Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

pupacim toti copii bolnaviori, sa le treaca repede motilor scumpi ...
si moata e fornaita, ragusita, mucoasa si n-au trecut decat doua saptamani de cand a fost racita, am inceput sa-i dau ambroxol, sirop de muguri de brad, sirop de propolis si catina, sper sa ajungem la ceva rezultate pt ca nu mai vreau antibiotic!
ieri am avut o zi ingrozitoare, eram la bucatarie cu moata si locul ei preferat e sa stea in picioare pe coltar, doar ce ma ridicasem de langa ea si spalam niste orez la chiuveta ca o aud cazand ...cred ca s-a dezechilibrat si a venit cu coltul extern al ochiului exact in marginea de la masa ...nu pot sa va spun ce rana urata si-a facut, cat sange a curs, cat de terminata eram ...dar m-am tinut tare ca sa n-o sperii, imi venea sa plang, tremuram toata, dar am rezistat, am sters-o repede, i-am pus baneocin si s-a linistit, ochiul este ok si s-a inchis si rana!
dupa sperietura am ramas cu o durere de cap crunta, abia aseara mi-a trecut, dar sint fff obosita, din cauza mucilor se trezeste de doua nopti, nu vrea niciunde, nici la ea in patut, nici la noi, nici in brate ...ar vrea pe jos! bine ca vine weekendul ca poate ne revenim si noi cu somnul ...
va pupik, ma duc sa dorm si eu putin, macar juma de ora ...pana nu se trezeste iubitica mea scumpa!

P.S. sa nu uitati de pm, da? ca mai astept niste raspunsuri ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Raaain - pupam buba sa treaca repedeee
Ce sperieturi fetelor, offf, oare vor mai fi foarte multe ?! ... Giulia avusese un miniaccident cu vecinul nostru de 1+7 luni ... isi dadeau unu`altuia papa, painica prajita de s-au zgariat pe nasucuri amandoi cu cojileee, papa pasnica a degenerat in papa cu fotza ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Simona si Matei are o rinita nashpa si pana nu i-am dat ketof nu i-a trecut dar acum e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ufufuf...ce de probleme la toata lumea...
Pupam piticii bolnaviori, pupam mamicile nedormite...pupati-ma si pa mineeee...ca si io cad cu capul pe tastatura....:)))

Mai tineti minte cand am venit cu ei de la spital...colici, nu suge repede la tzatza?!...hahaha
Alea erau probleme?!...ete acum ...oki umflati, nasuri julite, muci pana la glezne...eheheiii...de abia il astept pe al doilea!!!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

te pupacim si pe tine Monicule, si tu cred ca esti terminata ...vorba ta, copii mari = probleme mari!
ieri i-am facut poze sa-i trimit lui tati, s-a speriat si el atat de tare ca n-a mai putut sa tina o sedinta ...
uitati "buba": http://community.webshots.com/album/476341131qVOVLy

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalino, fata draga, ca bine graishi !! Si noi ieri facuram una nefacuta, tati dadea cu aspiratorul prin casa - ca io eram prin bucatarie, pregateam masa de dimineata - si ala micu prin picioarele noastre, se delecta cu aspiratorul, ca e tare distractiv aparatul asta si tac-su nu l-a vazut venind, era cu spatele si isi vedea de treaba, Andrei a venit incet din spate si a primit una bucata lovitura cu coada de la miner deasupra ochiului sting !! Noroc ca nu a fost chiar in ochi, numa ce l-am auzit cazind si bineinteles oracaind cit il tineau plaminii, ca s-a dezechilibrat de la lovitura si s-a intins pe jos, pe spate ! Si da-i plinsete, spala-l cu aparece pe fata si arata-i tot ce se poate arata ca sa ii treaca buba ! Acum stie de na-na si batem orice obiect care este rau din casa !
Rain, tocma ce ma intrebam ce mai faceti, bine ca moatza este bine, de cite o sa mai avem parteeee, dumnezeu stie ! Multi pupici si bine ai venit in clubul miriitilor !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Of,Nicole,ce spaima...bine ca nu a fost mai rau,pupacim moata cu buba si mamica speriata dar barbata.

Monicule,ca bine zici...si io deabia astep sa vina si no.2.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

pupicei la bolnaviori si la mamicile din clubu' nou infiintat ..
mai eu va citesc ..si ba ma bufneste rasul , ba ma bufneste plansul ...sunteti tare haioase oricum ..
eu sunt tra lal la ..mi-am trimis copilul afara ..l-am facut cosmonaut si l-am trimis afara ..dar vad ca acusi parca se zareste si putin soare ...
Nicole , las ca o pupa d-l Pufulescu maine pe moatza pe bubitza si trece repede ..of, of ..acum am vazut buba ...draga de ea !!!

eu tot nu am lasat hamul ..sunt nebuna ..dar mi-e asa teama de cazaturile astea ...cand da sa cada ,las usor hamul ..sa cada mai usor si sa invete sa puna mainile ...si uite asta fac toata ziua de nu am timp de nimic

multa sanatate la toata lumea

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Monica, am uitat sa iti dau !!!
Rain, mama, io cred ca faceam vreo criza de inima, cita buba la moatza mica !! Pupam sa treaca repede-repede !
Si odihna placuta !
Din fericire, cel putin pina acum, io si sosul sintem pe aceeasi lungime de unda, fara de bebedoi ! Ca pe cuvint ca as trece la represalii daca as auzi altceva !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Of,mancao-ar mama pe ea cu nasucul ei mucios cu tot...ca-mi vine sa si plang...ce belitura are la okisor,ofof...
pupacim si pe Andreiutu,Doamne,cate or mai fi deacu-ncolo....

...de fapt ii pupam pe toti pitici bolnaviori sau nu si toate mamicile obosite sau nu,.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput