Copilasi de iulie-august 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simona Blueangel, noi nu avem ham, il tinem pe Andrei de minuta si cind nu mai rea asa, il sustinem de haina, de la spate ... doar ca ieri eram in parcarea de la billa de la noi din cartier, ca era soare si tot aveam de facut niste cumparaturi si am mai zabovit putin la joaca pe acolo ... Andrei s-a tot plimbat in sus si in jos, ba pe bordura, ba jos de pe bordura si pina la urma s-a hotarit sa se aseze pe trotuar si sa se joace cu degetele in nisipul dintre dale ! Apoi a vrut sa se ridice, eu dau sa il iau de haina si imi aluneca mina pe tesatura si se duce copilul meu in nas pe ciment, de fata cu taica-su care se uita furios la mine ! Bine ca nu a cazut rau, ca abia dadea sa se ridice si era foarte aproape de pamint, dar era cit pe ce sa ia marginea de la bordura drept in freza !
Asta din ciclul "Cum am mai cazut azi ..." !
Asa ca Simona, mai tine hamul, parerea mea, sau da-i drumul copilului pe iarba sau pe pamint, nu pe asfalt sau ciment ... nu este nevoie uneori decit de o fractiune de secunda de neatentie din partea ta si ... buf !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mandrelor eu zic sa va tineti bine firile ca daca de acu o dati in bocete pe la 7-8 ani n-or sa mai aiba cupiii astia mame cu care sa poata discuta. vorba Monicai, problemele de abia acum incep. e adevarat ca ne sare sufletul cand dau cu capul de toate alea dar ce sa facem? se intampla, pupam, dam bataie obiectului care n-a fost cuminte (bravo de idee Alice!), ne plimbam prin casa si speram sa nu se intampla alta boacana in curand!
hai sa ne mai linistim un pic ca e vineri, week end-ul e aproape si ne mai eliberam si noi!
pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Roxi, !
Si pentru ca incepe uichendul si e rost de relaxare, io incep prin a ma duce dupaamiaza asta la vaccin cu Gizmo, hehehehe ! Ca si-a adus aminte asistenta si ne-a chemat "la datorie" ! Cool, nu ?

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

he, he ..Alice ..eu si cu ham ..si tot l-am mai scapat ..ca eram cu ochii pe cer ..dar am avut noroc ...
da , mai chiar ..hai sa mai lasam grijile ..azi e si sarbatoare mare ...
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice mama un vaccin? fleac! ai vazut ce barbati si fete mari avem? ca nu zic nici pas la vaccinuri.
ca sa va mai ridic moralul, cititi la umanitare ca Mihaita al lui Felis a iesit din operatie si e bine! deci inca o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, multam de raspuns - da, mi-a aiurit de tot schema...
Ideea este ca eu Act-Hib nu i-am mai facut niciodata, dar inteleg ca acest HIB este cuprins in Infanrix si atunci am calculat 1 an de la ultima injectare cu Infanrix (facuta la 6 luni) si mi-a dat ca ActHibul asta trebuie sa-l fac la 18 luni... Problema este ca dr. de fam. sustine in continuare ca trebuie sa i-l fac la 1 an de prima injectare, aia de la 2 luni, si vrea sa-mi injecteze copilul acum!

Pupicei multi de tot la copiluti bolnaviori si muciosi!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

SALUT!

Mai fetelor, e super la noi in Iasi, dar nu cumva sa va vina vreo idee sa circulati cu masina Si ma incearca si o gripa, azi dimineata mi-au dat lacrimile de durere cand mi-am dat cu apa pe fata, ma dor toate celea, parca sunt batuta. Asa ca ma inscriu si eu in trendul general.

Din fericire Stefi este bine, ieri nu a vrut sa doarma deloc la pranz, asa ca aseara la 8:30 dormea bustean, dar nu a dormit prea grozav, probabil era prea obosita. Oricum eu sunt carpa de sters pe jos.

Intrebari incuietoare:
1. sunt singura nebuna care inca mai face baie copilului in fiecare seara?
2. sunt copii care nu dorm macar o data in timpul zilei (nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi daca Stefi nu isi face somnul de pranz)
3. sunt copii care nu pot fi spalati pe cap fara scandalul de rigoare? Eu o spal pe Stefi o data pe saptamana pentru ca nu-i place, se sperie si plange si inca nu am reusit sa gasesc o solutie.

Si mie mi-a spus dr. ca nu-i face antigripalul Stefaniei, ca este bine sa capete imunitate in mod natural. Vreau sa ajung la o dr. de la spitalul de copii sa vad ea ce spune, oricum eu nu cred ca-l fac, in schimb vreau sa o rog pe soacra-mea sa-l faca (ea sta toata ziua cu ea).
Si noi facem na-na la toate lucrurile care stau in calea Stefaniei si o lovesc pe Stefi, a inceput sa zambeasca cu lacrimi cand facem na-na.

Pupici la toata lumea si multa, multa sanatate.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Wow, am citi acum si mi-au dat lacrimile de bucurie. Trebuie sa fie un sentiment extraordinar sa stii ca ti se mai da o sansa la viata

Mergi la inceput

Da, Roxi, am citit si eu si m-am bucurat din suflet pentru orice veste buna pe care o gasesc despre copilasii acestia ! Sa dea dumnezeu sa se faca bine si sa creasca mari, sanatosi si frumosi !
Andrea, hehehe, cirpa de sters pe jos, fain tablou ! pe undeva pe acolo-s si eu !
Apropos de baie, sa stii ca si noi facem in fiece zi, dar daca este sa sarim peste vreuna, nu-i bai ! Iar de spalat pe cap, mai zilele trecute i-a facut mama operatia asta si urla copchilu ca din gura de sarpe din baie, de a venit tac-su imediat precum gaina aceea din desene animate, ca ce ii facem copilului de zbiara asa, si sa ne potolim ca ramine cu pete pe creier si nu o sa mai vrea sa intre in baie !
Si da, si noi tot o data pe saptamina spalam capul ! Din fericire nu avem par mult, asa ca se usuca repede si nu avem probleme cu tunsul !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare si de la noi!

Scuze ca nu am mai intrat de multa vreme, am mai citit din cand in cand ce ati scris, insa am avut o perioada super nashpa la serviciu, cu f. multa treaba... Azi e cam pauza, asa ca profit!
Suntem bine, am avut febra si bubite acum 3 saptamani (39.5) si acum 2 sapt. am facut cunostinta cu muchia zidului, si ne-am spart capul... M-am speriat ingrozitor, am fugit la Grigore Alexandrescu, am facut radiografii etc. In final, totul a fost ok (insa a avut un cucui ingrozitor crescut in cateva secunde, sange curs, ochi vineti..)
Am pus si poze noi (lipseste aia cu bandaj in jurul capului insa), luati de vedeti

Pupici,

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput