe zi si azi a fost prima zi de iesit afara cu carutul. am profitat si noi de vremea frumoasa si ne-am plimbat aproape o ora!
asa ca Irina, cand facem o plimbare impreuna? poate reusim sa ne sincronizam!
ieri am fost si noi la oftalmolog, ne-a schimbat picaturile, vad ca astea noi sunt mai eficiente! si dupa amiaza, am mai gatit si eu cate ceva si a stat tati cu baiatul, apoi am facut o baie, asa ca n-am mai avut timp de net.
mamici voi cu ce crema dat bebeii la fundulet zi de zi? eu dau cu crema de galbenele ca mi-a zis dr. ca bepanthen sa-i dau numai daca e iritat, si vad ca nu e buna deloc crema asta de galbenele, mai rau se irita de cand ii dau cu ea. voi cu ce dati?
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Karmenutza la mine s-a dus soacra mea la rm.valcea si a citit nu stiu ce apa si molifta pentru mine si bb deci nu se necesita prezenta la biserica... cica acum la 21 de zile (ete na) alta molifta si aia de la 40 care e obligatorie. Insa eu am iesit afara inainte de molifta de 8 zile asa ca ...

Hai fetelor, nasteti ca ne lasa nervii. Nu de alta dar sa vedeti ce bine e fara burta si cu bb urlind ( nu e cazul meu, si noua ne-au dat copil cuminte de la maternitate, cica astia la 56 cm asa sint, hehe).

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Imi pare rau fetelor ca v-am pus pe jar...nu le-am luat la verificat dar fiind lista foarte lunga si vazand atatea cu DPN depasit..nu m-am gandit ca nu au nascut si nu le-ati sters,ci pur si simplu am crezut ca le lasati acolo la gravidute pe toate care au nascut. Scuze

ANA MARIA 36+

Mergi la inceput

quote:
cica astia la 56 cm asa sint, hehe

jadi esti culmea.

Am mai pus poze, cine are timp sa se uite la rena mea (ii zic rena-sirena cind urla; rena pentru ca are un costumas de ren cu coarne, iar sirena pentru ca ar putea candida cu succes alaturi de cea a lui Vasile Roaita).

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Nici eu n-am fost la nici o molifta..Cu siguranta preotii au mai mult timp ca noi,asa ca sa ma astepte..
Irina,eu n-as incerca sa-i dau lui bb biberon de frica sa nu lase sanul..si totusi ceaiul ala tre' sa i-l dau cumva..ma mai duc maine in Carrefour sa vad daca gasesc acolo biberoane speciale pentru dat medicamente sugarilor..fetelor care alaptati,ati dat bebeilor ceai cu biberon normal si au supt in continuare la san?...
De maine cica se strica vremea ...brrrrrrrrr...si eu care am savurat vreo doua ore cu Mario in parc,ma gandeam ce bine ca e cald afara..
pupici la mamici si burtici!
Moki si Mario

Mergi la inceput

moki, eu i-am dat baby calm doar o data, in maternitate; am pus un biberon pentru 6+ luni, si i-am picurat ceai in gura asa cum ii picur si sab simplex-ul, de la distanta.
ancris, bine ca m-ai linistit, ca nu puteam sa adorm ca e lista gresita.
mary, eu am folosit crema sanosan pt fund; dar apoi am primit un gel johnson din dubay, e super, nu stiu daca se gaseste si la noi.

Fetele, am uitat sa va spun ca aici cartea galbena cu marmota albastra este in toate librariile. Cine o vrea, sa-mi zica.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ege,chiar ar fi frumos sa ne intalnim in parc.Eu stau la Biserica Alba de la Dacia si mergem in parc la Liceul 4,dar putem merge alternativ in cele 2 parcuri.Vigantolul si calciul gluconic se dau gratuit cu reteta; sau se dadeau??Noi asa am luat.
Obligatoriu tr sa-i dai Vigantol-2 pic/zi pana la 2 ani,apoi numai in lunile cu "R" (sept-aprilie)

Mary ,eu la inceput nu-l dadeam cu nimic si s-a iritat.Cu Bepanten i-a trecut in 2-3 zile si de atunci il dau in fiecare seara dupa baita cu el si n-a mai avut nimic.

Plange,dar revin!

Mergi la inceput