Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Didita si sa te bucuri de un bb sanatos!

Ana-Maria listele de mamici si gravide sint separate, odata ce o gravida a nascut, este trecuta la mamici si stearsa de la gravide!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Didita, sa-ti traiasca flacaul! Sa fie sanatos!
Ancris, lista se actualizeaza pe masura ce mai nnaste cineva. In momenntul in care naste cineva, e scoasa de la gravidute si trecuta la mamici. Lista de mamicii este scrisa cu litere bolduite si lista de gravidute cu litere normale. Trebuie sa se anunte fiecare cu datele: data nasterii, kilograme etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Didita, felicitari!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana si Alexandru ragaie de parca a baut coca-cola de fiecare data, exceptie facand cand papa noaptea..nu are nika atunci.
O alta asemanare intre ei e ca si Alexandru papa chiar si dupa o ora si i-am dat deseori ceai dar in ultimele zile am sistat fiindca imi curgeau sanii si se aduna lapte care curge apoi cu presiune si m-am gandit ca e mai bine sa il pape...dar tot asa nu e foarte flamand si papa cate putin.
Si eu patesc ca si tine ..abia am timp uneori sa ma spal, parul il tin doar prins...astazi dimineata m-am spalat si intentionez sa ma duc sa ma tund putin...sa vad cum il las cu sotul.
Oricum de 2 zile folosesc debridat si e mai bine..ragaie la fel..chiar tipa dupa ce mananca sa il ridic sa ragaie dar sta mai linistit chiar si in patut, se mai si alinta dorind sa adoarma in bratele mele...
Dimineata e foarte vesel..astazi pe la 10 a zambit o multime in timp ce vorbeam cu el...dar sa vezi ce incruntat sta cand are colici ...

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

buna ziua, fetelor si bebeilor!
Mai apar si eu din cand in cand, l-am luat pe Radu in landou in camera cu calculatorul - pe care am tot evitat-o din motive de teritoriu comun cu catelul. Dar a venit tante si ne-a facut curat,asa ca acum motaim pe burta.
Am fost ieri la eco transfontanelara, ca aveam morcovul cu frunze cu tot. copilul e ok dpdv neuro, din pacate are o acuta lipsa de calciu, lipsa de mineralizare osoasa. sa vedem cum o s-o rezolvam. Pana una-alta, luam vigantol cate 6/zi (se face saptamana) si Ca 5ml/zi. evident, sughit si colici la greu, tot speram sa il pacalim cu bonnisan - dar de cele mai multe ori, somnicul pe burta lui mami sau tati e singura solutie. Am intrebat dr daca pot sa-l las si in pat pe burtica, raspunsul a fost da, cu conditia sa fie supravegheat si sa aiba manutele libere, fara patura in cap, jucarii pe langa etc. O asteptam luni pe dna dr sa ne dea si noua verde pt afara.
Jadi, mi se pare ca tu erai pe langa stadionul National, pe acolo iesi? ca eu sunt prin Vatra Luminoasa, si cand s-o mari plimbarea poate ajung si eu pe acolo.
De vomat a vomat doar o data in cele 2 saptamani de viata, si asta pt ca il indopasem. In genere, vad ca papa cate 80 -100 ml in 6 mese. Am reusit ieri sa mulg cca 150 ml san, ca de supt s-a lenevit si nu-l condamn, ce, alea-s tate?! Pana gasesti sfarc, te plictisesti si tragi de ele juma' de ora sa iasa 50 ml! oricum, ma lupt si nu renunt, am vazut ca in fiecare zi e mai bine. Iau Galactogil - poate are vreun efect pozitiv - si ma chinui sa beau cat de mult posibil. Ma bate gandul sa investesc in pompa electrica, ca ma doare mana de la asta manuala, fac sedinte de cate 30- 45 minute de muls. Strang la frigider, cica in jur de 6 ore pot pastra ok lapticul.
La buric, tot asa, astept dr sa vedem daca e vreo problema. Nu pare, dar cum zicea cineva mai inainte, nu stiu daca as sti sa recunosc vreo problema. Il sterg cu spirt si mai dau cu baneocin pulbere, pare bine. Radul mamii isi mananca degetele cu manusa cu tot, ma intreb cateodata daca nu-i mai bine fara decat cu carpa aia in botic...
In continuare nu stiu cu ce sa-l imbrac cand iese afara, ieri de ex. l-am pus in hainele de acasa (body + salopetica de bumbacel) si intr-un combinezon flausat cu caciulita - si in sacul matlasat. O fi prea mult?! Acasa il mai invelesc cu paturica lui de fleece si cateodata si cu cea de bumbac, dar fara caciulita - doar dupa baie, o ora. o fi bine? El are manutele reci, dar in casa sunt cca 24-25 grade. daca ar fi dupa soacra-mea, as avea 27-28?!
Ei, cam asta despre noi - mai avem de relatat cum facem noi pipi cu blota exact dupa ce am fost spalat si cremuit, sau kk pe prosop, imediat dupa baie.... dar cred ca stiti si voi cum e.
Ciao, spor la treburi si somnici multi si linistiti - si tinem pumnii la gravidute!!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Fetelor eu incerc niste dureri de sini, ca o presiune, cred ca am lapte prea mult si bb refuza sa suga si al doilea sin si ca atare pina la urmatoarea masa ma cam incomodeaza sinul nesupt. Cred ca o sa apelez si eu la pompita, problema mea este daca pot sa string laptele in acelasi bibe pe parcursul zile sau cum?
Cert e ca la fel ca Marlena cind ii dau sa suga prima data sinul cred ca mai are un pic si se ineaca de ce presiune si debit are laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Raluca, ce frumos ai povestit! Sper sa scapi repede de demineralizarea asta! De la ce s-o trage?

Mergi la inceput

Raluca eu stau aproape de stadionul national mai putin aproape de parcul de acolo dar ajung acolo in fiecare zi cu masina. Asa ca daca te hotarasti sa vii acolo te astept , hehe. Numai sa ne potrivim la ore, cert e ca eu il scot in jur de ora 2-3 si stam cel putin 1 ora. Poti lua numarul de telefon de pe adresa noastra comuna si sa ma suni cind se fac zilele de iesit afara. Sa speram ca tine vremea cu noi si nu ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Jadi, asa facem. Cine stie, anul trecut au tot fost zile frumoase.... Ne-ar prinde bine putin soare la mutrita!
Despre lapte, am intrebat dr. si mi-a zis ca il pot congela 6 luni, tine la frigider 6 ore si afara max 1 ora (la mine durand atata "smulsul", trebuia sa stiu si cat pot sa ma intind). Mulg, pun in bibe pt frigider, spal pompa si o strilizez, mulg iar si torn in bibe, incalzesc produsul si ii dau "tzatza 3" lui bebe.
e pacat daca ai lapte sa nu il extragi, ca cica scade productia.
demineralizarea asta cica din carenta mea de calciu i se trage, dar e ciudat, ca in calcemia mea nu se reflecta carenta..... doar daca nu o fi tras el de la mine sau.... cine stie si cu analizele astea, eu, ca Stan patitul, le cam pun astazi la indoiala. in fine,cu rabdare se pare ca se va rezolva, important e ca nu e ceva mai grav, Doamne fereste.

vaaai, ce bine e sa ai nitel timp de stat la taclale!!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la fete !
La noi liniste, asteptam D-Day, miercurea viitoare.
De doua zile nu mai am contractii, nu stiu de ce, da e mai bine asa.
Daniela, ahahaah...ce intrebare, da, sunt in top, te-am luat!!!
Pupam toate fetele,

Carmi 38 si bebe Fabiano.

Mergi la inceput