Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa...astia aici schimba recomandarile de la an la an..cert este ca anul acesta toti copii intre 6 -36 luni ar trebui sa faca vaccinul....Asa ca am sunat la dr sa intreb daca si Luca o sa faca...si astept raspuns...va spun si voua ce a zis...
In mod normal un copil perfect sanatos avea pina acum recomandarea de a face acest vaccin..deci era optional...semn ca nici ei nu sint convinsi sau nu au suficiente date,daca ar trebui sa fie obligatoriu...
Uite aici inform cele mai recente ale FDA http://www.fda.gov/cber/flu/flu2005.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Facuram noi vaxigrip azi...scrie pe prospect ca pentru copiii intre 6 si 36 de luni se face in doua doze, juma de portie odata si peste o luna alta jumatate...:)

Adeca am facut eu, mandra si tanti care are grija de ea ...Buburuza juma de injectie si avem in frigider vaccinul ca sa-i afcem jumatate peste o luna...
Maine merge domnu' tata la intepat.

Nenea doftorul ne-a zis sa-i facem si Varil-rix...Cine mai face d'asta?!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Imi pare bine ca se vorbeste de vaccinuri, si pe mine ma bate gandul sa il facem, ca suntem aci, langa Tulcea. Roxa, care e mai urgent, Priorix-ul sau antigripalul? ca nu l-am facut pe ala anti rube, ruje, oreion...si acu ne grabim, ca avem 2...si tb timp intre ele, nu?

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Christel, ne bucuram ca mai treci pe aici...Si noi tot 4 dintisori sus si 3 jos avem.
Da, suntem cu GC de 4 ani...problema noastra e ca nu ne place aici.Serviciul e ok dpdv al banilor si al activitatii.
Noasoala faza cu usa balconului...

Liliana, bine ca s-a terminat toata agitatia asta....si noua ni s-a intamplat sa pierdem bagajele...le-am recuperat dupa 2 zile.Vrem pozici cu Adelutza.

Alice, succes si voua la vaccinutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

azi mi-am dovedit din nou abilitatile de inginer , privirea inteligenta da` cu exprimarea am stat cam prost...
marino, n-am vrut sa-i stric subiectu` lui papa, da` nu-mi revin , cita dreptate ai...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hello si de la mine!
Sa nu ma dati disparuta(e drept ca aseara am disparut da' nu mai vedeam bine de atata stat cu oki-n computer asa ca am lasat forumu la o parte si m-am uitat la un film,cam cu multe intreruperi ca eram la scarbici dar asta e) nu de alta da nu mai intelegeam ce e cu supa aia a Roxanei,nu-mi dadeam seama nici cum ce a uitat sa faca
Peste vreo doua ore plec la Alba Iulia,o sa ajung exact cand se va trezi Alex dimineata,apoi la botez la fetita nasilor(a doua)
Asa ca nu ma dati disparuta ca revin eu luni,cu poze noi si povesti noi.
Roxi
Pupam si copilasii,mucosi sau nemucosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adina, sa aveti drum bun! Sa-l pupicesti si din partea noastra pe alex....si asteptam pozici.Distractie frumoasa acolo la Botez!

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, gagici. la noi s-a stricat vremea, tocmai astazi cind ne propusesem sa mergem prin oras, la artificiii. raportez o belita care nu maninca in schimb doarme de sparge, ptiu, ptiu, ma`c sa beau cafeaua poate scot ceva mai inteligent din mine.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza.
Olivia, citisem ala de pe fda......acu vad ce au scris si cei din europa, emea. acelasi lucru dar deocamdata nu vad nimic despre intervaluri de vaccinare. mai scormonesc.
Mada, priorix-ul il poti face pana in 2 ani. asa ca nu-i graba.
Carmen las maica nu te stresa de idei intelighente....la ora asta si fara cafea....si un "buna dimineatza" e un efort imens!
revin, sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Brrrr, ce frig s-a lasat pe aici prin capitala ! Si zic astia ca incep si ploile, bleah ! Ieri a fost o zi asa de frumoasa, cu mult soare, ne-am plimbat prin parc si am colindat aleile, da, gata, pofta-n cui !
Eu una nu cred ca am sa fac nici un vaccin, nu am facut niciodata si nu cred ca am sa incep acu ! Nu ca sint contra vaccinarilor ... io-s mai ciudata cind vine vorba de acest subiect !
Pupici tuturor si o zi frumoasa !
Sint si eu paici, imi beau pepsi-ul !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput