Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc de raspuns Ioana.
Mie mi-au calculat 85% din salariu net in loc de brut, maine ma cert cu ei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,am si eu o nelamurire: trebuie sa-i dau lui Mario Baby Drink,dar nu stiu cum..el suge numai la san si alte variante gen seringa sau lingurita nu agreeaza...scuipa tot...si nu stiu ce sa fac..am auzit ca ar exista la farmacii niste biberoane speciale pentru medicamente dar astea de pe la mine cica n-au auzit..voi aveti idee de asa ceva?
,
Moki si bb Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moki din biberon normal nu vrea ceaiul? La mine a papat bibe din prima, fara probleme. Si din lingurita papa, dar merge greu. Lingurita e de silicon si o cam suge ...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

cge fa scandal, ca eu iau mai mult acum ca stau casa, decat daca muncesc la servici [:d]. Si diferenta e chiar considerabila.

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

neata fetelor!

M-am trezit cu noaptea in cap ca de obicei, in continuare nu am nici un semn.

Oana, cand citesc ce program ai ma ia cu teama.

Ioana, tu cum faci de esti asa de calma? Te declar cea mai echilibrata mamica de la noi!

Maddy, bafta azi! Nastere usoara deca te opresc acolo!

, 39, AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor
Am intrat sa vad ce mai faceti!
Off...imi pare asa rau pentru problemele cu care va comfruntati unele dintre noi
Dumnezeu sa va intareasca si sa va ajute sa treceti cu bine si de acest mare "hop".
Onuta,daca doresti sa-i schimbi formula eu iti recomand cu toata caldura si siguranta :Emfamil Lipil Pro Sobee (soy based).
Am avut-o pe Rebecca un an si...pe aceasta ,si i-a mers tare bine Cat poti insa dai la BB laptic de la tine iar formula doar ca completare.
Bebelusa noastra este in continuare un copil tare cuminte.
Huuuihhh,eu sunt cred in cealalta extrema.De multe ori, merg sa vad daca mai traieste.Este o somnoroasa si jumatate!Deseori o trezesc eu sa pape si sa o schimb.(cam din doua in doua ore).Odata trezita,suge laptic pe nerasuflate si doarme iarasi...
Referitor la ,laptic eu sunt precum milka.Surplusurile le pun la congelator in pungulite speciale si le pastrez pentru zilele "negre".
Partea mai putin buna si placuta este ca, astazi am cam ridicat-o pe micutza Rebecca si m-au apucat niste dureri de mijloc ingrozitoare.
Insa,de indata ce este posibil voi merge la chiropractor si se rezolva problema.
Merg sa-mi trezesc puisorul.Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

buna dimineatza fetelor

in primul rand felicitari noilor mamici, sa aveti bebelusi sanatosi si papaciosi!

eu ma tot minunez cum de aveti timp sa mai si scrieti, unele dintre voi chiar muuult. bravo voua. eu uneori abia am timp sa fac un dus si sa mananc ziua.

trebuie sa ma laud. azi noapte am inregistrat primul somn de 5 ore si un pic si in plus am reusit si eu sa dorm 5 ore, ceea ce n-am mai pupat dinainte de nastere. e taaare bine, ma simt de parca as fi dormit 10, nu 5 ore.
eu inca nu i-am dat ceai deloc. mananca numai titi. in doua zile i-am dat sab simplex cu lingurita si cu putin lapte. constat ca la sab simplex fiecare doctor are parerea proprie si personala. mie mi-a zis dr. sa-i dau cate 2 picaturi inainte de masa dar sa nu depasesc 15 picaturi pe zi. acum nu stiu ce sa fac cu ultima picatura, dat fiind ca 15 e nr. impar :-)).

matei a mancat numai vreo 2 saptamani de la ambii sani la o masa, dupa care a inceput sa manance numai de la unul, si nici atunci foarte mult ca timp, 10-15 minute maxim, de fapt numar pe degete ocaziile cand a supt 15 minute. trage insa cu forta si nu-mi fac probleme atata timp cat ia in greutate. a luat in 4 saptamani 1400 grame, a ajuns la peste 5 kile.

eu am mai citit cand si cand ce-ati scris, de obicei cu matei in brate, dar nu am apucat sa mai scriu de mult.

nu stiu ce sa fac insa cu iesitul afara, de vreo cateva zile urla ca din gura de sarpe in carucior indiferent daca e sau nu in miscare. la inceput era foarte linistit si adormea instant cand ieseam afara, pe urma statea calm numai daca miscam caruciorul iar acum urla aproape nonstop. daca il iau in brate tace. ati avut vreuna din voi problema asta? si ce-ati facut? mihaela, eu tot in militari sunt, ma gandeam ca daca nu ne-am vazut cand eram burtoase putem aranja un plimbat de carucioare. chestia e ca noi nu iesim la aceeasi ora in fiecare zi. voi cum faceti? si pe unde va plimbati? ca parcuri pe-aici nema :(.

si multa bafta fetelor care mai au de nascut. curaj! ca trece repede si durerile se uita cand vezi mogaldeata care a iesit din tine.

ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!
multumesc pt raspunsuri

mai am o nelamurire.ce este debridatul asta??si cum il dati?l-ati luat la recomandarea medicului??
noua medicul de fam nu ne-a dat vigantolul acela.in schimb mi-a dat o reteta pe care am dat 1500000.e normal??copiii nu beneficiaza de medicamente gratuite???
noi asteptam sa ne cada azi buricutul ca deja azi este a 14 a zi.si eu am mai spalat-ope ege cu musetel la fundulet.azi noapte am avut iar probleme cu colicii.i-am dat si sab ,am baut si eu ceai de chimen de anason,fenicul dar degeaba se pare.mititica isi strange manutele,piciorusele si se inroseste toata pana face un partz.
irina 81 poate ne vedem prin parc.eu stau la casa de cultura.tu in ce zona stai??
va pup.ma duc sa beau ceai
apropo voi le dati apa??

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Chiar ca se misca foarte greu acest forum..unde ati disparut dragutelor??? Am pus si eu o intrebare vis-a-vis de actualizarea gravidutelor si mamicilor...nu a citit-o nimeni???

ANA MARIA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

N-am mai scris aici de o multime de timp, dar vin sa ma ladu si eu cu una bucata baiat balanta de pe 3 oct 2005, ora 12.05.
Il cheama Mathieu Petru (sa impacam si capra si varza) cantarea 3kg990 si 48,5cm. Bineinteles ca este frumos, destept si mai ales cuminte!

Pupici si curaj pe ultima suta la cine a mai ramas pe baricade. Si mai mult curaj la noile mamici ca lupta abia incepe!

didita

Mergi la inceput