Mamici septembrie-octombrie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
Felicitari Meme si sa ai grija de bb!
Multumim de aprecieri... nu am mai avut chef sa ii fac poze si nici nu am gasit pozitii suficient de frumoase ca sa zici ca trebuie pozat asa ca va mai dura pina pun alte poze!
Hehe, le-am spus la mame ca nu e musai sa aiba tot aurul pe miini cind face baie la baiat... dar ele asa sint elegante si cu vapotul murdar pe ele
. Oricum ramin de istorie cu atitea miini in cadita. De obicei nu urla la baie dar daca sintem infometati rau , facem gura cit sura.
Fetelor ce facem cu ploaia asta? Eu as fi mers un pic la mall sa caut si eu un sac de dormit pentru asta mic dar nu vrea tasu ca cica sint exemplare multe de oameni si sa ne pricopsim cu ceva...
Kikiriki sper sa iti ajute informatiile trimise. Pe mine m-a sunat mama2 de la Braila sa ma anunte ca e doctorita la de 3 ori femeie si ne-am uitat si mi-a placut mult de ea dar chiar ma gindeam ce puii mei cauta gutza putza acolo cu fisa aia blonda... zau daca nu strica (ra)tatu asta uneori emisiunile bune. In rest sintem bine, avem laptic si copil cuminte. Tinem legatura!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Gina mersic de informatii, clar nu cred ca gasesc asa ceva aici in romania deci aruncam laptele ca nu avem incotro.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
oana0204 spune:
Buna fetelor, am venit si noi de la spital, unde am stat internati de miercuri spre joi noaptea pana ieri dupa-amiaza datorita unei crize foarte puternice de colici. A plans bebelusul meu de la 10 seara pana la 4 dimineata cand a adormit la spital, cu perfuzia in mana, tinandu-ma de un deget cu toata puterea lui. Dupa toate analizele posibile si imposibile, de sange, de urina, radiogrfie, ecografie, s-a ajuns la concluzia ca de vina au fost colicii. Toata seara pana dimineata am plans aproape continuu impreuna cu el, dar apogeul a fost cand am vazut ca il imbraca cu camasuta speciala de spital si intra cu trusa pentru perfuzie. Atunci nu am putut sa mai rezist si am iesit din camera repede si m-am oprit numai la capatul culoarului. A ramas cumnata mea si sotul meu cu el sa-l tina si sa incerce sa-l mai calmeze. Cand m-am intors ii datusera lacrimile si cumnatei mele cand a vazut cum sufera, saracutul meu. A fost cumplit cand mi-am vazut copilasul cu acea camasuta de spital, perfuzia in mana si manuta prinsa de o atela. Andrew a avut camera lui in spital, eu am dormit pe un pat pliant iar tati pe un fotoliu. Eu nu puteam sa plec de langa puiul meu, dar nu eram nici in stare sa mai am grija de el asa cum trebuie. Aveam la activ numai 3 ore de somn in 2 nopti, abia ma mai tineam pe picioare, plus stresul psihic, trebuia sa ma ajute cineva. Am reusit si eu sa ma recuperez cat de cat, bb este deocamdata linistit. Ma duc si eu sa dorm, o sa va mai povestesc next time.
Va
si sper sa nu treceti niciuna niciodata prin ce am trecut eu.
Oana D &
Andrew
Foto
oana0204 spune:
ps: felicitari noilor mamici,
iar celor care urmeaza sa nasca, tinem pumnii
Oana D &
Andrew
Foto
b_irina_c spune:
Ioana pentru temperatura i-am dat "Nurofen copii". Asa mi-a zis pediatra. Pe prospect scrie sub 3 luni cu acordul medicului. Oricum sa te pregatesti sufleteste. La noi plansul a fost dupa cateva ore dupa... Aaa... sa nu uit... Ceva gheata va fi buna imediat dupa... Succes!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Oana, imi pare asa de rau ptr voi.
Curaj mult si ma rog sa nu mai fiti asa incercati.
Lasa, bine ca a trecut, scapati voi si de colici.
M-am tot gandit la tine ieri, i-am bagat si eu completare lapte praf Ancutei. Cand i-am dat primul biberon de lapte praf, am avut asa un sentiment de inutilitate. Ea sugea din biberon si eu aveam ochii in lacrimi
Ma duc la bucatarie sa ii dau sa manance lui Victor.
Gravidute, nu disperati, va rog.
Dupa ce nasteti scapati de problemele astea, dar apar altele
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
cge spune:
Felicitari, Meme1!
Sa va bucurati de puiul vostru.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
sofia_misicu spune:
Oana, ma ia cu frig pe spinare cand citesc ce ne spui. Dar acum e bine Andrew? Si-a revenit? Offf, sper din suflet sa nu vi se mai intample asa ceva. Nici uneia dintre noi. Nu stiam ca, colicii pot fi asa de pacatosi.
Multa putere si intelepciune fetelor, sa le ducem pe toate!
Sofia 38 cred, de maine
Poze
sofia_misicu spune:
Hei, e cineva acolo sa schimbe capitolu' sau o fac eu, cu riscul de a deranja frumoasa listuta?
Poze
sofia_misicu spune:
un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59649" target="_blank">aici
Poze