Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, cum o ti pe Miruna in marsupiu? Ca eu am incercat ieri cu Petra dar i sa cam balangane capul inainte si inapoi. Mi-am luat din ala 2 pozitii de la Chicco.
Oana, Petra ragaie uneori tare, dar atunci si scoate inapoi putin laptic. Noapte stau uneori si 10 minute cu ea in brate, adormita, si nu ragaie.
Ege, asa mult costa Vigantolul, 1500000?

Eu ii dau in continuare numai san, fara ceai. Au fost 2-3 zile in care mi-a fost putin laptele, am vazut si la sani si cum sugea Petra din ora in ora, dar acum mi-a revenit.
Daca vedeti ca vi se imputineaza laptele, incercati cateva zile sa va "chinuiti", nu le bagati supliment, ca poate va revine.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Scumpa mea mamica sept-oct te rog sa faci urmatoarele modificari la mine in prima pagina, ca abia acum am observat greselile!

Am nascut pe 30.08, nu pe 29 si la 20.15 nu la 20.10. Multumesc mult pt ca mi-ai adaugat si link-ul cu poze!

Am citi una alta ce ati scris, dar timp de raspuns nu am. Precizez ca fac galerie in continuare mamicilor in devenire!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor ma lamureste si pe mine cineva ce este cu debridatul asta?? e sirop??cat costa??tr sa mi-l recomande medicul??
codruta noua nu ne-a dat vigantol.cred ca nu m-am facut inteleasa.mi-a dat o reteta cu calciu si glucoza care m-a costat 1500000.astea nu se dau gratuit??iar dr mea nu stiu daca o sa imi dea vigantol cu toate ca pe externare scrie clar sa ii dau vigantol.nici nu stiu ce sa mai fac si pe cine sa mai cred

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ege, noua ne-a dat din spital, la toate care am nascut, Vigantol 2 pic/zi, de la 10 zile pana la 2 ani in fiecare zi. Doar atat luam, iar Fe vom lua de la 4 luni.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari didita! Sa va traiasca Mathieu Petru, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Raluca, eu o tin pe Miruna la mai multe grade. Pe cuvint, daca o tin la 24 de grade, imbracata cu pantaloni si bluza, plinge de frig aproape incontinuu. Cum imi dau seama? Pai dupa citeva ore, o imbrac gros si tace si adoarme fericita; am facut experimentul de mai multe ori, sa ma conving ca asa e; asa ca sta la 25-26 grade, si imbracata cu 2 rinduri de haine; si nici macar nu e fierbinte cind pun mina pe ea (aici seamana cu mine, eu vara am miinile vineti de frig, in timp ce altii transpira de caldura).
Antonia, multumesc ca m-ai declarat echilibrata; pai daca m-as dezechilibra, si cu sotul plecat, si in orasul asta unde se agata harta in cui, as lua-o razna de tot. Acum de ce sa ma ascund, v-am zis ca am primit la maternitate un copil cuminte (ptiu sa n-o deochi); mai plinge ea, dar noaptea foarte foarte rar.
codruta, in marsupiu sta copilu pe spate, nu stiu cum sa-ti explic; sau poti sa o tii tu cu o mina cu capul lipit de pieptul tau. O sa-mi fac o poza digitala si o sa-ti arat. Eu tot chicco am, dar un model de acum 2 ani, l-am imprumutat de la nasa.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor,

Nu am nascut nici azi noapte si vad ca nici azi nu se simte nika...

Didita felicitari, sa ai parte de un bebe sanatos si norocos.

Carmi, sorryyy ptr intrebare . Io' credeam ca ar fi invers...

maddy!!!. Gata? Te-a pastrat dr. acolo???

Va ,
Daniela 39s + 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ege, si mie tot de la spital mi-a dat vigantol; nu sint medic, dar daca scrie pe biletul de spital cred ca ar trebui sa-i dai; e ieftin, 60.000 sticluta. Pina si in cartea roz scrie ca trebuie dat vigantol. Mie mi-a zis sa dau de la 2 saptamini la 18 luni, 2 picaturi pe zi.

Miruna se ineaca pe bune de citeva ori cind suge cu lacomie. Se opreste, ramine fara aer citeva secunde, mi-e frica sa nu pateasca ceva, dar ce pot sa-i fac? O mai pun sa suga cu fata in jos, adica eu stau pe spate, iar ea pe burta mea, cu fatza strivita de sinul meu. In felul asta nu prea se mai ineaca. Si mai si adoarme dupa masa, ceea ce-mi convine (cum credeati ca mi-am facut acum rost de citeva ore de stat pe net?)

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege debridatul se cumpare sub forma de granule si il faci tu sirop acasa adaugand apa. Il gasesti la farmacie si costa in jur de 150 mii... Mie mi l-a recomndat pediatra in loc de sab. Uite si un link pt detalii: http://www.romedic.ro/medicamente/medicamente.php?med_cautat=debridat&ind=&Submit22=Cauta. La mine functioneaza bine... Si Marlena zicea ca merge si la ea....

Didita felicitari pt Petru!!!

Noi am trecut cu bine de vaccin. A plans putin la intepatura, dar nici pe departe cum ma asteptam eu. Dupa ce a plecat pediatra a tras un planset de vreo 5 min si de atunci nimic. Eu is tare bucuroasa ca imi era tare frica...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor,multumesc de raspuns..dar eu stiu sa citesc o lista...Sunt multe gravidute care nu sunt sterse..deci clar..lista nu este actualizata.. Asa ca ma scuza-ti dar nu le-am luat la verificat..era doar o idee..nu va suparati.

ANA MARIA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ancris, sunt fete care apar si pe lista de gravidute si pe lista de mamici? (ca eu nu am luat seama) daca sunt cele din septembrie care nu apar la mamici, sunt cele care nu au mai intrat de mult timp sa ne anunte daca au nascut sau nu. Mai sunt cateva. Care nu au anuntat nimik, si au ramas la . oricum, se presupune ca au nascut, ca aveau DPN demult.

Mergi la inceput