Copilasi de iulie-august 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
baut prima sharja, tot nu iese nica, ma`c sa termin ibricu`, poate, poate...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Raportez copil dormit cu noi in pat din nou! Nu de alta, dar in creierii noptii el s-a ridicat in pat si tinindu-se de zabrelele patului, mariia la noi sa-l luam de acolo... Ce ma fac eu cu el??? Cred ca va dormi cu noi pina s-o insura....
In alta ordine de idei, stau aici la cafea (biroul e cam gol, azi mai toata lumea si-a facut de lucru in alta parte...), dar sper sa o tai si eu mai devreme la piticot!
Roxi - am nevoie de ajutorul tau - sa ma luminezi putin cu vaccinurile astea ca dr. mele m-au naucit de tot... Deci - lui piticot i-am facut la 2, 4 si 6 luni Infanrix Penta. Buun... La 12 luni dr. de familie mi-l vaccineaza cu Tetraqocq. La o luna il vaccineaza cu Trimovax (si la inca o luna i-am facut la cererea mea, VarilLix). Ajung la Medicover (la dr. care il vede pe el in mod obisnuit) - dr. de acolo se ia de mine ca i-am stricat copilului schema de vaccinare si ca nu trebuia sa-i fac Tetraqocq-ul la 12 luni, ci Infanrixul la 18... Eu de unde sa stiu cucoana!!?? Acum alta problema: dr. de la Medicover imi spune ca ActHib-ul trebuie sa i-l fac la 18 luni (adica rapel la 1 an de la ultima injectare contra hemophilus influenze) , dr. de familie vrea sa mi-l faca acum ca s-ar face la 1 an de la prima injectare...
Prin urmare m-au naucit (in plus sunt suparata si ca mi-a intepat copilul degeaba la 1 an cind puteam continua cu Infarixul...) - cum se face ActHib-ul asta ca ma chinuie rau intrebarea???? Heellpppp!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
andreea_s spune:
Buna dimineata... eu tot in control, ca de obicei, sper sa reusesc sa intru mai mult azi.
Eu raportez prima cazatura nasoala a lui Matei. Miercuri seara, in parc a vrut sa o ia in brate pe Catinca (prietena lui de 4 ani jumate) si s-au dezechilibrat amandoi. A cazut intai Matei si apoi Catinca peste el. Ne-am ales cu buza sparta pe interior si cu o minunata zgarietura pe barbie... Arata ca un golan bataus...
roxanaz spune:
neatza Gabi. mama da ce aiurealaaaaa.........beton medicul ala care ii face vaccinarile. (eu recunosc ca mi-am facut schema pe hartie ca nu mai pricepeam nimic!)
in primul rand infanrix nu se mai exista ca a fost retras. deci acu trebuie facute alte variante, similare. asa ca greseala nu mi se pare enorma. iar rapelul de 18 luni la infanrix este la cerere. asa ca daca s-o mai gasi se poate face (opinia mea) si nu e un capat de tara daca nu se face.
acu act-hib-ul: doze la 2, 4, 6 luni si rapel la 18 luni. deci la un an dupa ultima doza, asa e in cazul tuturor vaccinurilor. (rapelul se face la un numar de luni dupa ultima doza).
Simona R. spune:
Raportam copil racit din nou ,exact la o luna de la ultima ..care a fost viroza..asta nu stiu ce e,dar dupa o zi de Panadol eu l-am bagat pe antib. ...e fooooarte fonfanit,curge nasul..si are o fataaa..
Deci...moooooooooooooooooooor cu zilele..ca ma termina..nu stiu ce vrea..nici el nu stieeeeee...
E de la vremea asta schimbatoare,ca il tot gaseam dimineata cu mainile reci....
Da' pun o intrebare:poa' sa fie reactie la ROR acu' la doua saptamani de la el?
http://community.webshots.com/user/simonarida
alice2004 spune:
Ce-mi place mie cind medicii incep sa nu se mai puna de acord nici macar intre ei ! Chiar ca aiureala, Gabi ... de ce nu ti-a spus de la bun inceput scehma vaccinarilor, ca sa nu iti mai faci probleme ?
Simona, si sanatate lui David !! Sa treaca mucii rai repede !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Polux - iti suntem alaturi !
SimonaR - sanatateee !!!
Si noi raportam ca am schimbat lenjeria, deh, tata`so a adormit cu mandra asa cu muci iar azi dimineata ne-a vomitat ca s-a inecat cu mucii, asa ca mijto`, incepe weekendu` deja mooor ... nu vreau we cu probleme !!!
Alta kestiune _ ne vaccinam, vaccinam si cupilu` ??? VOI cum procedati ???
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
roxanaz spune:
Simona dragutza mea de ce te arunci tu din prima clipa in antibiotic? da-i niste vibroci, fluimucil, panadol. vreo 2 zile. macar pana duminica. daca nu merge mergi la medic luni si vezi ce zice. e parerea mea, dar poate te mai gandesti la ea.
Daria, buna dimineatza. imi pare rau de Giulia ca are muci. sanatate! despre vaccinare, incearca sa citesti si tu ce am scris in ultimele 2 pagini, ca despre asta am vorbit
andreea_s spune:
Daria, noua doctorita pediatra ne-a zis sa ne vaccinam doar noi si sa lasam copilul in pace ca ea nu recomanda vaccinul acum...
szivarvany spune:
am citit pe sarite, da` vazui io ca Crsitalina s-au vaccinat in gashca ... noah asta m-a bagat in ceata cetilor cetoase !
Mey, acum ziceti si voi, de 2 saptamani muceste Giulia, de una io, ce draqu` avem numa` noi doua in casa asta ?! Asa m-am saturat
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004