Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 3
kristinutza spune:
ooo, dar slabutza activitatea pe forum... ma pregatisem sufleteste sa citesc tot de cand am lipsit... si am terminat in 10 min. ![]()
multumesc fff mult pt galerie si felicitari. in continuare sunt fericita cu bebe cuminte. nu stiu cat va dura, dar ma bucur ca e asa.
mie dr pediatru mi-a dat sab sa-i dau de acum 8 pic de 2 ori pe zi. dar nu sunt prea hotarata. voi ati dat asa de devreme, inainte sa apara colicii?
urmeaza si pozele, dar inca nici nu le-am descarcat...
cristina, mama de radu.
poze
latrishia spune:
Hola gagici
Eu nu ma grabesc deloc sa nasc. Sper sa stea cuminte acolo bebe pana se intoarce nenea doctoru' In ultimul timp e cam agiat bebe meu, ba simt ca mi se urca in gat ba ma apasa pe vezica. Face niste miscari de mi taie respiratia cateodata. Bine ca nu prea des, ca tare cumite a fost toata sarcina.Ma si umflu cam rau in ultimu timp, nu mi mai incap picioarele in nimik 

tare naspa senzatie, plus ca ma dor articulatiile.De starea asta de balon chiar as vrea sa scap 
Latrishia 37+ AMR 16 zile
http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AaNmzhw0bNGFE¬ag=1
maddy77 spune:
Dani,mersic mult..sper sa nu apar maine
.
Mai stii..poate nastem amandoua, ar fi ceva
.
Sa stii ca mi-a trecut burta..in schimb se misca bebe incontinuu.
Mie dr.mi-a zis sa iau un diazepam noaptea ca sa pot dormi..sa vedem ca pana acum nu am luat..daca n-o sa pot sa dormi,cred ca o sa iau.
Fetelor,dati-mi si mie parola de pe septoct2005,ca de asta chiar am uitat
.
M-am plictisit sa stau in pat!!!Zici ca am cel putin 80 ani!!
Maddy &
40++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
samila spune:
Buna fetelor!
Felicitari la toate proaspetele mamici.
Nu stiu cum e la voi dar eu nu mai am timp de nimic. Imi pare asa rau ca nu am timp sa va citesc si credeti-ma ca tare bine mi-ar prinde.
Sebastian al meu nu doarme.. si sunt necajita, pe timpul zilei daca doarme 2 ore sunt fericita. Nopatea doarme bine, programul lui e cam asa: seara adorme pe la 10-11 pana la 3 dimineata , la 3 se trezeste mananca si adoarme inapoi pana la 7. Na de la 7 pana la 14-15 nu doarme si vrea atentie (si cand e in swing trebuie sa ii povestesc sa stea linistit). Daca adoarme la ora 15 pana la ora 17-17.30 maxim.
Mie mi se pare ca dorme foarte putin pt un bebelus de 7 sdaptamani.
Mamicilor am nevoie de sfatul vostru, pur si simplu nu mai stiu ce sa fac cu el sa doarme.
Ce pot sa va spun este ca mananca foarte bine si des.
Mai e cineva in situatia mea?
cge spune:
Karmenutza, nu stiam de alocatia asta.
Daca tu o obtii, sa imi zici si mie.
Sotul nu a ajuns la primarie, o astept pe maica-mea sapt viitoare si trag eu o fuga ptr alocatii.
Macar sa ii iau fetei pampersi de banii lor.
Ege, noi cumparam vaccinul respectiv si vine dr acasa si i-l face.
Avantajul este ca e o doza numai ptr ea, la cel gratuit doza este ptr 10 vaccinuri, trebuie sa se stranga 10 copii cand desfac doza.
In plus, si reactiile de dupa zic ca sunt mai usoare.
Fetele, diazepamul ajuta si la declansarea contractiilor uterului.
Eu am luat la spital si in noaptea dinaintea nasterii.
Am dormit desi aveam contractii.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
mysweetest spune:
Ioana si eu rad cand il vad pe Alexandru uitandu-se crucis uneori ..e asa nostim..nu stiu cand vor inceta sa mai priveasca asa.
Irina in sfarsit cred ca isi face si Alexandru program...papa cam la 2 ore ziua..uneori o ora si jumatate si nu se mai chinuie asa rau cu durerile de burta...sper sa ramana asa
.
Bafta maine la vaccin!
Se pare ca are efect debridatul...am avut cateva dupa amieze in care am stat numai in dormitor cu el pe burta mea..altfel nu statea si nici nu dormea..acum e mult mai bine
.
Astazi am fost la cumparaturi si l-am lasat putin cu sotul acasa..am vazut niste rochite si pelerine asa dragute pentru fetite
..daca erau si pentru baietei zau ca as fi cumparat
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Acum Alexandru doarme si astept sa se trezeasca sa ii fac baie...in dupa amiezele trecute aveam tipete la ora asta pana pe la 21 cand pica obosit..sotul meu m-a consolat ..asa sunt baieteii mai greu de stapanit.
Observ ca nici Oana nu a mai scris de ceva timp, ce o mai fi facand oare?
Se pare ca au mai ramas foarte putine
..cred ca in curand trecem la scutece
.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
oana0204 spune:
Felicitari noilor mamici, Nanadana si Monval, sa fie sanatosi puiutii si sa se bucure de ei
Samila, uite-ma aici, prezent.
