Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Jadi, ca una care trage la pompa - ca bebe nu mai vrea sa auda de tzitzi, ma gandesc ca ar trebui sa faci de asa natura sa nu strici stocul de laptic pentru Vladut. Daca intre 2 mese ale lui te supara sanii, incearca sa-i pompezi - si goleste-i bine dupa ce papa el. Oricum, cica lactatia e conform cu cererea (la mine asa e, azi ajung la 200 ml!!)
INTREBARE: cum e cu VACCINUL ANTIGRIPAL? avem voie sa il facem? Nu de alta, dar iar sunt confiuuza: dr neonatolog zice sa-l fac, ca n-are nimic cu laptele, de de familie zice in nici un caz sa nu il fac, ca cica nu e studiat efectul, pe prospectul vaccinului scrie ca e ok la alaptare..... Eu ce sa cred? Voi ce faceti?

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor,
Am primit un email de la sotul lui meme1, a nascut pe 1 octombrie un baietel Andrei Daniel, mamica si bebelul sunt bine.

Va pun mai jos textul mesajului:

quote:
Hello Oana_B

Ai primit un mesaj de la : Meme1 (lilim14@yahoo.com)

La: http://www.desprecopii.com/forum/

Buna ziua.Sint sotul si forumul e "black magic" pt mine.Avem un baietel de 3.3Kg nascut pe data de 1 Octombrie.Andrei Daniel.mama si bebe sint ok.O updatare ar fi f apreciata.multumim anticipat

Felicitari, sa va traiasca voinicelul, refacere rapida!

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Meme1,FELICITARI pentru ANDREI DANIEL!
Jadi,eu pun surplusurile de laptic in aceste pungulitze:www.thefirstyears.com/products/product.asp?pValue=1446" target="_blank">http://www.thefirstyears.com/products/product.asp?pValue=1446 dupa care le introduc in cutiute speciale compartimentate:-www.thefirstyears.com/products/product.asp?pValue=1393" target="_blank">http://www.thefirstyears.com/products/product.asp?pValue=1393.
Le tin in congelator la 0"F si pot fi pastrate astfel 6 luni+.
Fetelor, de Oana mai stiti ceva?

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Jadi, nu vad nici un Vlad2!

Felicitari, Amalia si Meme!!! Sa fie sanatosi, frumosi, destepti si norocosi!

Dani, eu nu am nici o contractie, nimic, si dopul ala s-a oprit.

M-am trezit de la 2 si m-am foit pana acum sperand ca adorm.

Raluca, eu nu am curaj sa-mi fac vaccinul.

, 39+, AMR 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Mirela, Amalia si Meme! Sa va traiasca bebeii!

jadi frumos odor mai ai. Pai cum sa nu tipe la baitza daca erau atitea miini acolo?
gina, oana mai intra o data la 2-3 zile, cind o lasa Andrew.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Antonia, nu mai ai partenera de dans noaptea? Lasa ca acusica nasti, mai ai asa putin, nu dispera. Plus ca deja tu stii o gramada de chestii de la noi, gindeste-te ce avantaj ai sa beneficiezi de experienta noastra.
irina, cum ai rezolvat cu febra de dupa vaccin? Ai fost la dr? Ce ti-a dat? Ca vreau sa ma pregatesc si eu, in curind facem si noi vaccinul.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor..azi dimineata cand m-am trezit din cauza unui carcel monstruos,cand m-am dus la WC,am constatat si eu ca si DEEAPUI ca am aceeasi scurgere albicioasa...Chiar nu ne raspunde nimeni???Nu i s-a mai intamplat nimanui??? Problema este ca este mult mai abundenta ca o secretie si nu tine tot timpul...doar cat stai pe WC. Alte probleme nu poy fi pentru ca de abea mi-am facut analizele..iar la alte probleme cyrge tot timpul...AJUTOR...vrem un raspuns,un sfat..

ANA MARIA 36+

Mergi la inceput

ana maria, multe dintre noi am facut cezariana programata, si n-am avut nici o scurgere, nik. Iar celelalte mamici care au asteptat sorocul or fi ocupate cu bebeii (lasa ca ai sa vezi si tu cit timp o sa mai ai de stat pe net dupa aia). Suna la dr si vezi ce-ti zice.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, e scump foc Vladutu!

Ioana, zici ca mai am putin? ca mi-e teama ca raman gravida de-a pururea...

Ancris, nu mai dispera asa, daca nu-ti raspunde nimeni inseamna ca sunt fetele ocupate sau nu au nici o idee.

, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata, fetelor!
Amalia, Mirela, Meme, sa va traiasca puiutii!
Ana Maria, eu, inainte de operatie (cezariana programata) am avut o secretie albicioasa dar nu gelatinoasa, era mai mullt pastoasa. Era mai toata ziua, nu numai la toaleta. Imi facusem inainte analizele si erau OK. Acum, nici nu prea stiu prea bine ce era, ca intre timp am nascut si a ramas "ca in tren." Nu stiu ce a fost. Cel mai bine suna la dr. si intreaba. In timpul sarcinii apar tot felul de "secretii secretoase", ca sa citez un clasic in viata. (Oana)
Eu abia m-am trezit, ca azi noapte am avut "concert" pana pe la 12.30-1. La 5 iar m-am trezit si am recuperat acum somnul. Acuma e tati la rand la biberon, si va mai scriu si eu.

Mergi la inceput