Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
Mersi, Marlena, dar cred ca mai dureaza, nu mai am nici un semn. Va tin la curent!
Jadi, sunt recipiente speciale din plastic tot de la Avent, cu capac etans, mai bune decat pungutele.
Sofia, bafta cu noul zugrav!
hilde, cum ai dormit?
natydea spune:
Buna fetelor!
In sfarsit sunt din nou impreuna cu voi! Va pup pe toate si celor care au nascut le doresc ca bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si voinici, iar la celelalte nastere usoara!
Felicitari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!
Noi suntem bine, am nascut pe 6 octombrie la ora 9.55,la spitalul Filantropia, natural, fara epidurala un baietel de 2.800 g si 49 cm. Deoarece am fost cuminti si nu le-am facut probleme sambata pe 8 octombrie eram acasa.
Bebe e cuminte, mananca titi si doarme. Asa ca deja mi-am intrat in normal cu treburile casnice. Eu sunt bine deja am uitat cum a fost si ma gandesc la urmatorul
Tati spune sa mai asteptam!
Dr. Iliescu e un om de milioane si s-a comportat exemplar. La fel asistenta si moasa care m-au asistat. Numai cuvinte de lauda. Mai putin unele asistente la copii, dar in rest totul a fost super! Ieri ne-am scos si firele asa ca acum suntem ca inainte, aproape!
Deocamdata nu am facut prea multe poze deoarece suntem numai noi 2 cam toata ziua si nu avem timp, dar promitem ca vom face si vi le vom arata! Momentan am pus doar 4!
http://community.webshots.com/album/476404341tYudLr
Va pupic pe toate si de acum ne vom auzi mai des!
Dea
deeapui spune:
Intrebare pentru mamici sau cunoscatoare: eu inca nu m-am lamurit de ce se pun manusi la bebei..ca vad ca au cam toti. Ca sa nu se zgarie pe fata? Pai nu li se pot taia unghiutele?
Mie imi punea mama manusi la pijama(le cosea de maneca pijamalei) cand eram de vreo 5 ani, ca sa nu mai sug degetul noaptea..da ce, eu nu auzisem de foarfeca???![]()
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile
http://photos.yahoo.com/alexandru_titza
deeapui spune:
Tonnia, si la mine tot ca un albus de ou, chiar putin mai gelatinos, a fost.Acum vreo 10 zile, timp de 2 zile, am avut scurgerea asta transparenta gelatinoasa, iar ieri am observat ceva tot la fel de gelatinos, dar de data asta alb. Adica nu mai era transparent, era chiar alb. De chestia asta alba chiar nu am mai auzit..ce o mai fi?
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile
mimsi spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Intrebare pentru mamici sau cunoscatoare: eu inca nu m-am lamurit de ce se pun manusi la bebei..ca vad ca au cam toti. Ca sa nu se zgarie pe fata? Pai nu li se pot taia unghiutele?
Mie imi punea mama manusi la pijama(le cosea de maneca pijamalei) cand eram de vreo 5 ani, ca sa nu mai sug degetul noaptea..da ce, eu nu auzisem de foarfeca???
bebe alex la purtator
38+ sapt. AMR 11 zile
BB Alexia are in dotare dar nu a purtat (si nu va purta) manusi - bine, daca e frig e altceva. da, manusile se pun ca sa nu se zgarie bble pe fata. Dar pt asta exista forfecuta. A propos! Eu nu m-am impacat deloc cu forfecuta pt bbi, asa ca unghiutele le taiem cu forfecuta normala de pielite, care are lama muuult mai subtire.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Denisam spune:
Tonnia si Deeapui-tinem pumnii sa fie o nastere usoara si rapida!
Multa sanatate!
Denisa
25+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
codruta_grg spune:
Felicitari natydea!! 
Dar ce fire ti-a scos? Nu te-a cusut cu din alea care se topesc?
Deeapui eu am incercat sa o tin pe Petra la inceput cu manusi, dar nu-i stateau, asa ca am renuntat. Acuma i le tai in fiecare saptamana, dar asa de repede cresc... ca o mai prind zgariata ba pe nasuc, ba pe urechiusa, ba pe fata.
Ma duc la 8 sa ii fac baita la Petra. Pana la urma nu m-ati mai lamurit. Cum ii clatiti pe bebei?
Noi inca papam la 3 ore (maxim), iar noapte ne trezim la 12-1 si la 4-5, dupa care de la 6 incep durerile de burtica (i se incoarda burtica si ridica din picioruse) si nu mai adormim decat pe la 8-9. Aveti problemele astea dimineata?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
natydea spune:
Codruta, in interior mi-a pus fire pe care le-a scos si in exterior din alea care se absorb. Nu stiu de ce.
Tonnia si Deeapui- sa dea D-zeu sa aveti o nastere usoara si rapida!
Manusi se pun la bebei ca sa nu se zgarie pe fata. Eu i-am taiat unghiutele imediat ce am ajuns acasa dar l-a colturi nu prea m-am priceput cu toata forfecuta aia speciala si mi-a fost frica sa nu se zgarie. Si asa are piele foarte sensibila si se si cojeste un pic.
Dea
jadi spune:
Treaba mare mulsul asta... pompa de la avent face toti banii acum intrebarea mea este de cite ori pe zi trebuie sa ma mulg? ca atunci imi ramine timp mai putin de somn...
Tonia ce recipiente zici? sticlutele de la biberoane? pai daca congelez la fiecare 4 ore dau o avere pe sticlutele alea!
Naty bine ai venit acasa , mindru flacau ai, sa iti traiasca si sa va bucurati de el.
Eu ii pun manusi la bb pentru unghii dar si pentru frig... are miinile reci tot timpul. Idem si la picioruse, sosetele tot timpul indiferent cu ce il imbrac.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Tonnia spune:
naty, ce scump baietel ai! Multumesc de urari!
Denisam, 
hai ma Deea, chiar ai avut asa acum 2 saptamani?! Si eu care credeam ca se precipita lucrurile! Cred ca ce ai acum tot legat de dop e. In orice caz, treaba asta cu dopul e supraestimata, nu e un semn clar de nastere...
Mimsi, buna observatie, cei de 56 se livreaza pletosi!
, 39+