Nici Andrew nu doarme bine...sa cand doarme bine ziua trebuie sa ma pregatesc pentru noapte. Ieri a dormit f bine, a fost si la plimbare in port-bebe cu matusica lui, a papat bine-asta nu e o problema la el. Am dormit si eu 2 ore cu puiul meu, apoi a inceput distractia
de la 18 a stat treaz pana la 3 dimineata, cu unele mici pauze de somn de 2-3 minute, maxim 10
. La ora 11 a faut primul kk din ziua respectiva, a mancat 120 ml de formula, nu a ragait si tot mai cerea lapte. Dar cerea asa de vehement ca i-am dat. Credeam ca dupa 2-3 moflaieli adoarme, s-a mai intamplat. I-am dat titi, sugea, sugea si plangea, isi aduna picorusele. L-am ridicat pe umar si a ragait de parca bause coca-cola. eram fericita, ma gandeam ca mancat e, schimbat e, a ragait-se linistise. in maxm 10 minute credeam ca adoarme. Daa de unde... a vomat(de data asta un singur jet, nu stiu daca asa s-a intamplat sau pentru ca i-am suflat brusc peste fata-asa m-a invatat cumnata mea, cea cu 2 copiila activ). L-am schimbat, curatat... a vrut iar titi... ma gandeam..gata- trage de cateva ori, i se curata gurita si adoarme. intr-adevar, a tras ce a tras apoi a facut iar kk- iar schimbat, intre timp atipise. Normal, iar foame, timpul trecea laptele se digera. Iar a mancat, iar a adormit, iar a facut kk, iar s-a trezit, iar voia sa manance. I-am facut pana la urma ora formula pentru cu titi se dusese demult, i-am dat prima data 25 ml apoi restul de 25 ml l-am reancalzit si a papat in continuare. Nu vrea nimic la temperatura camerei. Daca se raceste in sticluta cat timp mananca, scoate afara si trebuie sa o incalzesc ca altfel nu o primeste. la ora 2.15 ma rugam de el sa doarma si il amenintam ca daca la 3 nu doarme, il culc cu uscatorul de par. Cine credeti ca dormea la 3 si 2 minute
? Dar eu numai la ora 4.30 m-am culcat pentru ca tot asteptam sa primesc de la soacra un semn de viata ca a fost si ea la interviu pentru viza (si a luat-o). Luni imi vin ajutoare, sper sa dovedim pe Andrew care mananca precum Haplea, varsa, si adoarme greu (mai stiti cine bantuia noaptea pe forum si nu avea somn? O fi ramas pe programul meu de atunci bietul copil. Si eu mancam cat 7 si adormeam noaptea tarziu-aviz amatoarelor.) Azi ii schimb formula, ii dau completare un lapte praf fara proteina animala, pe baza de soia, mai usor de digerat. Si contrar printzipiilor mele de pana acum sa nu-i dau ceai,
daca vrea papa in mai putin de 2 ore de la ultima masa, ii bag ceai. Pentru ca el tot vrea sa manance, mananca asa cate putin, si cand intr-adevar e timpul mesei si ar trebui sa manance ca sta si mai mult treaz, foamea e mare si tzitzi goala-bagam formula, se lacomeste si uite-asa. Abia astept sa faca 2 luni, sa facem botezul si sa mergem la dr, sa ne cantareasca, sa ne masoare, (dar facem si vaccin), sper dupa acest prag sa se linisteasca si sa isi faca un program cat de cat, pentru ca am devenit sclava bebelusui meu. Nu mai mananc, nu ma mai spal, trece ziua si nu apuc nici sa-mi desfac parul sa-l pieptan, ii dau drumu si il strang mai bine in coada ![]()
Noi de buricel am scapat cam greu, in 2 sapt si ceva dar nu am facut baie generala, numai asa pe suportul de peste cadita, si spalat asa pe bucatele. Nici alte minuni de subtante nu am pus decat curatam cu spirt dimineata si seara. Nu a facut complicatii, nu a copt, nu nimic.
Ioana si Andrew se uita crucis, mai ales cand vrea sa focalizeze ceva. De obicei ii acopar ochisorii, ii inchide si cand ii redeschide se uita normal.
Deea, felicitari pentru cumnatica ta. A mea o sa nasca in aprilie pe 4 (cica), la 2 zile dupa ziua mea.
Mai fac o pauza, poate mai revin.
Va
si mult succes fetelor care asteapta cu nerabdare sa devina mamici. 
Oana D &
Andrew
Foto
Ioana75 spune:
Cristina, eu iau bani mai multi decit inainte, respectiv cu aproximativ 10% mai multi. Pentru ca acum am 85% din brut, fara a se retine alte taxe, iar inainte aveam aprox. 75% din brut (ca nu platesc impozit). Ia si intreaba la tine la conta cum ti-a calculat!!!
samila, daca nu doarme ziua plimba-l pe bebe, in carucior sau port-bebe. Eu asa fac; afara doarme foarte bine, azi am plimbat-o 2 ore jumate in portbebe si mi-a rupt spatele. Dar nu vroia cu nici un chip sa adoarma in casa.
Ioana &
Miruna