Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, SUNT MATUSHA!!! a nascut cumnata-mea azi la ora 12.10 ora noastra un bebe de 4 kile si "foarte lung", dupa cum a spus tac-so :)cica s-a chinuit cam mult saraca, cam vreo 15 ore, au bagat-o si in jacuzzi ca nu vroia bebe sa iasa, da pana la urma a nascut..si cel mai bine e ca nu are nici epiziotomie, nimic.doar multa oboseala..:)
va pup ca am MULTE telefoane de dat.

bebe alex la purtator
38 sapt. AMR 13 zile

http://photos.yahoo.com/alexandru_titza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, o intrebare: in postanatal, iei mai putini bani decat cand mergeai la serviciu. Noi suntem in aceeasi situatie, nu platim impozit la stat.

Ca mie imi dau vizibil mai putin bani
Mi-e frica sa nu ma traga in piept.

Sa nu uit fetelor, in loc de vaccinul asta gratuit de la 2 luni, dr Ancai a zis ca exista unul care se face la bebei in celelalte tari si care ii imunizeaza si impotriva meningitei.
Vaccinul asta se poate cumpara si la noi in tara este vreun 1mil si ceva.

S-a trezit domnisoara, fug.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nanadana, Monval, sa va traiasca bebeii! Sa fie sanatosi, frumosi, mancaciosi si cuminti!
Deeapui, sa-ti traiasca nepotelul! Sa va bucurati de el! Sa fie sanatos si frumos!
Noi am venit din spital fara buricut. A cazut acolo, desi avea doar 4-5 zile. A ramas doar o cojita. Pe care nu am udat-o, de frica sa nu se inmoaie si sa inceapa sa supureze. Dupa ce cade cojita, facem baie generala.

Mergi la inceput

Am o intrebare intrebatoare pentru mamicile cu 2 copii: Stiti cumva daca se mai da alocatia suuplimentara pentru mamici cu 2 copii? Ca eu vreau sa iau de la statul asta tot ce se poate lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Unde sunteti gravidutelor??!!am ramas singurica?doar nu sunteti toate la nascut

Cred ca dani_flor sigur e acolo,ca astazi nu am vazut-o pe aici,asa ca sa-i facem un pic de galerie

Dupa doua zile de activitate prin casa,astazi sunt foarte pasiva..am o stare de slabiciune..si m-a durut burtica si spatele ca la ciclu..o fi vre-un semn bun??
Maine poate vine si ziua cea mare si la noi..mergem la control,luam si bagajel cu noi..poate se indura dr si ne opreste la nascut..daca nu dau semne maine sigur nasc.

deeapui felicitari pentru cumnatica,sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Maddy & 40++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor, dragutzelor,

Nu am nascut !!!!!!!
Am avut o noapte foarte agitata, nu am dormit mai de loc, ma doare burta si pe mine ca la ciclu, in tp noptii m-a durut si mai tare... si ma gindeam ca gata, acusi o sa inceapa ceva, se rup membranele sau incep contractii. Si tot speram, dar nu s-a intimplat nimika, nimika. Toata ziua am fost in consecinta chiauna, am pazit patul. Si burta ma doare in continuare, dar mai incet, singerare a mai fost dimineata putzin... acuma nika.

Nici nu stiu ce sa ma fac, oricum daca ma duc la spital cred ca ma trimit acasa. Dilatatia cred ca e mai mare ... dar ce sa fac daca nu s-a declansat ?! Astia au damblaua cu naturalu'. Hehe ... sa va mai spun ca pe linga clinicile obisnuite de nascare (care sunt ca maternitatile la noi), mai exista alternativele caselor de nasteri (pastorite in exclusivitate de moase, nema medici) sau nasteri la domiciliu ???? Si cred ca v-am zis tot O sa rideti de mine, o sa imi ziceti ca suntem in secolul 21.

In fine ... sunt pe aici, dar stau mai mult in pat ca sunt anchilozata rau, dar mai bag cite un ochi.

maddy, merci de galerie!!!!!!. Da' cred ca tu o sa fii prima!!

Felicitari nanadana!!! Sa ai parte de bebelus sanatos, cumintzel si norocos.

Va ,
dani, amr 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor chiar..ati plecat toate sa nasteti?? Pe noi de ce nu ne-ati anuntat?? Poate veneam si noi cu voi,macar sa va tinem galerie. Chiar daca am intrat in minoritate..noiasta nu inseamna ca nu putem invata cate ceva de la voi,proaspetele.Din lista de gravidute sept-oct nu se pot scoate pe rand,pe masura ce naste fiecare si sa apara doar la mamici?? Parca ar fi mail frumos sa vezi cum scade lista intr-o parte si creste in cealalta...

ANA MARIA 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ege,bine ai revenit!La noi buricul a cazut in a noua zi si i-am facut baie in a zecea zi,pana atunci-servetele umede si spalat la fundulet la chiuveta.Il dadeam cu Betadina si Santaderm.
Vezi ca Vigantolul ti-l da pediatrul pe reteta gratuita si incepi sa i-l dai din ziua a 14-a.
Eu i-am dat in prima luna 10 pic de 3 ori pe zi de Sab,acum am inceput sa-i dau ceiut (Babycalm sau Babydrink)si Sab doar 10 pic seara o data cu Vigantolul.Nu-l chinuie colicile prea tare.

Cge,si noua ne-a zis dr de vaccinul ala.Nu stiu cum sa facem.Tu ce faci?

Irina si Matei Cristian

Mergi la inceput

Azi a venit doctorul sa o vada pe fata si mi-a zis sa-i dau Vigantolul din ziua a 10-a. Nu a 14-a. Cum o fi mai bine? SI Sab Simplex sa-i dau de 3 ori pe zi cate 7-8 picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Felicitari si sanatate multa monval pentru bebelus, deeapui pentru nepotzel.

Pentru fetele cu bebelusi cu virste rotunjoare in saptamini si luni, sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi.

Maddy, daca nu nasc, miine sunt cu ochii pe tine sa vaz daca mai apari. Oricum, baaaaaaaaftaaaa! Ti-a trecut burta? Ca mie, uite ca vrea sa imi treaca Offfff

Carmi, bafta multa la cezariana. Ia spune, citi ani are o batrina ca tine? Depaseste o baba ca mine ???

pupici
dani

Mergi la inceput