Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dariaaaaaaaaaaa, relaxxxxxxx !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

asta am realizat si eu in dimineata asta, ca ilinca dupa atitea tratamente tot nu i-a trecut tusea si hiriiala si ca tre` s-oi iau de la capat cu toate, uf!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

] asa ma simt io amu`

tuturor bolnaviorilor !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata....
Daca doftorul zice ca nu e cazul sa faceti vaccin, atunci nu vaccinati piticii...
Eu am stat o gramada sa o gandesc p'asta cu vaccinul antigripal. Nu sunt convinsa ca am ales cel mai bine, dar asta e...:)
La noi in institut nu trece an sa nu faca toata lumea gripa iarna...Anul trecut a luat omu' de la servici, i-a dat-o Mariutei si ea mi-a dat si mie, a zis ca nu e frumos sa aiba numa' ei si eu nu...
Si tare nasol a fost momentul.

Evident ca voiam sa scriu mai multe da's iar cu creierii muci de la treziri multe azi noapte...
O zi linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

intru si eu in club,fiimea maraie de azi dimineata,nu-i comvine nik,acu plange,acu rade,acu tipa si eu sunt deja obosita....ah si ma termina si vreamea asta obositoare

Liliana,,suntem cu sufletul langa tine.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Monica - Cristalina !!!
Daria, eu sint cu capsa pusa si cu emoticoanele pe care le-ai ales cam trei sferturi din zi, ca zice sosu meu ca nu se mai intelege uneori cu mine, ca si-a luat menajera in casa, ca mai mereu fac cite ceva ... si ma nerfez din te miri ce, ba ca mi-a cazut vreo furculita din mina, ba ca nu sta vreun pahar la loc, ma duc la baie si gasesc iar ceva de facut, basca praful care se stringe ametitor de repede prin casa mea si pe care il ia copilul in picioare (asta in cel mai bun caz, ca altminteri il sterge derect cu miinile !!!), apoi rufe de spalat si aranjat, da cu aspiratorul, ca Andrei culege TOATE scamele de pe jos, se uita la ele si le baga tacticos in gura ... si cite si mai cite ... dar TREC toate ... daca le-as pune la suflet cred ca ma duc direct la Predeal, ca tot vroiam eu la munte in uichend, dar sanatoriu scrie pe mine !!!
Asa ca ... relaxxx, inspira laaaarg si muuuult si treci mai departe !
Cit despre muci, ueheheheheeeee, citi or sa mai fieeee !!!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

AndreeaB, !! Tocma ce spuneam Dariei de nervi si oboseala ... ca i-am zis lu omu meu ca daca rezistam pin ce copilu face 4-5 ani fara sa ne batem, sa ne muscam sau sa ne despartim, inseamna ca am reusit sa trecem peste ce-i mai greu !!

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mama,ce mai muceste lumea pe aici!

Pai daca ar fi doar mucii,tot ar fi ceva,m-as fi riscat si io doar la simptomatice,dar .....nu sunt medic,insa io i-as zice rinita,asa simtesc io....si apoi m-am lamurit in anul de viata al lui Mario David cam cum stau lucrurile...si de-asta ma arunc la antibiotic....credeti ca nu stiu..ooo..stiu ca de preferat ar fi sa treaca fara,dar nici de data asta nu mi s-a parut ca-i cazul....
Serios,ieri i-am dat simptomatice si pana dimineata era varza si fratilor,am facut o data asa,m-am incapatanat sa nu-i dau antib,zicand ca o s-o duca pe picioare...(e drept,era prima data cand bolea) si..v-am mai zis,am stat internata cu el o saptamana si a fost cea mai urata perioada din viata mea.

Uite,dupa ce i-am dat antib dimineara,parca e cevaa mai bine..m-am inteles cu el..ca pana atunci....aoleu..

Da' stiti de ce ma bucur ..ca cu toate astea azi noapte a dormit super ca si in ultimele patru nopti(nu radeti.eu le numar si le notez cu rosu'n calendar),m-am dus eu pe la unu ca maraia nitel ,dar poate nici nu se trezea ,doar ca vroiam sa vad daca are febra..da' n-avea..

Va las...si va doresc ,ca si noua ,SANATATE!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

...avem o vecina in bloc care are un baietel,de acum marisor(vreo 5 ani) si de cate ori trecem prin dreptul usii ei se aud tipete ,adresate copilului;intr-una femeie aia(care e doctor) se cearta cu copilu' sau cu cineva si George(tati) ii zice "nebuna de la doi"...iar zilele astea mi-a zis sa nu mai rad de vecina de la doi ca nu sunt departe de ea!!!!!!!!!!!!
...asa ca.....Alice..daca vrei ne deschidem club..

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ihi ihi si io si io in cluuubu` nebunebol declarate si autodeclarate.

Casa e ca buda, curatenie degeaba, ordine nu stiu de cand n-am mai vazut, una`ntr`una spala masina, culeg intind rufe, fac mancare, spal vase, de o saptamana umblu in treninguri si adidasi ca nu apuc nici sa-mi aranjez paru` de zici ca merg la scoala dimineata, asa m-am saturat ... claie peste gramada maine nasim cu nunta si tot tacamu` ... am un kef nebun ... da` de stat in pat si dormit, nu de nunta, pe Giulia o lasam cu bona ca nunta e in alt oras ... va dati seama ...

Gataaa, cine mai vine sa semneze condica ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput