Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
karmenutza spune:
Naty, sa stii ca ne-am petrecut amandoua in spital. Eu am nascut pe 4 si am plecat acasa tot pe 8, ca si tine. La ce etaj a fost bb tau? Noi am fost la etajul II, amandoua. La ce salon ai stat?
AMALIA.U spune:
Tocmai am primit vesti de la AMALIA.U.A iesit cu bine din operatia de cezariana,iar la orele 11:30 s-a nascut DAVID!

Este un baietel perfect sanatos,cu scor apgar 10 si are 3300g.
Micutul seamana perfect cu taticul sau.Asta e tot ce stiu momentan,cand se va intoarce va va povesti mai multe ea personal.Ii asteptam cu drag acasa.Domnul sa-i ocroteasca!
(sunt o prietena si m-a rugat sa va spun si voua vestea cea mare)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album
b_irina_c spune:
Amalia felicitari!!!!

Sa veniti sanatsi si voisi acasa!
naty bine ati venit acas!
Codruta drept sa spun eu nu il clatesc cu nimic dupa baita... Nu l-am clatit de la inceput. Nu am stiut ca trebuie si nu mi-a zis nimeni. Si eu am aceiasi problema pe la 6 dimineata. De cateva zile am rezolvat-o
il iau in camera cu mine si il pun sa doarma pe burta mea. Asa dormim amandoi pana la 8, chiar 9.
La fundulet eu nu il mai dau cu nimic. Cand a fost iritat in primele saptamani l-am dat cu bepanthen. Dupa ce i-a trecut cu nimic. Servetele umede si apa... Si are fundicul roz si pufos
...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
b_irina_c spune:
Amalia felicitari!!!!

Sa veniti sanatsi si voisi acasa!
naty bine ati venit acas!
Codruta drept sa spun eu nu il clatesc cu nimic dupa baita... Nu l-am clatit de la inceput. Nu am stiut ca trebuie si nu mi-a zis nimeni. Si eu am aceiasi problema pe la 6 dimineata. De cateva zile am rezolvat-o
il iau in camera cu mine si il pun sa doarma pe burta mea. Asa dormim amandoi pana la 8, chiar 9.
La fundulet eu nu il mai dau cu nimic. Cand a fost iritat in primele saptamani l-am dat cu bepanthen. Dupa ce i-a trecut cu nimic. Servetele umede si apa... Si are fundicul roz si pufos
...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
b_irina_c spune:
Am probleme cu netu' [:d] nu stiu cum am reusit sa trimit de 2 ori... Scuze...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
dani_flor spune:
Buna fetelor,
Felicitari noilor mamicutze, eu le urez sa le traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mincaciosi.
Eu tot nenascuta pe baricade. Desi burta mea se incordeaza in permanenta, ma doare, am crampe si sus si jos, dar nu regulate. Asa ca sed si astept. Si grea e asteptarea. As fi vrut tare mult sa nasc astazi, de Sf Parascheva, dar nu a fost sa fie si in 4 ore nu cred ca se va mai petrece nimika.
Tin pumnii si urez bafta celor care urmeaza (si mie
), sa nu ne pierdem rabdarea si fortzele.
Fetelor cu bebelusi, ma uit din cind in cind la pozicile voastre si ma minunez ce repede va cresc puiutii si ce repede se schimba fetzisoarele lor. Parca ieri era o lista exclusiv de gravidutze. Si acum puiutzi de 1-2 luni, cu fetzisoare expresive!! Ce repede trece totusi timpul, fiti tari ca va trece si perioada asta grea de la inceput ...
Daniela, AMR 3 (2 de miine!!, ca azi aproape a trecut)
jadi spune:
Felicitari Amalia sa veniti repede acasica sanatosi si voiosi!
Am adaugat poze noi ... linkul e de fapt acelasi, dar e albumul Vlad2.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
mimsi spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
[
Mimsi, buna observatie, cei de 56 se livreaza pletosi!
Antonia, 39+
Ca o flotare logica: cand ceilalti bbi vor ajunge la 56 cm le va creste si pleata
Pentru Amalia - bine ai venit, bb David, sa fii sanatos si norocos!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
jadi spune:
Noua a inceput sa ne pice din pleata... cind facem baie avem goluri de perishor asa ca in curind vom fi chei , hehe. Sau blonzi? cine stie!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
kikiriki spune:
Jadi, multumesc mult pentru mesaj!!
Intre timp am mai aflat si alte pareri despre dr Ion Ionut care toate sunt OK!!M-am mai linistit!
Ai vazut-o pe dr noastra aseara la Acasa la "De 3X femeie"?? Era cea mai draguta de pe acolo ea si cu Vania Limban, doua dragute dar saracele ce cautau ele si cu Guta .....nu am putut sa inteleg!!!Asa asociere cred ca le era si lor jena ...da deh, ce sa-i faci audienta la boboru' mult si...nu mai zic nimic!!!
M-am simtit tare mandra cand am vazut-o acolo!! Si asta mica din burtica s-a bucurat ca o "vede" pe "mami 2" la televizor!!!
Scump tare voinicul tau!! Pai de ce cade parutul? E normal?? Ai laptic ? Cum e cu alaptatul??
Kikiriki
20+ si
Luanna
Kikiriki