Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
Tonnia spune:
Hilde, Stodal.
Bosticuta, sper ca nu confund, la mine e alta consistenta, adica e ca o gelatina, ca albusul de ou.
Carmi spune:
Salutare la fete !
Mai am 4 zile jumatate...am inceput numaratoarea inversa...pana atunci, ma indeletnicesc cu tot felul de treburi casnice pt ca, in timp ce voi fi in spital, imi vine ´grup masiv´de ajutoare format din
soacra, cumnata, cumnat (astuia nu-i prea vad rostul, da nu se poate fara...).
Felicitari fetelor care au nascut intre timp, Didita si Mirela_B, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi !
Daniela, e ok, nu tre´sa te scuzi
.
Pupici la fete si bebici,
Carmi 39 si bebe Fabiano
ancris spune:
Sofia..sa stii ca eu te-nteleg foarte bine cu crescutul copilului.Mai am cam 2 saptamani pana pe 31,mobila de sufragerie nu e montata,hota si cuptorul nu functioneaza,am gaura in locul in care trebuie sa vina ventilatorul si hota la bucatarie..iar sotul meu nu are nici o problema din acet punt de vedere..doar mai e timp,nu??Si ce daca stam cu ele asa de 1 luna de zile?? Astazi..chiar daca ma misc f.greu o sa incerc si eu sa ajung la Mobexpert sa-mi iau covoare in sufragerie si pe hol..ca altfel in baza sotului meu..
ANA MARIA 36+
deeapui spune:
fetelor care va pricepeti, am o rugaminte..o treceti si pe cumnata mea pe lista cu mamici? ca merita saraca, dupa ce s-a chinuit 15 ore..
o cheama dana tomacu, a nascut pe 12.10.2005 la ora 5.10 pe bebe robert, care a avut 4 kile si 56 cm.
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile
http://photos.yahoo.com/alexandru_titza
jadi spune:
Felicitari Mirela si sa te bucuri de copii!
Deea s-a rezolvat cu cumnata acum sa isi faca user si sa dea navala peste noi. Sa ii transmiti ca o sa aiba un copil cuminte, asa sint astia la 56 cm
.
Eu m-am trezit dimineata, am alaptat si am plecat la Cora. Am mers ca zombie prin toate raioanele si fuga la casa... incepuse sa ploua si eram in parcare cind ma suna mama sa vin repede ca plinge bb... nu stiu cum am ajuns acasa cert e ca aveam o durere de cap imensa, sa fie legatura mama - bb sau doar grijile mele ? Mi-am luat pompa de sin Avent ca nu mai tine treaba, acum sa o amortizez cum trebuie.
Am pus si niste poze pe CD si azi la 15 ar trebui sa merg sa le iau, am facut 4 exemplare ca sa le dau la cele 3 mame si sa imi ramina si mie unul.
Gina sa imi spui si mie in ce pungulite pui tu laptele ca ma tenteaza si pe mine sa il congelez ca bb nu maninca surplusul la urmatoarea masa si ar trebui sa il arunc... ma gindesc ca nu avem noi in romania pungi cit de cit sterile...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mimsi spune:
Buna! Chiar daca m-am alaturat mai tarziu grupului vostru incerc sa va cunosc incetul cu incetul. Pentru astazi: Jadi si bb Vlad. V-am vazut pozicile. Tare frumosi sunteti, dar...Jadi, asa de pletosi sunt cei de 56 de cm?![]()
Si mai vreau sa te intreb ceva: cum ai convins tu copilu' cu programu' ceas, ca la mine nu merge de nici o culoare.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
jadi spune:
Mimsi nu cred ca l-am convins pur si simplu a fost o intimplare, hehe. Nu stiu ce a facut mama dar ii da o educatie buna si faptul ca este hranit, nu este lacom si nici colici nu prezinta, doarme si maninca. Uneori il tin eu treaz ca mi-e frica ca nu mai adoarme noaptea si ii spun cite in luna si in stele si mama face la fel si se pare ca ii place sa aiba viata sociala. Cind incepe sa se foiasca il iau de mina , ii mufez pe suzi si atipeste... sa vedem cum vom evolua.
Aaaaaaaa, cred ca cel mai important e ca mama sa fie calma si sincer fara ajutoare nu cred ca e posibil mai ales la primul copil cind nu ai idee ce trebuie sa ii faci.
A fost doctorita in vizita si mi-a spus ca bb e foarte bine, ne-a dat o reteta pentru bubitele din fundulet si albisorul de pe limba.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
deeapui spune:
mai multe detalii despre Dana Tomacu: a nascut la 40 saptamani+12 zile.
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile
deeapui spune:
ah..si uitasem..a nascut natural, cu epidurala..desi nu prea i-a prins, saraca..:(
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile

!
Alexandru *3 septembrie 2005*